Головна категорія > Eurosky / Eurosat
Eurosky ES-19 Combo - прошивка, список каналів, ключі
slavon:
--- Цитувати ---Поруч є ще один такий самий робочий.
--- End quote ---
з робочого скиньте дамп, перейменуйте gx6605s_all.bin на ПК з допомогою copy/paste та залийте в неробочий ... ca.,
a.noskov:
Підкажіть, а як з робочого зробити дамп?
Додано: 18:15:37, 15 Серпня 2020Зробив дамп з робочого. Але на неробочому та сама історія
Додано: 19:07:47, 15 Серпня 2020Ще один додатковий момент - спробував запустити процедуру відновлення на робочому і такий самий результат - boot, load, fail. Робочий залишився робочим. Судячи з усього по якійсь причині не починаєтся зчитування...
BodiaK:
--- Цитата: a.noskov від 17:54:12, 15 Серпня 2020 ---...Якщо це не він, то як дізнатися, який це? Поруч є ще один такий самий робочий.
--- End quote ---
Зайдіть в меню ресивера та почитайте інформацію про приймач.
--- Цитата: a.noskov від 17:11:08, 15 Серпня 2020 ---... оновлювати не все, а лише застосунок...
...Підкажіть, як тепер вийти з ситуації?
--- End quote ---
Для початку першу сторінку теми не завадило б почитати *-K. Там все детально розписано. Прошивку беріть теж звідти. У назві файлу не повинно бути ніяких лишніх знаків чи пробілів. Не вийде - програматор вам у допомогу або хороший спеціаліст чи сервісний центр.
--- Цитата: a.noskov від 18:06:09, 15 Серпня 2020 ---...спробував запустити процедуру відновлення на робочому і такий самий результат - boot, load, fail. Робочий залишився робочим...
--- End quote ---
Дякуйте Богу, що не виготовили ще одну цеглину, будівельник ви наш. *-G
P.S. Рекомендую також подивитись відео по відновленню клонів вашого ресивера ось ТУТ http://u4elsat.com/index.php?topic=124.msg181#msg181. Сам процес відновлення нічим не відрізняється.
a.noskov:
Дякую за посилання на відео - воно дійсно корисне. Начебто кожен тут народився вже з усіма вміннями і знаннями і, звичайно, не може відповісти, щоб не вкусити... Мабуть це наш менталітет - у сусіда зата згоріла - от вже і добре. Якби хотів, щоб хтось наді мною покепкував - то звернувся б саме з цим питанням.
Чому я спробував на робочому - та тому, щоб зрозуміти проблема з відновленням лише на поломаному приймачі чи ні. Відповідь отримав - не лише на поломаному. Значить швидше за все допускаю помилку в підготовці флешки для відновлення (хоча роблю все по інструкції), можливо є нюанси, які не висвітлені (об'єм пам'яті флешки, можливо розмір кластеру ромітки, можна використовувати швидке форматування, чи треба повне, можливо треба форматувати якоюсь спеціальною утилітою - під Widiws 10 в будь-якому випадку маю використовувати сторонню утиліту, так як сама ОС не має такої "передової" можливості)...
Як на мене куча моментів, які не висвітлені, інтерфейс не дає змоги отримати дружній для користувача зворотній зв'язок. У когось вийшло так, а якщо крок в сторону - то вже ніхто і не знаю чому, зате вважає за доцільне покепкувати - це я назваю синдромом сантехніка - коли кожен наступний каже як погано зробив попередній а він точно може краще...
slavon:
пробуйте, по можливості звичайно, флешки різних виробників та різного розміру. як показав досвід - чим менший розмір флешки тим більша імовірність підняти тюнер ... флешка має бути відформатована у FAT32, бажано провести повне форматування флешки, а не швидке форматування ... мені колись для форматування флешки допомогла утиліта HP USB Disk Storage Format Tool ... ca.,
Навігація
Go to full version