Автор Тема: Opticum7100A  (Прочитано 1990 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Відсутній besss777

  • Новачок
  • *
  • Повідомлень: 1
  • Рейтинг: +10/-1
Opticum7100A
« : 20:58:56, 09 Вересень 2007 »
Народ,хто знае де взяти мануал до Opticum7100A/Globo7100A.На оф.сайти немае.Неможу настроити порти.Одна тарiлка три голови.

Відсутній Android-80

  • Глобальний модератор
  • *****
  • Повідомлень: 3042
  • Рейтинг: +3749/-0
Opticum7100A
« Відповідь #1 : 10:10:54, 10 Вересень 2007 »
[ Вкладення пошкоджено або не існує ] 1937[/ATTACH] Користуйся наздоровя!

Відсутній student_stas

  • Новачок
  • *
  • Повідомлень: 39
  • Рейтинг: +3/-0
  • яд
Opticum7100A
« Відповідь #2 : 14:13:55, 24 Червень 2008 »
Підкажіть, будь ласка, якою прошивкою треба шити Opticum 7100A?

Відсутній mailbrush

  • Постійний користувач
  • ***
  • Повідомлень: 105
  • Рейтинг: +26/-36
Opticum7100A
« Відповідь #3 : 14:17:02, 24 Червень 2008 »

Відсутній student_stas

  • Новачок
  • *
  • Повідомлень: 39
  • Рейтинг: +3/-0
  • яд
Opticum7100A
« Відповідь #4 : 00:36:58, 25 Червень 2008 »
А як дізнатися? Якщо нічого крім тюнера немає? :o

Відсутній SERS3333

  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 665
  • Рейтинг: +1137/-7
Opticum7100A
« Відповідь #5 : 08:00:35, 25 Червень 2008 »
Opticum7100A-це аналог Globo 7010A
Перш ніж ставити тупі питання людям, задай їх ґуґлу...

Відсутній hmura

  • Модератор
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 1975
  • Рейтинг: +2966/-0
Opticum7100A
« Відповідь #6 : 16:08:21, 09 Липень 2008 »
Виложіть пліз Master код на Globo 7010a .
GI S8895 Vu+ Uno (INDB v3a by nikolasi mod by sp19636462), Strong SRT DM2100, Mabo 1.2 (95°East - 30°West ,Ku+Ku cyr.+C), LG 42LM660T .

Відсутній oleho

  • Адміністратор
  • *****
  • Повідомлень: 2291
  • Рейтинг: +3459/-2
Opticum7100A
« Відповідь #7 : 16:12:37, 09 Липень 2008 »


Відсутній Дохтор Ватсон

  • Новачок
  • *
  • Повідомлень: 3
  • Рейтинг: +1/-0
Opticum7100A
« Відповідь #8 : 17:07:47, 09 Липень 2008 »
А якщо ліньки шукати, то тримай:
2046

Відсутній vitija

  • Новачок
  • *
  • Повідомлень: 23
  • Рейтинг: +4/-7
Opticum7100A
« Відповідь #9 : 22:05:49, 02 Серпень 2008 »
Хто підскаже чи можливо на Оптікумі 7100А щоб йшов Мітріс і прошити Польсати або хочаб ТЕТ.МЕГАСПОРТ. Якщо можливо то як це зробити.



Відсутній sienya

  • Старожило
  • ****
  • Повідомлень: 252
  • Рейтинг: +50/-5
Opticum7100A
« Відповідь #10 : 08:38:22, 03 Серпень 2008 »
Хто підскаже чи можливо на Оптікумі 7100А щоб йшов Мітріс і прошити Польсати або хочаб ТЕТ.МЕГАСПОРТ. Якщо можливо то як це зробити.



Щоб дивитися пакет Полсат ТЕТ, МЕГАСПОРТ залий 01 прошивку, і відповідно найсвіжіші ключі з AU. Все це є на нашому форумі. А для Мітріса такої халяви нема.
Ferguson 3318SE, Globo 6000, 4100C, 7010A.
0.85- 4W, 5E, 13E, 19E; 0.9- 75Е.