Головна категорія > Eurosky / Eurosat
Eurosky ES-19 Combo - прошивка, список каналів, ключі
snikers:
Шановний a.noskov. Кого ви тут лікуєте,купив гавно тюнер копійчаний той бався тепер з тим китайпромомю Купи тюнер на лінуксі і незадавай дурних питантб а ще більше скажу не роби висновків що хтось може краще а ти як завжди .Копійчана ти людтна ще тобі щось тут хтось має щось пояснюватиб викинь той щмельц купи собі достойний тюнер.
BodiaK:
--- Цитата: a.noskov від 07:52:10, 17 Серпня 2020 ---...Якби хотів, щоб хтось наді мною покепкував - то звернувся б саме з цим питанням...
--- End quote ---
Якщо це ваш закид до мене, тоді моє логічне мислення в шоці. Ви самі нічого не зробили для пошуку та усунення несправності, не надали, бодай найменшої інформації про ресивер, про проведену "роботу" і відразу впадаєте в амбіції - блін, мене маленького всі ображають. Мало знань чи практики - сервісний центр чи хороший спеціаліст вирішить вашу проблему максимум за день і за мінімум коштів і без будь-яких кепкувань. Телепати чи екстрасенси на форумі, якщо і є, то дуже мало. Після таких дописів з вашої сторони взагалі відпадає бажання подальшого спілкування з вами. Ви прийшли на форум за допомогою чи виставити претензії людям, котрі мали(чи може ще мають) бажання вам допомогти? Хочете відновити ресивер, пишіть в особисті повідомлення, присилайте ресивер - відновлю. Поштові витрати за ваш рахунок. Ну і на форумі живе пан vitivan, котрий без зайвих запитань вам гарантовано допоможе. ca.,
vasjabr:
--- Цитата: BodiaK від 20:27:07, 17 Серпня 2020 ---Ви прийшли на форум за допомогою чи виставити претензії людям
--- End quote ---
"Афоня! Ты мне рубль должен!" :2funny: ca.,
WASJATKA:
Eurosky ES-19 Combo безкоштовна шара на 36гр ще шарить чи відмінили?На 13гр працює.
BodiaK:
--- Цитата: WASJATKA від 18:53:08, 22 Серпня 2020 ---Eurosky ES-19 Combo безкоштовна шара на 36гр ще шарить чи відмінили?На 13гр працює.
--- End quote ---
З адекватною тіткою щурою все працює, наче годинник. O0
--- Цитата: vasjabr від 23:48:36, 17 Серпня 2020 ---..."Афоня! Ты мне рубль должен!..."
--- End quote ---
vasjabr! Там трішки не так *-Y - "Ей, родич! Афоня мені карбованець винен." :-Р
Навігація
Go to full version