Приймачі DVB-S/S2 > Sat-Integral

Sat-Integral і автооновлення PowerVU

<< < (4/5) > >>

urij66:

--- Цитата: vasic від 05:29:20, 14 Серпня 2018 ---Автооновлення почало працювати  на разі ,  оновлював кілька разів , частота 12322  відкривалася через 15 хвилин , частота 12360 через декілька хвилин.                                                                                                                                                               
Додано: 05:36:16, 14 Серпня 2018
--- Цитата: urij66 від 18:56:28, 13 Серпня 2018 ---Незнаю, чи у вас такі тюнера глючні, ваші Інтеграли із Лортонами, чи руки не з того місця ростуть.Чи ваші тюнера кінули через одне місце.Щойно у себе на Uclan B6 заглянув не показують, десять секунд, поки зайшов у меню і зробив імпорт ключів з інету.Все митьєво оновилось і почало показувати.Незнаю чому у вас не хоче.Тільки без образ, за криві руки.

--- End quote ---
А що в темі про B6 розміром 143 сторінки настільки стало тісно , що зайшли сюди розказувати про цей неглючний тюнер та про свої надзвичано некриві  руки? Куда нам нещасним до вас...

--- End quote ---
Ну от, образились, я ж просив не ображатись, а прийняти як жарт.А зайшов порадити, щоб давили, щоб зробили обновлення через інет, як у нас у В6.А ви ображатись, та ну вас злі ви.Я розумію, що проблема, але ж не глобальна, жити можна.

carder:

--- Цитата: urij66 від 10:52:39, 14 Серпня 2018 ---
--- Цитата: vasic від 05:29:20, 14 Серпня 2018 ---Автооновлення почало працювати  на разі ,  оновлював кілька разів , частота 12322  відкривалася через 15 хвилин , частота 12360 через декілька хвилин.                                                                                                                                                               
--- Цитата: urij66 від 18:56:28, 13 Серпня 2018 ---Незнаю, чи у вас такі тюнера глючні, ваші Інтеграли із Лортонами, чи руки не з того місця ростуть.Чи ваші тюнера кінули через одне місце.Щойно у себе на Uclan B6 заглянув не показують, десять секунд, поки зайшов у меню і зробив імпорт ключів з інету.Все митьєво оновилось і почало показувати.Незнаю чому у вас не хоче.Тільки без образ, за криві руки.

--- End quote ---
А що в темі про B6 розміром 143 сторінки настільки стало тісно , що зайшли сюди розказувати про цей неглючний тюнер та про свої надзвичано некриві  руки? Куда нам нещасним до вас...

--- End quote ---
Ну от, образились, я ж просив не ображатись, а прийняти як жарт.А зайшов порадити, щоб давили, щоб зробили обновлення через інет, як у нас у В6.А ви ображатись, та ну вас злі ви.Я розумію, що проблема, але ж не глобальна, жити можна.

--- End quote ---

А ви шановний як гадаєте ресивери стоять у всіх з підключеним інтернетом ???

BodiaK:

--- Цитата: urij66 від 10:52:39, 14 Серпня 2018 ---Ну от, образились, я ж просив не ображатись, а прийняти як жарт... 
--- End quote ---
Ага, якщо вилити на когось відро лайна та попросити не ображатись, це як і  яким чином таке сприймати??? *-G
Може просто зробити з цим так, як і всі нормальні люди і тоді не потрібно "ні обіцянок, ні пробачень"(як співається у відомій пісні)!?!?

--- Цитата: urij66 від 10:52:39, 14 Серпня 2018 ---та ну вас злі ви.
--- End quote ---
Та не злі, а адекватно мислячі.  *-Y

urij66:

--- Цитата: carder від 10:58:44, 14 Серпня 2018 ---
--- Цитата: urij66 від 10:52:39, 14 Серпня 2018 ---

--- End quote ---

--- End quote ---

--- End quote ---

А ви шановний як гадаєте ресивери стоять у всіх з підключеним інтернетом ???

--- End quote ---
Я думаю, що у всіх, тих хто сюди пише, бо є інтернет.Якби не було, то і не писали б.А якщо може оплатити інет, то і купити свисток може.

carder:
Шановний ви мабуть не розумієте про що йде мова взагалі, тут клієнтам ящиками їх виставили і в таких селах де навіть мобільний звязок погано працює! То річ і йшла про автоапдейт а не ключі з нета чи вручну водити!!! *-I

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version