Технічний відділ > Різні технічні рішення
Т2 і супутник по 1 кабелю
urij66:
А коли із тюнера подається 5в, то довжину кабелів теж враховують?Це замінник подачі живлення для плазмових, лед тв, в яких не можна увімкнути подачу живлення на антену, як в тюнері.Відео на ютубі є, де людина підєднує на 15м кабеля.Чи 5в не так само біжить по проводу як 12, 220в?
april:
--- Цитата: urij66 від 11:43:02, 31 Жовтня 2019 ---Там не 220в, а 5в і його можна поставити біля тв і увімкнути в usb гніздо.
--- End quote ---
Шановний невже Ви думаєте що я такий дурний і запхав юсб вхід в розетку 220в :-Р. А як Ви тоді пропустите живлення через сплітер, якщо запитаєте його біля телевізора. Головою трохи думайте! Юсб вхід на блок живлення і в розетку- на стриху!!!!! Тільки так. А вже після нього сплітер.
urij66:
april, звідки я знаю який ви, ви самі написали "живлення 220в виведено на кришу". А хтось прочитавши ваш пост візьме і справді тикне в 220в.А сплітер потрібно брати із пропуском живлення, я такі ставлю.І тоді не потрібно ізвращеній із тягнінням розетки на кришу.Якби розумний, то зашли б на ютуб і знайшли б відео, та подивились.Якби я пропонував своїм клієнтам такий вихід, то вони мене послали б далеко і не близько і вас теж думаю.І для сплітера із пропуском живлення, достатньо подати живлення із одного пристрою.
april:
Де в своєму повідомленні я писав що потрібно ЮСБ штекер запихнути в розетку 220в? Попробуйте самі якось його в розетку, може вийде :2funny:!!! ca., Я варіант писав для сплітера, хоча правильніше казати депликсера, без пропуска живлення(думаю в природі є тільки такі)! Треба тему читати, а не виривати одне повідомлення із контексту! І якщо Ви ставите депликсери із пропуском живлення на Т2 , то може поділитеся із людьми (хоча дуже сумніваюсь що такі в природі є DVB-S+T2 (із пропуском живлення по Т2))? Ато , чомусь із Вашого повідомлення я бачу зовсім інше :-
"А якщо Т2 антена із активною платою і на неї потрібно подавати живлення ? Цей підійде?Бо я читав опис, то там тільки прохід живлення на sat, а на Тв антену нема.У вас яка антена, активна чи пасивна?"
duman:
--- Цитата: snikers від 21:10:39, 20 Жовтня 2019 ---Панове назріла епоха Т2 звідки ж зразу виникло непросте питання, як запхати сигнал від Т2 антени до існуючої супутникової антени по 1 кабелю?Диплексор скажете Ви, ага хер ви вгадали воно не пропускає живлення до Т2 антени бо покриття таке що аж підсилювач деколи не помагаєюЧекаю на мудрі рішення....
--- End quote ---
urij66,Ви це читали в першому повідомленні?
Ваш сплітер і ютуб ще не дозріли до вирішення такої проблеми через диплексор!
Навігація
Go to full version