Автор Тема: Що впливає на рівень сигналу????  (Прочитано 2691 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Відсутній Roman_Lviv

  • Користувач
  • **
  • Повідомлень: 56
  • Рейтинг: +11/-0
Що впливає на рівень сигналу????
« : 15:04:54, 06 Вересень 2007 »
Всім привіт.

Вчора я ставив антену..вірніше переставляв з одного кріплення на  друге.
Глобо 6000 і 4 головки. Так от проблема яка. Перший раз антену ставив пацан якийсь...казав шо працює у львові на фірмі шо кабельне тягне..типу трохи спец. То він поставив антену але вичних рівнів сигналу не добився..інтер давав якості десь 80%. Вчора я ту антену переставляв і теж добився  такого рівня сигналу, хоча мало б бути більше 90%. То й хлопець пояснив шо то так впливають дроти...бо майже на шляху сигналу йде по стовпах кабель електричний від якого в будинки світло розводять. Так от чи може впливати воно на рівень сигналу?

І найголовніше..чи є потреба добиватись вищих рівнів сигналу чи достатньо того шо накрутив ...там головне аби наші канали всі показували. На решти головках теж сигнали порівняно не дуже високі.

Дякую за відповідь

Відсутній Vad

  • Новачок
  • *
  • Повідомлень: 27
  • Рейтинг: +10/-0
Що впливає на рівень сигналу????
« Відповідь #1 : 15:30:49, 06 Вересень 2007 »
Взагалі по свому досвіду можу сказати, що дроти можуть впливати... А про те якого сигналу добиватись, то кожен вирішує сам... Звичайно кожен намагається досягнути найвищого рівня сигналу... От на Сіріус (де той самий інтер) всі орієнтуються на балтійський пакет... от як він йде впевнено. той тарілка нормально виставлена.
:) Опен Х800, стронг 0.95см, 15W-90E:)

Відсутній sat-pl

  • Модератор
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 1781
  • Рейтинг: +602/-2
Що впливає на рівень сигналу????
« Відповідь #2 : 15:34:45, 06 Вересень 2007 »
дроти мішають це без питань, остатній раз як ставив антену на балтійському добився 81-82%...
Apple TV4

Відсутній Ogirok

  • Модератор
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 1449
  • Рейтинг: +267/-0
  • Сайт міста Дубляни http://dubliany.info
Що впливає на рівень сигналу????
« Відповідь #3 : 16:07:51, 06 Вересень 2007 »
Буде впливати все, що стоїть на шляху :
супутник (його точне розташування) - передаючий транспондер - віддаль (тис км) - погодні умови (включно зі сонцем) - ландшафт (високовольтні лінії, рослинність) - зеркало антени - головка - кабель - дісікю перемикач - тюнер - і накінець людський фактор (встановлювальник антени).

Все це може зменшити чи підвищити рівень сингалу.
У мене на 85 см овсет, (фідерний блок) тюнер - Аріон (Фергусон, Лемберг) канал:
TV-5 (сіріус) 90-99%,
ОРТ (хотбірд) - 90,
 ТМТ (амос) - 60-90
 Премєри (астра) - 70%

Коли таріль кривий, як точно не крути - зась. Мус розбирати і вирівнювати.

Відсутній Vetal999

  • Постійний користувач
  • ***
  • Повідомлень: 151
  • Рейтинг: +31/-74
Що впливає на рівень сигналу????
« Відповідь #4 : 16:18:56, 06 Вересень 2007 »
Для збільшення рівня сигналу потрібно фарбувати тарілку сріблянкою.
GI8120, Optibox Evo, Opticum DM 2200 - Triax TD88 - 90E-30W.

Відсутній sat-pl

  • Модератор
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 1781
  • Рейтинг: +602/-2
Що впливає на рівень сигналу????
« Відповідь #5 : 16:32:14, 06 Вересень 2007 »
Цитата: Vetal999;19009
Для збільшення рівня сигналу потрібно фарбувати тарілку сріблянкою.

і що помагає? і на скільки сигнал піднімає?
Apple TV4

Відсутній Ogirok

  • Модератор
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 1449
  • Рейтинг: +267/-0
  • Сайт міста Дубляни http://dubliany.info
Що впливає на рівень сигналу????
« Відповідь #6 : 16:49:44, 06 Вересень 2007 »
Фарба, яку використовують при фарбуванні не повинна мати оптичну здатність відбивання (наприклад  металічні чи глянцеві фарби) - може пошкодитися головка.

Відсутній Roman_Lviv

  • Користувач
  • **
  • Повідомлень: 56
  • Рейтинг: +11/-0
Що впливає на рівень сигналу????
« Відповідь #7 : 16:54:43, 06 Вересень 2007 »
Ага..і ще одне..я вчора замітив шо якби я таріль по вертикалі не крутив..все рівно нічого краще не виходить..а я взяв верхній кінець потянув за таріль до себе тобто його деформував..сигнал підвищився на кілька відсотків....може він скривлений? ТАке може бути? І як то перевірити?

Відсутній Ogirok

  • Модератор
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 1449
  • Рейтинг: +267/-0
  • Сайт міста Дубляни http://dubliany.info
Що впливає на рівень сигналу????
« Відповідь #8 : 17:04:30, 06 Вересень 2007 »
Глянь на площину зеркала, чи не зігнута часом "пропелером" - таке трапляється після збирання антени, при штормі, ударі. Маєш бажання - розбери і скрути її правильно
1. затяжка болтів внизу (г-подібна трубка і зеркало), 2 - затяжка горизонтальної планки до зеркала, 3 - затяжка горизонтальної планки і г-подібної трубки.
Або вирівнай за допомогою ступ ніг і рук.

Незабудь про фокусну віддаль і про "нахил" супутника,
також про кут підіймання над горизонтом.

Відсутній Ogirok

  • Модератор
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 1449
  • Рейтинг: +267/-0
  • Сайт міста Дубляни http://dubliany.info
Що впливає на рівень сигналу????
« Відповідь #9 : 17:36:57, 06 Вересень 2007 »
Цитата: Vetal999;19009
Для збільшення рівня сигналу потрібно фарбувати тарілку сріблянкою.


Звідки така інформація? Тоді і дерев'яний тарель напевно запрацює:)

Відсутній Ігор Горбусь

  • Глобальний модератор
  • *****
  • Повідомлень: 2883
  • Рейтинг: +2851/-1
Що впливає на рівень сигналу????
« Відповідь #10 : 17:51:53, 06 Вересень 2007 »
Цитата: Vetal999;19009
Для збільшення рівня сигналу потрібно фарбувати тарілку сріблянкою.


Хто тобі таку дав інформацію було б цікаво почути ???  :D :D :D  
Чому ж тоді заводи не фарбують у такий колір ?
Це моя власна думка , і я в ній можу помилятись !

Відсутній Ogirok

  • Модератор
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 1449
  • Рейтинг: +267/-0
  • Сайт міста Дубляни http://dubliany.info
Що впливає на рівень сигналу????
« Відповідь #11 : 17:53:43, 06 Вересень 2007 »
Читай 5-й і 7-й допис.

Відсутній Android-80

  • Глобальний модератор
  • *****
  • Повідомлень: 3042
  • Рейтинг: +3749/-0
Що впливає на рівень сигналу????
« Відповідь #12 : 18:24:12, 06 Вересень 2007 »
Цитата: M.Oliver;19003
дроти мішають це без питань, остатній раз як ставив антену на балтійському добився 81-82%...

А це на якому тюнері,та на якій тарілязі???:eek:
Мабуть Мабо 1.2 метра,та по шкалі Фергусона 3318:D

Відсутній stepan_kv

  • Глобальний модератор
  • *****
  • Повідомлень: 941
  • Рейтинг: +1916/-1
Що впливає на рівень сигналу????
« Відповідь #13 : 18:43:52, 06 Вересень 2007 »
Цитата: Ogirok;19004
TV-5 (сіріус) 90-99%


В це також нереально повірити:D

Відсутній sat-pl

  • Модератор
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 1781
  • Рейтинг: +602/-2
Що впливає на рівень сигналу????
« Відповідь #14 : 18:47:23, 06 Вересень 2007 »
Цитата: Android-80;19027
А це на якому тюнері,та на якій тарілязі???:eek:
Мабуть Мабо 1.2 метра,та по шкалі Фергусона 3318:D

Невіриш запитай у Горбуся...Тюнер пауксіс-)
Apple TV4

 

проблема Globo 6000 "нема сигналу"

Автор sokilРозділ Питання, пов'язані з ремонтом.

Відповідей: 7
Переглядів: 484
Остання відповідь 18:45:04, 02 Травень 2009
від chikosh
Сила та якість сигналу з супутників 23,5Е 28Е 36Е 39Е 40Е 53Е 60Е

Автор axelfolРозділ Практика встановлення антен.

Відповідей: 10
Переглядів: 557
Остання відповідь 09:36:42, 06 Листопад 2008
від Yaro
У Orton 4100C на частотах трансподеров(11766 H,12073, 12380)-27500 немає сигналу

Автор sergey111969Розділ 4000с, 4050c, 4100c, 7010c Plus

Відповідей: 3
Переглядів: 3115
Остання відповідь 09:26:31, 21 Вересень 2013
від slavon
Така проблема: в тюнерах Eurosky (2 штуки) немає сигналу з антени.

Автор OgirokРозділ Eurosat DVB-8004

Відповідей: 21
Переглядів: 10206
Остання відповідь 13:22:42, 17 Лютий 2015
від iva3
Eurosky DVB-8004 SUPER нема сигналу, не виходить з меню

Автор AlucardРозділ Питання, пов'язані з ремонтом.

Відповідей: 9
Переглядів: 372
Остання відповідь 09:23:34, 27 Лютий 2011
від Alucard