Автор Тема: Sat-Integral S-1228 - відсутній сигнал  (Прочитано 2329 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Відсутній Komelektron

  • Користувач
  • **
  • Повідомлень: 95
  • Рейтинг: +2/-0
Sat-Integral S-1228 - відсутній сигнал
« : 21:41:38, 05 Лютий 2019 »
Здравствуйте, ресивер S-1228НD фактично новий, перестав ловити сигнал, рівень, сигналу скаче від 10 до 90%, якість сигналу 0, другі реси на цьому місці працюють, похоже на якийсь не контакт, можливо хтось стикався з таким в них?

Відсутній Виктор Волошук

  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 705
  • Рейтинг: +91/-49
Sat-Integral S-1228 - відсутній сигнал
« Відповідь #1 : 10:22:19, 06 Лютий 2019 »
Нема живлення на конвертор ,перевір в тюнері налаштування дісека.

Відсутній Komelektron

  • Користувач
  • **
  • Повідомлень: 95
  • Рейтинг: +2/-0
Sat-Integral S-1228 - відсутній сигнал
« Відповідь #2 : 11:06:35, 06 Лютий 2019 »
дісек перевіряв, правильно...

Відсутній Виктор Волошук

  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 705
  • Рейтинг: +91/-49
Sat-Integral S-1228 - відсутній сигнал
« Відповідь #3 : 11:34:42, 06 Лютий 2019 »
Вимкни тюнер з розетки і ще раз включи .Подивись чи в меню включене живлення антени.
« Останнє редагування: 11:46:00, 06 Лютий 2019 від Виктор Волошук »

Відсутній Komelektron

  • Користувач
  • **
  • Повідомлень: 95
  • Рейтинг: +2/-0
Sat-Integral S-1228 - відсутній сигнал
« Відповідь #4 : 12:53:43, 06 Лютий 2019 »
Міряв мультиметром на виході тюнера є 13 і 18В...

Відсутній Виктор Волошук

  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 705
  • Рейтинг: +91/-49
Sat-Integral S-1228 - відсутній сигнал
« Відповідь #5 : 13:29:26, 06 Лютий 2019 »
Попробуй тюнер підключить напряму  кабелем до конвертера а в налаштуваннях дісек вимкни і подивись чи працює .

Відсутній Борисов Витя

  • Новачок
  • *
  • Повідомлень: 4
  • Рейтинг: +0/-0
Sat-Integral S-1228 - відсутній сигнал
« Відповідь #6 : 15:31:24, 06 Лютий 2019 »
поминяй дисек в мене таке було ортон працював без проблем а 1228 нi

Відсутній bogdanbg

  • Новачок
  • *
  • Повідомлень: 12
  • Рейтинг: +2/-0
Sat-Integral S-1228 - відсутній сигнал
« Відповідь #7 : 06:27:26, 07 Лютий 2019 »
   Поміняй дісек як радили вище.Ставити дісек бажано дорожчий з тих що йдуть з пластмасовими кожухами.В мене не раз було що дісек Q-SAT звичайний з сатінтегралами коректно непрацював а дорожчий  Q-SAT з кожухом нормально.

Відсутній Komelektron

  • Користувач
  • **
  • Повідомлень: 95
  • Рейтинг: +2/-0
Sat-Integral S-1228 - відсутній сигнал
« Відповідь #8 : 11:12:25, 07 Лютий 2019 »
Я то перевірю напряму без комутатора, але я його вже перевіряв на зовсім другій антені, на другому комутаторі Євроскай, результат такий же, а спочатку він на цих Євроскаях робив нормально, потім почав потехенько глючити поки зовсім не перестав ловити сигнал...

Відсутній Борисов Витя

  • Новачок
  • *
  • Повідомлень: 4
  • Рейтинг: +0/-0
Sat-Integral S-1228 - відсутній сигнал
« Відповідь #9 : 12:46:54, 07 Лютий 2019 »
спробуй перепрошити

Відсутній duman

  • Постійний користувач
  • ***
  • Повідомлень: 198
  • Рейтинг: +275/-0
Sat-Integral S-1228 - відсутній сигнал
« Відповідь #10 : 17:13:39, 07 Лютий 2019 »
Вирішення проблем треба починати з блока живлення: які номінали напруг і величина пульсацій?
Там мережевий вже ставлять 10мкф...

Відсутній Виктор Волошук

  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 705
  • Рейтинг: +91/-49
Sat-Integral S-1228 - відсутній сигнал
« Відповідь #11 : 17:24:57, 07 Лютий 2019 »
Якщо тюнер новий ,то можливо краще його відправити в ремонт по гарантії.

Відсутній Komelektron

  • Користувач
  • **
  • Повідомлень: 95
  • Рейтинг: +2/-0
Sat-Integral S-1228 - відсутній сигнал
« Відповідь #12 : 17:41:22, 07 Лютий 2019 »
спробуй перепрошити
Йому всього 2 місяці, він ще на гарантії і на пломбах, але треба платити за доставку тути сюди мені, а поломка може бути на 5 хв роботи, тому і спитав в Вас можливо в когось з цією моделю було таке фактично з новим, якщо це через електроліти то тільки через надуті, за такий час і ємність і єср вони втратити не могли, а надутих через кришку я не замітив, хочу попробувати його перепрошити, це треба скачати його управляючу програму на флешку і з неї перепрошити? Де скачати цю прошивку і прочитати як прошивати?

Відсутній Виктор Волошук

  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 705
  • Рейтинг: +91/-49
Sat-Integral S-1228 - відсутній сигнал
« Відповідь #13 : 18:29:34, 07 Лютий 2019 »
Прошивка є на сайті в темі сатінтеграл 1228-  прошивка ,канали ,ключі на 16 сторінці.Списки каналів і ключі також є в цій темі.Став п.з  V2.67.


« Останнє редагування: 18:51:26, 07 Лютий 2019 від Виктор Волошук »

Відсутній Komelektron

  • Користувач
  • **
  • Повідомлень: 95
  • Рейтинг: +2/-0
Sat-Integral S-1228 - відсутній сигнал
« Відповідь #14 : 13:49:47, 19 Лютий 2019 »
Ресивер перешивався, результату немає, через антенний вхід попала вода, окис вичистив результату не дало, надутих конденсаторів немає, це що вже вилитіла мікросхема?

 

Куплю пульти оптом Eurosat,eurosky Dvb-8004 [SAT]

Автор jastin11Розділ Куплю - Продам

Відповідей: 1
Переглядів: 2033
Остання відповідь 10:56:48, 11 Квітень 2012
від jastin11
Thread: Power-Sat-Dreamelite4-dm800se-ssl84d-by-voyger/28/10/2013

Автор AstronomyРозділ Dreambox

Відповідей: 0
Переглядів: 2018
Остання відповідь 12:37:49, 29 Жовтень 2013
від Astronomy
[Picon] Іконки телеканалів для E2 від sat-ukraine

Автор bodyanРозділ Скіни, Пікони

Відповідей: 5
Переглядів: 7172
Остання відповідь 16:11:31, 11 Лютий 2019
від Nazar Horoshko
Q-SAT ST-10CX при великій яскравості рве синхронізацію

Автор andre33Розділ Питання пов'язані з ремонтом

Відповідей: 3
Переглядів: 2015
Остання відповідь 15:31:12, 16 Травень 2016
від vodilava3a
Q-SAT ST-10CX вимикається через 3 сек. після старту

Автор чупакабраРозділ Питання, пов'язані з ремонтом.

Відповідей: 2
Переглядів: 962
Остання відповідь 14:37:28, 12 Березень 2018
від vasic