Головна категорія > uClan / U2C

uClan T2 HD SE Internet

<< < (2/6) > >>

vitivan:

--- Цитата: april від 10:20:17, 06 Квітня 2020 ---Зробив висновок по цій приставці. Який виробник - такі і приставки в нього. Вже майже три роки як вийшла дана модель приставки, а ще досі не виправлено баги софта щодо ручного редагування каналів. Вчора півдня  пробавився із ручним редагуванням списку каналів - так і не добився бажаного результату. Плюнув, запакував і відправив назад де брав. Як було гі..но, так і залишилось. Що б6 що це, що інші дешеві балалайки даного виробника. Софт використовував останній. Перезамовив на ворлд віжн т62d. Ці працюють що танки, перевірено особисто.
 На профільному форумі написав по даному питанню пост, то тупо видалили. Як то ще не за банили? Дивно :)  Щоб я ще брав щось даного виробника, та упаси Боже....

--- End quote ---

так брав ти мене у2с в чорній упаковці (не уклани) зашиті в тигри і роблять добре і гарантія, нащо міняєш на іншу модель не розумію.

pavlo8000:
Vitivan ти, як все підробками підторговуєш?

vitivan:

--- Цитата: pavlo8000 від 15:53:47, 06 Квітня 2020 ---Vitivan ти, як все підробками підторговуєш?

--- End quote ---

Не підторговую, а продаю успішно і моя "підробка" без проблем шиється в ворлд віжн т62, тигр і уклан БЕЗ ЗАМІНИ пульта, всі прошиті працюють з рідним пультом, а ти кажеш, це "бомба" а не апарат!

Marjan18:

--- Цитата: vitivan від 17:19:25, 06 Квітня 2020 ---Не підторговую, а продаю успішно і моя "підробка" без проблем шиється в ворлд віжн т62, тигр і уклан БЕЗ ЗАМІНИ пульта, всі прошиті працюють з рідним пультом, а ти кажеш, це "бомба" а не апарат!
--- End quote ---
скинь фотографії даного апарата, зацікавив  An14

april:

--- Цитата: pavlo8000 від 11:49:08, 06 Квітня 2020 ---Хустинку куда відправити??? Та в якому порядку хотів змінити канали? Дай список, попробую. Може руки з жопи?

--- End quote ---
Слухай шановний, ти мені тут пурги не жени!!! Візьми в руки ту недоприставку і відсортуй вручну канали, хоча б в такому порядку
1 нацональний
1+1
2+2
інтер
стб
іств
новий канал
україна
тет
нтн

І тоді  подивимся в кого руки із жопи ростуть і кому подушку потрібно щоб шмарклі повитирати.
І нехер тут пхати мазу за ті недоприставки.
Якщоб було все гладко то по форумах не булоб стільки негативу в їх сторону.

Може ще мені докажеш що він із фаворитами працює тоже добре!
Ану закинь пару каналів в фаворитний список. Потім через кнопку фав вибери із того фавориту якийсь канал. І після цього через кнопку "ок" вибери інший канал із цього фаворитного списку. І куди ти попав при нажатті кнопки"ок"? В цей фав список чи в список "всі канали" ?
Чи то така задумка тільки в уклана відкривати список каналів в фаворитній любій папці кожен раз через кнопку "фав" а не "ок" коли ти вже знаходишся в фаворитному списку?

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version