Головна категорія > uClan / U2C
uClan T2 HD SE Internet
vitivan:
--- Цитата: Marjan18 від 21:07:18, 06 Квітня 2020 ---
--- Цитата: vitivan від 17:19:25, 06 Квітня 2020 ---Не підторговую, а продаю успішно і моя "підробка" без проблем шиється в ворлд віжн т62, тигр і уклан БЕЗ ЗАМІНИ пульта, всі прошиті працюють з рідним пультом, а ти кажеш, це "бомба" а не апарат!
--- End quote ---
скинь фотографії даного апарата, зацікавив An14
--- End quote ---
https://nasporte.com.ua/p1025197613-pristavka-u2c-black.html?gclid=EAIaIQobChMI8-yistLU6AIVzoKyCh35AQm6EAQYASABEgLoyvD_BwE
ось такий як тут.
april:
--- Цитата: vitivan від 17:19:25, 06 Квітня 2020 ---
--- Цитата: pavlo8000 від 15:53:47, 06 Квітня 2020 ---Vitivan ти, як все підробками підторговуєш?
--- End quote ---
Не підторговую, а продаю успішно і моя "підробка" без проблем шиється в ворлд віжн т62, тигр і уклан БЕЗ ЗАМІНИ пульта, всі прошиті працюють з рідним пультом, а ти кажеш, це "бомба" а не апарат!
--- End quote ---
Та кому ти то щось доказуєш? Не марнуй свого часу, то сектант із "вельмишановної секти ютусістів". Їм щось доказувати, що головою об стінку. Даремна справа.
Додано: 21:48:15, 06 Квітня 2020
--- Цитата: vitivan від 12:04:41, 06 Квітня 2020 ---
--- Цитата: april від 10:20:17, 06 Квітня 2020 ---Зробив висновок по цій приставці. Який виробник - такі і приставки в нього. Вже майже три роки як вийшла дана модель приставки, а ще досі не виправлено баги софта щодо ручного редагування каналів. Вчора півдня пробавився із ручним редагуванням списку каналів - так і не добився бажаного результату. Плюнув, запакував і відправив назад де брав. Як було гі..но, так і залишилось. Що б6 що це, що інші дешеві балалайки даного виробника. Софт використовував останній. Перезамовив на ворлд віжн т62d. Ці працюють що танки, перевірено особисто.
На профільному форумі написав по даному питанню пост, то тупо видалили. Як то ще не за банили? Дивно :) Щоб я ще брав щось даного виробника, та упаси Боже....
--- End quote ---
так брав ти мене у2с в чорній упаковці (не уклани) зашиті в тигри і роблять добре і гарантія, нащо міняєш на іншу модель не розумію.
--- End quote ---
Та блін попалися по привабливій ціні, взяв пару штук для проби. Колись роки зо два тоже памятаю взяв один. Так даний баг як був тоді так і залишився і досі. А вони всім чешуть які то ладні приставки, і що то проблема із ручним сортуванням каналів не тільки в них одних! І що це так має бути. І всім відомий космос із вестсату взагалі мені доказував що загальний список каналів (по простому "всі канали") не сортується вручну бо то по його думці для провайдерів список!!! Повний гон, ще такого ні від кого не чув. А треба користуватися фаворитними списками. Повна маячня.
Marjan18:
--- Цитата: april від 21:41:25, 06 Квітня 2020 ---Та кому ти то щось доказуєш? Не марнуй свого часу, то сектант із "вельмишановної секти ютусістів". Їм щось доказувати, що головою об стінку. Даремна справа.
--- End quote ---
Повністю згоден та підтримую. З людиною яка зацікавлена у впарюванні чогось одного, немає толку говорити чи сперечатись, така людина нічого іншого не чує та не бачить :2funny:
Не раз вже переконався в цьому. Бо відео оглядів наробив огого скільки і по всіх форумах бачу, як хто відноситься до критики чи якихось зауважеть.
Десь тобі подякують, а десь дадуть копняка та забанять одразу :o
april:
--- Цитата: pavlo8000 від 15:53:47, 06 Квітня 2020 ---Vitivan ти, як все підробками підторговуєш?
--- End quote ---
Кого гребе хто чим торгує? Ти перевіряв роботу тих "підробок"? Вони в сто раз краще працюють за твоє га..но під іменем уклан т2 се інтернет (по прямому призначенню - робота із сигналом і каналами діапазону т2).
pavlo8000:
То що april брихло це я переконався. Канали відсортував в тому порядку,як він написав. Перезапуститив тюнер, канали залишилися в тому порядку,як відсортував я.
Навігація
Go to full version