Приймачі DVB-S/S2 > Інші приймачі з Ему
General Satellite FTA-7001S
sat4u:
Списки каналів на 3 Супутника Astra 4A ,Hotbird 7/9,Amos 2/3 . Все розкидано по фаворитам.
Списки під різні платформи
Налаштування портів :
Astra 4А (1)
Amos 2/3 -(3)
Hotbird 7/9 - (2)
Костянтин Біляєв:
Доброго дня не знаю чи в ту тему попав , але надіюсь на вашу дпомогу. Скажу одразу я в цій справі нуб. Вирішив залить дамп на свого GS 7001, так як не зміг налаштувати канали які на одній частоті сидять, і вичитав на просторах інтернету, що може дпомогти дамп. Для цього діла підкупив кабель нуль модемний і перехідник USB to RS-232, бо на ноуті не має ком порта. Почав робити все по інструкції, але коли вмикаю живлення приймача одразу видає помилку "Run time error 8030", після натиснення Ок Бурнер викидає. Шось колупав я кілька разів пробував і якось вийшло, що на приймачу загорівся жовтий індикатор але всеодно нічого не відбувалось і тільки в бурнері написано Trying to connected COM divece. Версія ПЗ приймача 3.99.102. Уже прозвонив кабель, нормально продзвонюється 2-3, 3-2, 5-5, як повинно бути. Дрова на перехідник пашуть, а шитись не хоче. До цього приймач не ремонтувався і не шився жодного разу, працює уже років 6 мабуть, якщо не більше. Допоможіть, може хтось стикався з такою проблемою. Зарані дякую! *-I ca.,
vasjabr:
У програмі (Завантажувачі) № порта вказано правильно? Налаштування порта в нормі? ca.,
Костянтин Біляєв:
Дрова нормально установились порт откривається СОМ1
duman:
*До цього приймач не ремонтувався і не шився жодного разу, працює уже років 6 мабуть, якщо не більше.* - при таких термінах експлуатації без *кап-ремонта* мабуть варто спочатку провірити напруги БЖ на рахунок пульсацій...
Навігація
Go to full version