Приймачі DVB-S/S2 > Інші приймачі з Ему
General Satellite FTA-7001S
Andrey Kulish:
Терміново потрібна допомога. принесли ресивер, перешив на софт 3.99.96 все пррошилося нормально, але є проблема не знаю як в цьому тюнері виставити порти на Сір+хот+ам, як не хитрив не виходить, як його хоч можна настроїти, мож в кого інструкція завалялася????? не можу догнати навіть як виставляти, там антенна 1,2,3 що там ставити бог його зна, та ще й дайсеки 1.1., навіщо?????Буду дуже вдячний!!! І може в кого є список каналів готовий та ключі?????
zloj vitos:
В цьому тюнери иде прив"язка до номера антени.Тобто э наприклад антена№1.Ви ставите наприклад дисек А и прикручуэте до дисека А головка яка нацилена на Hot Bird.Тепер заходите в опцию пошуку(ручного чи автоматичного) ставите антену 1 нижче супутник Hot Bird и натискуэте пошук.Так само робите з антеною 2-дисек B-супутник Сириус.Пошук так само-номер антени-2-супутник-Сириус-пошук.Теж саме для Амоса.Рекомендую проводити пошук в ручному режими,заздалегидь зазначивши яки будуть канали ити першими(украинськи чи росийски).Дали заходете в редактор каналив стираэте непотрибни редагуэте и автопошуком заганяэте останни.
Надиюсь вам буде зрозумила моя "инструкция".
Даруйте за букву "и"(росийска розкладка клавиатури)
Э також запитання.На 3.99.77 не йде Романтика,Тревел (з 29.08.07) чи йде на 3.99.96 и де взяти ии.
Дисек треба вибирати 1.0
И ще мало не забув писля прошивки треба скинути в заводськи настройки
Ankl:
і ще одна кумедина в цего тюнера є ви його всебе дома прописали ,просканували під свій дисек (№ виводів) приносите до клієнта а там головки по іншому виставлені от ви міняйте не міняйте нічого не вийде, тра заново все сканувати або на антені під ваші налаштунки міняти підключення.
afiz:
to zloj vitos
На 3.99.96 не йде Романтика й Тревел, потрібно чекати на новий софт, якщо він взагалі буде...
orko:
Що це за прошивки на http://www.satsoft.ru/component/option,com_remository/Itemid,2/func,select/id,16/ . Це офіційні (без емулятора, чи як). Може хтось щось сказати?
Навігація
Go to full version