Технічний відділ > Практика встановлення антен.
Правильне підключення трьох ресиверів на одну антену.
Komelektron:
Здравствуйте, сьогодні бачив підключення трьох супутникових ресиверів до однієї антени з конвертерами на один вихід, і одним комутатором, просто в будинку стояли т-конектори (з'єднувачі) які розкидали кабеля на 3 ресивери. Зі слів хазяйки, раніше ця вся система нормально працювала, а потім 2 головки перестали працювати, Амос і Хотбірд дійсно сигналу не видавали. Чи правильним буде таке підключення? Думаю це буде подвійне, або потрійне навантаження на комутатор головки і кабеля різних частот і напруг, і якщо головки дійсно згорені, то могли згоріти через це підключення?
slavon:
Існуюче підключення називається "а ля жлоб" і нормально воно працювати не буде навіть на 2 приймачах, про 3 неможе бути мови ... :2funny:
Нормально це тільки конвертори на 4 виходи та по дісіку на кожен тюнер
Komelektron:
--- Цитата: slavon від 04:29:12, 22 Вересня 2018 ---Існуюче підключення називається "а ля жлоб" і нормально воно працювати не буде навіть на 2 приймачах, про 3 неможе бути мови ... :2funny:
Нормально це тільки конвертори на 4 виходи та по дісіку на кожен тюнер
--- End quote ---
Я так розумію, при такому підключенні на одну головку можуть подаватися і 13В і 18В і так вона може бистро згоріти, як і відбулося в данному випадку, правильно?
ivashko:
Головкам і комутатору ніц не буде, а з якогось тюнера, коли він видає 13В, а йому пхають 18В, може вийти білий дим. А так як вся апаратура працює на білому димі, то коли він виходить вна перестає працювати. :2funny:
Snoop:
--- Цитата: Komelektron від 20:40:28, 21 Вересня 2018 ---Здравствуйте, сьогодні бачив підключення трьох супутникових ресиверів до однієї антени з конвертерами на один вихід, і одним комутатором, просто в будинку стояли т-конектори (з'єднувачі) які розкидали кабеля на 3 ресивери. Зі слів хазяйки, раніше ця вся система нормально працювала, а потім 2 головки перестали працювати, Амос і Хотбірд дійсно сигналу не видавали. Чи правильним буде таке підключення? Думаю це буде подвійне, або потрійне навантаження на комутатор головки і кабеля різних частот і напруг, і якщо головки дійсно згорені, то могли згоріти через це підключення?
--- End quote ---
можливо тільки при амосі коли всі канали йдуть у гор поляризації одинокава напруга
Навігація
Go to full version