Автор Тема: TOPFIELD 4000FE  (Прочитано 3204 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Відсутній Android-80

  • Глобальний модератор
  • *****
  • Повідомлень: 3042
  • Рейтинг: +3749/-0
TOPFIELD 4000FE
« : 16:13:58, 10 Вересень 2007 »
Допоможіть прошити топфільда. В меню статус ресивера:
Системна ідентифікація                 - 1505
Версія загрузчика                         - L1.12
Версія пристрою                           - V5.0.60
Версыя ПО                                   - TF-ESFE 5.05.24
Останнє обновлення                     - Nov 12 2004
Пробував різні інші софти,але нічого не виходить, ID міняв різні 505,1505,500 але результат однаковий - Е03. В чому може бути проблема?
А може взагалі 4000FE не прошивається,а тільки його рідний брат 4000FI?
Взагалі-то десь рік назад прошивав 4000FI,все вийшло за 10 хвилин.

Відсутній vic

  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 3084
  • Рейтинг: +38/-5
TOPFIELD 4000FE
« Відповідь #1 : 16:16:20, 10 Вересень 2007 »
По моєму до данного тюнера нема софта з ему..

Відсутній Android-80

  • Глобальний модератор
  • *****
  • Повідомлень: 3042
  • Рейтинг: +3749/-0
TOPFIELD 4000FE
« Відповідь #2 : 16:22:26, 10 Вересень 2007 »
Дуже,Віку,багато сьогодні прочитав в неті про цей топфілд. Якраз помоєму флешка і проц дають йому друге життя тай і читав що прошивається! Але цікаво чи хтось з форумчан мав діло з цим монстром?
Дякую Віку!

Присутній bodyan

  • Адміністратор
  • *****
  • Повідомлень: 5934
  • Рейтинг: +7586/-0
TOPFIELD 4000FE
« Відповідь #3 : 16:22:35, 10 Вересень 2007 »
Давненько вже я його перешивава тому, тримай софт для даної моделі, завантажувач, редактор каналів і сам список на три стандартних(дуже старенький:(). Також прикладаю змінник Ід приймача
Ввімкнення Ему наскільки памятаю: Menu  - 121
При викладенні файлів на сторонніх ресурсах (форумах, сайтах) обов'язково вказати адресу форуму sat-ukraine.info

Для подяк: Приват 4149625802083533 | WebMoney U234103583812 , Z275867729465


Відсутній vic

  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 3084
  • Рейтинг: +38/-5
TOPFIELD 4000FE
« Відповідь #4 : 16:26:00, 10 Вересень 2007 »
Дай бог,що я помилився..буду і я копенгаген..:D

Відсутній Android-80

  • Глобальний модератор
  • *****
  • Повідомлень: 3042
  • Рейтинг: +3749/-0
TOPFIELD 4000FE
« Відповідь #5 : 16:55:39, 10 Вересень 2007 »
Дякую Віку Та Бодяну!!! Оскільки я останнім часом дуже нервуюсь,то я лишив цей топфілд в спокої,оскільки разів напевне двадцять пробував перешити. Тай постійно вискакувала помилка 3. В кінці-кінців,я посміхнувся,тай віддав тюнер клієнту назад. Клієнт,звісно ж, залишився дуже задоволеним:D

Відсутній Bort

  • Новачок
  • *
  • Повідомлень: 5
  • Рейтинг: +10/-0
TOPFIELD 4000FE
« Відповідь #6 : 21:49:35, 19 Вересень 2007 »
то хоть комусь вдалось його прошити? мені ось дали теж на прошивку його. А він падлюка викидує помилку Е-03 :(((

Відсутній Bort

  • Новачок
  • *
  • Повідомлень: 5
  • Рейтинг: +10/-0
TOPFIELD 4000FE
« Відповідь #7 : 22:08:20, 19 Вересень 2007 »
Вдалось прошити!!!
ще правда не перевыряв, але софт з компа залив. Використовував софт запропонований тут та  наступний загрузчик:

Присутній bodyan

  • Адміністратор
  • *****
  • Повідомлень: 5934
  • Рейтинг: +7586/-0
TOPFIELD 4000FE
« Відповідь #8 : 22:18:41, 19 Вересень 2007 »
Спробуйте ще такий софт. Неперевіряв
При викладенні файлів на сторонніх ресурсах (форумах, сайтах) обов'язково вказати адресу форуму sat-ukraine.info

Для подяк: Приват 4149625802083533 | WebMoney U234103583812 , Z275867729465


Відсутній Bort

  • Новачок
  • *
  • Повідомлень: 5
  • Рейтинг: +10/-0
TOPFIELD 4000FE
« Відповідь #9 : 22:57:16, 19 Вересень 2007 »
а вона з емулятром чи ні?
знайшов інфу, що просто існую два вида софтів - одні з ему, другі ні...

Відсутній Bort

  • Новачок
  • *
  • Повідомлень: 5
  • Рейтинг: +10/-0
TOPFIELD 4000FE
« Відповідь #10 : 23:26:03, 19 Вересень 2007 »
намагаюсь тепер залити канкали. викидує помилку е-1.
Можете залити іншу версію каналів?
///Final///
програвся весь цей час...
не знаю...може просто збіг, а може дійсно повезло, але після установки прожки DlPortIO прошились і канали :)
і так отанній етап залити ключі через гіпер-термінал :)
///Keys///
Нівкого немає готового списку ключів відразу збереженого в розширенні *.key ???

Відсутній zloj vitos

  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 643
  • Рейтинг: +358/-23
TOPFIELD 4000FE
« Відповідь #11 : 08:40:57, 18 Квітень 2008 »
Може кому згодиться список каналів на 4-5-13-75 для Топфілд4000ФЕ.ДЛя заливки потрібна програма Vega 2.28.

Відсутній vvv1

  • Новачок
  • *
  • Повідомлень: 30
  • Рейтинг: +44/-3
TOPFIELD 4000FE
« Відповідь #12 : 10:32:15, 18 Жовтень 2008 »
як редактувати ключі? Захожу 121, змінюю ключ, а провайдера як змінити?

Відсутній jvpx

  • Постійний користувач
  • ***
  • Повідомлень: 111
  • Рейтинг: +81/-1
TOPFIELD 4000FE
« Відповідь #13 : 17:03:46, 17 Листопад 2008 »
Допоможіть розібратися!

Принесли Topfield TF4000Fe.Системна інформація:
Системна ідентифікація                 - 1505
Версія загрузчика                         - L1.12
Версія пристрою                           - V5.0.60
Версія ПО                                   - TF-ESFE 5.05.24
Останнє обновлення                     - Nov 12 2004

Чи є можливість ввести ключі BISS з пульта і як саме?При натисканні Меню-121 ніяких змін на екрані не відбувається.Це означає,що прошивка в тюнері без емулятора,чи для входу в редактор ключів існує інший варіант?
Допоможіть,будь ласка. ca.,

Відсутній gotsanyuk

  • Глобальний модератор
  • *****
  • Повідомлень: 2896
  • Рейтинг: +7233/-2
  • dreambox is a dream
TOPFIELD 4000FE
« Відповідь #14 : 18:52:11, 17 Листопад 2008 »
 jvpx скажіть чесно, ви прошивали тюнер прошивкою з поста #3 ?
| [DreamBox 800se] -> DOMICA-image-9a | (> 0.9m.(4°W,4.8°E,13°E) | (> 0.9m.(36°E) | (> 0.9m.(75°E) |

 

Topfield TF4000Fe немає сигналу

Автор vvv1Розділ Питання, пов'язані з ремонтом.

Відповідей: 2
Переглядів: 165
Остання відповідь 00:11:22, 18 Листопад 2009
від vvv1
Topfield TF 6000 CR

Автор bodyanРозділ Інші приймачі з Ему

Відповідей: 1
Переглядів: 770
Остання відповідь 15:29:25, 26 Серпень 2011
від bodyan
Topfield

Автор llpitРозділ Cхеми тюнерів

Відповідей: 1
Переглядів: 144
Остання відповідь 13:25:42, 11 Квітень 2007
від Yaro