Автор Тема: Введення ключа для ПОЛСАТу  (Прочитано 1621 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Відсутній andzho

  • Новачок
  • *
  • Повідомлень: 7
  • Рейтинг: +10/-0
Введення ключа для ПОЛСАТу
« : 21:03:24, 08 Вересень 2007 »
Вітаю! Шановні, підкажіть будь-ласка, як правильно ввести ключ для ПОЛСАТу? Ключ перевірений, на ПК працює, в Ferguson AF-3100 CK перепробував багато варіантів, нажаль не працює, софт 1.20.:confused:

Відсутній Yarek

  • Новачок
  • *
  • Повідомлень: 45
  • Рейтинг: +12/-1
Введення ключа для ПОЛСАТу
« Відповідь #1 : 22:50:27, 18 Вересень 2007 »
Індексу 00-відповідає-86;01-87;02-96;03-97 і Полсат працює. Провірив в версії 1.20 від 27.08.2007р.

Відсутній Yarek

  • Новачок
  • *
  • Повідомлень: 45
  • Рейтинг: +12/-1
Введення ключа для ПОЛСАТу
« Відповідь #2 : 23:33:52, 18 Вересень 2007 »
А як редагувати ключі програмою ніяк не доглупаю. В софткамі не получається і з "бісами" проблема.

Відсутній andzho

  • Новачок
  • *
  • Повідомлень: 7
  • Рейтинг: +10/-0
Введення ключа для ПОЛСАТу
« Відповідь #3 : 11:02:46, 19 Вересень 2007 »
Так, софт ще дуже сирий. Версія від 27.08.2007 ще дозволяє ключі полсату ввести з пульта. Версія від 7/09/2007 - ні. Вдається лише переливаючи через ПК. А з БІССом так і не розібрався поки. Кажуть на 1.18 працює БІСС.

Відсутній Android-80

  • Глобальний модератор
  • *****
  • Повідомлень: 3042
  • Рейтинг: +3749/-0
Введення ключа для ПОЛСАТу
« Відповідь #4 : 11:16:50, 19 Вересень 2007 »
Вчора теж грався з софтами до 3100,перепрошивав,але вийшло одне,що зупинився на 1.20,в якому розділі бісс нема,але той працює. Як я зрозумів,що бісс прицює перебором. А ключі заливав з нету,тобто в прозі виставив конвертувати і вказав на адресу з інтернету,прога буквально за 5 секунд стягнуля ключі та запропонувала зразу залити в тюнер,що я і зробив. Після чого пішло все те що я хотів 1+1 інт,тет,київ,мегаспорт та польсат. Пробуйте!

Відсутній andzho

  • Новачок
  • *
  • Повідомлень: 7
  • Рейтинг: +10/-0
Введення ключа для ПОЛСАТу
« Відповідь #5 : 13:57:09, 19 Вересень 2007 »
Цитата: Android-80;20651
Вчора теж грався з софтами до 3100,перепрошивав,але вийшло одне,що зупинився на 1.20,в якому розділі бісс нема,але той працює. Як я зрозумів,що бісс працює перебором. А ключі заливав з нету,тобто в прозі виставив конвертувати і вказав на адресу з інтернету,прога буквально за 5 секунд стягнуло ключі та запропонувала зразу залити в тюнер,що я і зробив. Після чого пішло все те що я хотів 1+1 інт,тет,київ,мегаспорт та польсат. Пробуйте!


Від якого числа софт? Яку адресу вводили для отримання ключа? Яка версія апгрейдера? Бісс з меню ключів викликається кнопкою "0", думаю таки повинен бути, без нього прошивок я не бачив.

Відсутній Yarek

  • Новачок
  • *
  • Повідомлень: 45
  • Рейтинг: +12/-1
Введення ключа для ПОЛСАТу
« Відповідь #6 : 00:26:50, 20 Вересень 2007 »
В мене софтів 1.20 6шт. Біси найкраще працюють на 1.20 від 02.07.07 і ТРС оновлюється, а Полсат не йде., 1.20 від 27.08.07 є ТРС і Полсат а ВІС не йде як не прописуй. Саму свіжу сьогоднішню версію 1.20 з http://www.dvb-upload.com/ ще не пробував.

 

Прошивка для Openbox S1 PVR, S2HD, S2HD Mini і S2HD+ mini PVR

Автор bodyanРозділ S1 PVR, S2HD PVR, S2 Mini HD, S3 Mini HD

Відповідей: 69
Переглядів: 23894
Остання відповідь 18:09:31, 19 Липень 2017
від bodyan
Свіжі прошивки для Skybox F3, Skybox F5, Skybox M3

Автор bodyanРозділ Skybox

Відповідей: 0
Переглядів: 3652
Остання відповідь 20:32:12, 29 Березень 2013
від bodyan
Свіжі прошивки для Amiko MicroHD, MicroHD SE, MiniHD, MiniHD SE

Автор bodyanРозділ Amiko

Відповідей: 14
Переглядів: 7291
Остання відповідь 19:04:28, 19 Березень 2015
від Сергей Котя
[UFS 912] DuckBA - Barry allen для Kathrein UFS 912

Автор bodyanРозділ Enigma2 / TitanNit / Neutrino

Відповідей: 1
Переглядів: 2898
Остання відповідь 10:30:17, 03 Листопад 2011
від bodyan
[DM 800HD PVR] Іміджі для SIM 1.0 (ssl #69, ssl #70, ssl #72 )

Автор OgirokРозділ Іміджі Dreambox

Відповідей: 24
Переглядів: 13155
Остання відповідь 14:08:53, 23 Червень 2014
від bodyan