Технічний відділ > Різні технічні рішення

Т2 і супутник по 1 кабелю

<< < (5/7) > >>

slavon:
 An14 duman критувати усі вміють !!! а ось, з тим, щоб запропонувати просте і доволі ефективне рішення є проблема ...  :2funny: ca.,

urij66:
april, є всякі ідіоти, які можуть придумати і впихнути.Не ображайтесь, але потрібно писати, щоб усі зрозуміли, нас читають не тільки профі, а і початківці.Можливо і є такий, потрібно пошукати в інеті.У мене активна антена, але я такою хернею не страдаю.Простіше просверлити отвір у вікні і протягнути кабель-дешево та сердито.І не у всіх антени під кришою і кабель іде по криші.У більшості, зразу від антени у вікно, або в стінку.І тягнути 220в до антени і те все ліпити на вулиці, не годиться.І щоб протягнути туда живлення,то потрібно всеодно робити отвір, то простіше, через той отвір протягнути кабель.Ваш метод підійде одиницям, бо ви ж теж з відкісь тягнули живлення і робили отвори.Да і на верху можуть миші погризти, а раптом щось відійшло-лізти постійно на кришу?Варіант не ахті.Якщо нема такого діплексера, то краще просверлити отвір, гарно вкласти кабель і не морочитись-самий оптимальний варіант і дешевший і надійнішій і простіший.😃

M1sha:
   А може б хто із садового ліхтаря на сонячних елементах і аккамуляторова   зробив  блок живлення і підсилювач  маловольтний  для антени та поділився досвідом  ?  Можливо китайці вже і роблять таке

april:

--- Цитата: urij66 від 11:06:08, 01 Листопада 2019 ---april, є всякі ідіоти, які можуть придумати і впихнути.Не ображайтесь, але потрібно писати, щоб усі зрозуміли, нас читають не тільки профі, а і початківці.Можливо і є такий, потрібно пошукати в інеті.У мене активна антена, але я такою хернею не страдаю.Простіше просверлити отвір у вікні і протягнути кабель-дешево та сердито.І не у всіх антени під кришою і кабель іде по криші.У більшості, зразу від антени у вікно, або в стінку.І тягнути 220в до антени і те все ліпити на вулиці, не годиться.І щоб протягнути туда живлення,то потрібно всеодно робити отвір, то простіше, через той отвір протягнути кабель.Ваш метод підійде одиницям, бо ви ж теж з відкісь тягнули живлення і робили отвори.Да і на верху можуть миші погризти, а раптом щось відійшло-лізти постійно на кришу?Варіант не ахті.Якщо нема такого діплексера, то краще просверлити отвір, гарно вкласти кабель і не морочитись-самий оптимальний варіант і дешевший і надійнішій і простіший.😃

--- End quote ---
Буде час сфоткаю і викладу як я зробив. А зараз на словах. Думаю, хто живе в особняку, стрих (по моцкальськи чердак) є у всіх. На фронтоні висить сателіта і рядом ефірка. Від сателіти і від ефірки кабелі (коаксіал) заходять на стрих тупо через отвір у фронтоні. Освітлення в мене на стриху є, думаю воно у багатьох також є. Відповідно, вивів розетку. На фронтоні, на стриху всередині, поставив щиток невеликих розмірів,  в розрив кабеля від ефірки поставив цю приблуду, яка живиться через блок живлення для мобільного телефону 5в 1а . Відповідно вона живить підсилювач в ефірній антені. Далі після цієї приблуди кабелі від супутника і від ефірки в депліксер і далі вже існуючий кабель до кімнати де стоїть телевізор. Біля телевізора депліксер який вже розділяє сат і тв сигнали. І що тут важкого? Ніякого кабеля до антени для живлення підсилювача не потрібно тягнути. Все просто і зрозуміло думаю.
 Мій варіант для тих хто живе в особняку, хоча і в багатоквартирному будинку можна щось подібне придумати. Бо якщо в квартирі зроблено ремонт, і тягнути кабеля наново, .... не айс. Хоча думаю, в більшості багатоповерхових будинках, є можливість через між поверхові шахти і коридорні щитові протягнути кабель і там же запитати підсилювач від ефірки. Короче, кожен викручується як може.
Додано: 11:38:11, 02 Листопада 2019
--- Цитата: M1sha від 21:41:55, 01 Листопада 2019 ---   А може б хто із садового ліхтаря на сонячних елементах і аккамуляторова   зробив  блок живлення і підсилювач  маловольтний  для антени та поділився досвідом  ?  Можливо китайці вже і роблять таке

--- End quote ---
Не практично, на вулиці зимою акб довго не протягне!

urij66:
april, ви праві, кожен викручується як може.Сьогодні і я вирішив перевірити оту як ви називаєте приблуду.Підєднав до антенного кабеля, вставив в юсб гніздо плазми-нема кіна.Взяв другу-те ж само.Підєднав в юсб тюнера, теж нічого.Взяв зарядне із планшета, там 5в 1,5а- теж непрацює.Невже два не робочі? Це я зробив розвод сигнала через сплітер на два тв з однеї Т2 антени.Коли тюнер увімкнутий і подане питання із нього на сплітер, то працює і в іншій кімнаті на плазмі.А коли тюнер вимкнутий, то плазма не показує.От думав зробити незалежне живлення, а тут фігушкі, не працюють ті інжектори.Сплітер із пропуском живлення на два вихода 5-2400mhz.От такі пироги.

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version