Автор Тема: зависае тюнер на інфобанері  (Прочитано 605 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Відсутній asa23

  • Новачок
  • *
  • Повідомлень: 3
  • Рейтинг: +0/-0
зависае тюнер на інфобанері
« : 09:21:36, 31 Жовтень 2019 »
Доброго дня скажіть будь ласка що може бути тюнер
Uclan b6  після того як вмикаеться зависає на інфобанері канала  допомагає лише. Витягування із розетки и почалося таке після прошивки тюнера прошивкою за 16 06 2019
Це прошивка чи шось із тюнером ?

Відсутній Виктор Волошук

  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 542
  • Рейтинг: +73/-49
зависае тюнер на інфобанері
« Відповідь #1 : 10:26:59, 31 Жовтень 2019 »
Одне з двох - або прошивка ,або проблема з блоком живлення приймача.

Відсутній asa23

  • Новачок
  • *
  • Повідомлень: 3
  • Рейтинг: +0/-0
зависае тюнер на інфобанері
« Відповідь #2 : 10:44:20, 31 Жовтень 2019 »
Ну я іще замітив шо як вставленний в тюнер вай фай адаптер  то він зависає частійше  а коли витяну адаптер то ні

Відсутній urij66

  • Старожило
  • ****
  • Повідомлень: 314
  • Рейтинг: +76/-53
  • Я добрий, коли до мене добре.
зависае тюнер на інфобанері
« Відповідь #3 : 11:39:31, 31 Жовтень 2019 »
Поставте останню прошивку і я думаю, що проблеми зникнуть.Попередньо зробивши  скидання на завод, чиста прошивка, знову скидання і бажано вручну просканувати канали.Або закинути із флешки в режимі "користувач" збережені данні, при умові, що вони не дуже старі.Як я зрозумів, у вас все старе, то краще вручну просканувати.
Кохайте один одного і все буде добре!

Відсутній asa23

  • Новачок
  • *
  • Повідомлень: 3
  • Рейтинг: +0/-0
зависае тюнер на інфобанері
« Відповідь #4 : 11:59:53, 31 Жовтень 2019 »
Дякую спробую ) *-I

Відсутній VANES

  • Новачок
  • *
  • Повідомлень: 2
  • Рейтинг: +0/-0
зависае тюнер на інфобанері
« Відповідь #5 : 14:05:54, 17 Листопад 2019 »
Допоможіть будь-ласка!!!!
265 denis pro combo позавчора не включився,починається загрузка,а потім минає червоний індикатор і все.
Я спробував новий блок живлення - те саме.
Поміняв прошивку через флешку і кнопку рековері, спочатку все добре ,настройка антени пошук каналів ви.д., а потім коли закінчую налаштування нажим ок або меню, тюнер просто вимикається і не реагує на пульт!!!

Відсутній bodya1

  • Постійний користувач
  • ***
  • Повідомлень: 108
  • Рейтинг: +16/-0
зависае тюнер на інфобанері
« Відповідь #6 : 10:40:19, 28 Листопад 2019 »
МОЖЛИВО ПРОЦЕСОР!!

Відсутній snikers

  • Старожило
  • ****
  • Повідомлень: 330
  • Рейтинг: +51/-15
зависае тюнер на інфобанері
« Відповідь #7 : 11:07:43, 28 Листопад 2019 »
Ні це не процесор,міняйте флеш память,їй прийшов кирдик.

 

Тюнер @-Star ASR 3510MA, @-STAR 3530 МА

Автор SERS3333Розділ Інші приймачі з Ему

Відповідей: 20
Переглядів: 10669
Остання відповідь 15:50:33, 19 Липень 2017
від bodyan
DVB-T2 тюнер DVB-T2 IPTV+YouTube+MEGOGO- Redtube и Youport

Автор vlad63Розділ Куплю - Продам

Відповідей: 21
Переглядів: 4843
Остання відповідь 11:06:16, 08 Грудень 2019
від vlad63
Продам тюнер Супутникового ТБ "Thomson DSI-150 MPEG-2 FTA

Автор savsavРозділ Куплю - Продам

Відповідей: 8
Переглядів: 1891
Остання відповідь 19:11:11, 22 Серпень 2016
від vaping
Orton 4100c -тюнер не стартує-ледь мерехтить червоний світлодіод

Автор andre33Розділ 4000с, 4050c, 4100c, 7010c Plus

Відповідей: 11
Переглядів: 4611
Остання відповідь 13:01:43, 31 Травень 2015
від slavon
Чим замінити мікросхему ОЗУ IS42S16400B-7TL(тюнер Євроскай)

Автор zloj vitosРозділ Питання, пов'язані з ремонтом.

Відповідей: 0
Переглядів: 638
Остання відповідь 09:34:35, 20 Березень 2009
від zloj vitos