Автор Тема: Allstar 6100XE  (Прочитано 10189 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Відсутній bodyan

  • Адміністратор
  • *****
  • Повідомлень: 5934
  • Рейтинг: +7586/-0
Allstar 6100XE
« : 15:21:38, 10 Вересень 2007 »
Старенький приймач, софтова підтримка якого закінчилась ще у 2005 році, проте можливо комусь та й пригодиться

Отож сам софт від 30 грудня 2005 року підтримує наступні системи кодування:SECA, SECA 2, IRDETO,  VIACCESS, VIACCESS 2, NAGRA, NAGRA 2, BISS,  CONAX

Завантаження софта виконуємо за допомогою нульмодемного шнура і проги INT_DnUpMan
Редагування і заливка ключів виконується програмою KeyMaker13
Сам формат ключів такий же як і у Стронг 4402, проте файли ключів різні.
Завантажити Ключі (Мегаспорт - 10719, 1+1 Інт - 10725, ТВ Київ - 10730, ТЕТ - 11766, Спортклуби - Ок, МСМ Бельгія - Ок)

Включення ЕМУ:
Для входу в основне меню на дистанційному пульті натискаємо кнопку "Меню" і входимо в підменю "Предпочтения - Выбор языка"
Натискаємо "Червону" кнопку і на цифровій клавіатурі пульта набираємо набираємо 2528. В результаті додається 5 рядок меню з можливістю "вкл/выкл ЕМУ".
Робота з емулятором:
 В меню "Выбор языка" на пульті набираємо 9999. Відкриється приховане меню редагування ключів на різні кодування.
При викладенні файлів на сторонніх ресурсах (форумах, сайтах) обов'язково вказати адресу форуму sat-ukraine.info

Для подяк: Приват 4149625802083533 | WebMoney U234103583812 , Z275867729465


Відсутній tolya1

  • Новачок
  • *
  • Повідомлень: 40
  • Рейтинг: +11/-0
Ключі і Allstar 6100XE
« Відповідь #1 : 22:20:49, 14 Вересень 2007 »
Не можу залити ключі в тюнер Allstar 6100xe .Роблю ніби все правильно-запускаю KeyMaker13 ,програмою відкриваю папку з файлом ключів а вони не ввідкриваються.Може справа в розширенні назви файла.

Відсутній Andersat

  • Постійний користувач
  • ***
  • Повідомлень: 143
  • Рейтинг: +71/-0
Allstar 6100XE
« Відповідь #2 : 23:51:16, 22 Вересень 2007 »
А в мене інша проблема з ключами. Не показує ні Мегаспорт , ні 1+1, ні ТВ Київ. Тільки ТЕТ йде... Шось не пойму чого...Хіба файлик з ключами застарілий....

Відсутній bodyan

  • Адміністратор
  • *****
  • Повідомлень: 5934
  • Рейтинг: +7586/-0
Allstar 6100XE
« Відповідь #3 : 23:56:49, 22 Вересень 2007 »
Та чому ж, просто перевірте правильність транспондерів. 1+1 знаходиться на частоті 10725, ТВ Київ  на 10730, Мегаспорт - 10719,  Тет у Вас йде от і уся задача:)
При викладенні файлів на сторонніх ресурсах (форумах, сайтах) обов'язково вказати адресу форуму sat-ukraine.info

Для подяк: Приват 4149625802083533 | WebMoney U234103583812 , Z275867729465


Відсутній Andersat

  • Постійний користувач
  • ***
  • Повідомлень: 143
  • Рейтинг: +71/-0
Allstar 6100XE
« Відповідь #4 : 19:12:51, 23 Вересень 2007 »
Дійсно.. правильно. Дякую за підказку-- все пішло...От ще би криптоворкс там якось замутити...А то клієнт хоче  еротики аж гине, а тюнер на кращий не хоче міняти  :) А я лиш руками розвожу..:)

Відсутній fox-taras

  • Старожило
  • ****
  • Повідомлень: 467
  • Рейтинг: +2606/-6
Allstar 6100XE
« Відповідь #5 : 19:58:22, 28 Вересень 2007 »
Також показують Sportklub
телефон-0501507602
skype- fox-taras
гуртова продаж супутникового обладнання

Відсутній sashko2

  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 598
  • Рейтинг: +284/-2
Allstar 6100XE
« Відповідь #6 : 13:14:11, 29 Вересень 2007 »
Можливо в цей приймач якось запихнути Cripto?
За ВISS дякую.

Відсутній Andersat

  • Постійний користувач
  • ***
  • Повідомлень: 143
  • Рейтинг: +71/-0
Allstar 6100XE
« Відповідь #7 : 18:22:57, 29 Вересень 2007 »
Так, можливо. Але то вже є комерційні платні версії софтів. За них хочуть приблизно 10 вебмоней( 50 грн) (дані з Білорусії)

Відсутній ksi.l

  • Новачок
  • *
  • Повідомлень: 1
  • Рейтинг: +10/-0
Allstar 6100XE
« Відповідь #8 : 10:02:20, 01 Жовтень 2007 »
а если по подробней много таких аппаратов

Відсутній Andersat

  • Постійний користувач
  • ***
  • Повідомлень: 143
  • Рейтинг: +71/-0
Re: Allstar 6100XE
« Відповідь #9 : 22:06:42, 02 Жовтень 2007 »
http://www.allstar.boom.ru/  -- Ось це ссилочка на сайт по Алстарах. Там ніби добавлено Криптоворкс, але нема під рукою тюнера щоб розібратися що до чого...
http://***********/showthread.php?t=12497-- ось ще ссилочка на форум де піднімалося дане питання.Так от-- на цьому форумі людина під ніком "agent_new"  - каже що має прошивку під Криптоворкс для Алстарів...

Відсутній bodyan

  • Адміністратор
  • *****
  • Повідомлень: 5934
  • Рейтинг: +7586/-0
Re: Allstar 6100XE
« Відповідь #10 : 22:10:04, 02 Жовтень 2007 »
http://www.allstar.boom.ru/
Тут просто опублікован самі ключі на Кріптоворкс, в ему цього кодування - НЕМАЄ
При викладенні файлів на сторонніх ресурсах (форумах, сайтах) обов'язково вказати адресу форуму sat-ukraine.info

Для подяк: Приват 4149625802083533 | WebMoney U234103583812 , Z275867729465


Відсутній Yarek

  • Новачок
  • *
  • Повідомлень: 45
  • Рейтинг: +12/-1
Allstar 6100XE
« Відповідь #11 : 00:47:32, 06 Жовтень 2007 »
Так, можливо. Але то вже є комерційні платні версії софтів. За них хочуть приблизно 10 вебмоней( 50 грн) (дані з Білорусії)
А конкретніше? Як практично придбати такий софт?

Відсутній Andersat

  • Постійний користувач
  • ***
  • Повідомлень: 143
  • Рейтинг: +71/-0
Allstar 6100XE
« Відповідь #12 : 01:33:21, 06 Січень 2008 »
ICQ#: 242-357-988
Ник: agent_new

Домашний адрес: Беларусь
Казав мені по асьці шо має комерційну версію софта під крипто (ціна 10 баксів)

Відсутній Andersat

  • Постійний користувач
  • ***
  • Повідомлень: 143
  • Рейтинг: +71/-0
Allstar 6100XE
« Відповідь #13 : 19:39:18, 22 Січень 2008 »
Мабуть софта з криптоворксом  для аллстара 6100хе не існує-- інакше той хто його купив вже би давно виложив його на форумі :( .

Відсутній Yarek

  • Новачок
  • *
  • Повідомлень: 45
  • Рейтинг: +12/-1
Allstar 6100XE
« Відповідь #14 : 19:46:47, 13 Березень 2008 »
Мабуть софта з криптоворксом  для аллстара 6100хе не існує-- інакше той хто його купив вже би давно виложив його на форумі :( .

 Або так, або і ні. Не кожен схоче придбане віддати задармо.

 

Allstar 6100 XE - проблема з відео

Автор grekРозділ Allstar

Відповідей: 6
Переглядів: 1657
Остання відповідь 02:50:55, 07 Березень 2012
від grek
Allstar DSR 2000

Автор ОстапРозділ Allstar

Відповідей: 35
Переглядів: 5805
Остання відповідь 18:33:12, 15 Квітень 2017
від Wowaldo