Технічний відділ > Практика встановлення антен.

Правильне підключення трьох ресиверів на одну антену.

<< < (2/5) > >>

Komelektron:

--- Цитата: Snoop від 12:16:51, 22 Вересня 2018 ---можливо тільки при амосі коли всі канали йдуть у гор поляризації одинокава напруга

--- End quote ---
Таке підключення можливе тільки на Амосі якщо на усіх ресиверах будуть включені тільки канали горизонтальної поляризації, я правильно зрозумів?

slavon:
Snoop на Амосі 3/7 (4W) такий прийом також вже неможливий на 100% - там звився верхній піддіпазон (ТР 12410 H 20833 7/8 та 12364 H 13333 3/4
DVB-S2 8PSK) ...   :2funny: ca.,

--- Цитувати ---Я так розумію, при такому підключенні на одну головку можуть подаватися і 13В і 18В і так вона може бистро згоріти, як і відбулося в данному випадку, правильно?
--- End quote ---
згоріти воно не зможе, вірніше зможе приблизно з такою самою ймовірністю як в при правельному підлючені ... тут трохи інші нюанси:
1. при підключені 2 приймачів (2 через LOOP вихід 1) при одночасному перегляді на обох приймачах дісік(комутатор) та конвертор(голова) не буде знати чиї команди виконувати 1 приймачу чи 2, вірніше він буде виконувати останні команди !!! наприклад на 1 приймачі схочуть дивитися канал UA(Перший Національний) 11140 H 30000 3/4 - відровідно приймач падасть команду увімкнути 1 порт (Амос на 1 порті дісіку), а голові подасть команду увімкнути нижній підддіапазон, Н поляризацію !!! якщо на приклад на 2 схочуть дивитися будь який канал з Астра 4А яка на 2 порті дісіка то 2 приймач подасть команду увімкнути 2 порт - в першому приймачі буде писати сиггнал відсутній ...
2. така комунація яку ви описали (через подільник ВЧ-сигналу аля наземне або кабельне тв) для супутникового прийому взагалі є неприйнятна - подільник ділить сигнал як мінімум на 2 або на 3 що дуже вплюває на співідношення сигнал/шум (якість сигналу)  ...

--- Цитувати ---Таке підключення можливе тільки на Амосі якщо на усіх ресиверах будуть включені тільки канали горизонтальної поляризації, я правильно зрозумів?
--- End quote ---
тільки якщо одночасно канали з одного піддіпазону (дивитися 2 перших ТР до 17700МГц або або 2 других ТР вище 11700МГц) ca.,

nico2:
я думаю кулібін підключив на один рес амос на другий сіріус на третій нотбірд і все працювало :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

slavon:
та ні, там було значно цікавіще, див. 1 повідомлення теми
--- Цитувати ---ьогодні бачив підключення трьох супутникових ресиверів до однієї антени з конвертерами на один вихід, і одним комутатором, просто в будинку стояли т-конектори (з'єднувачі) які розкидали кабеля на 3 ресивери. Зі слів хазяйки, раніше ця вся система нормально працювала, а потім 2 головки перестали працювати, Амос і Хотбірд дійсно сигналу не видавали.
--- End quote ---
  :2funny: ca.,

kraig:
можливо ця система працювала почергово. Дивишся в одній кімнаті,виключив.Потім включив в другій кімнаті і так по колу. Але дивно купити три ресивери а на головки і дісеги не вистачило.

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version