Приймачі DVB-S/S2 > Sat-Integral
Sat-Integral і автооновлення PowerVU
vasic:
--- Цитата: carder від 15:35:35, 14 Серпня 2018 ---Шановний ви мабуть не розумієте про що йде мова взагалі, тут клієнтам ящиками їх виставили
--- End quote ---
Шановний дописувач напевно диванного типу , якщо протягом робочого дня має можливість заходити на форум і байки розказувати. Кого клієнти цінують немає часу сидіти біля компа в такий як тепер напружений час.
carder:
--- Цитата: vasic від 21:12:55, 14 Серпня 2018 ---
--- Цитата: carder від 15:35:35, 14 Серпня 2018 ---Шановний ви мабуть не розумієте про що йде мова взагалі, тут клієнтам ящиками їх виставили
--- End quote ---
Шановний дописувач напевно диванного типу , якщо протягом робочого дня має можливість заходити на форум і байки розказувати. Кого клієнти цінують немає часу сидіти біля компа в такий як тепер напружений час.
--- End quote ---
Ви трохи припніть коней в спілкуванні, диванного типу? Я ніколи на місці не сидю і на цьому форумі давно і питання ставив коректно, а за моїх клієнтів не хвилюйтесь за 10 років я маю добру базу!!!
vasic:
--- Цитата: carder від 09:30:09, 15 Серпня 2018 ---Ви трохи припніть коней в спілкуванні, диванного типу? Я ніколи на місці не сидю і на цьому форумі давно і питання ставив коректно, а за моїх клієнтів не хвилюйтесь за 10 років я маю добру базу!!!
--- End quote ---
Друже carder , прикре недорозуміння , вище написане стосується виключно urij66 . Писав пізнього вечора після напруженого робочого дня і тому не зовсім ясно виклав свої думки. Так що вибач .
WASJATKA:
S-1223 HD Rocket чи є автоновлення. бо на 12322V27500 з Астри навіть введеня вручну ключів непрацює.
Навігація
Go to full version