Автор Тема: Чутки стосовно теми - "Усі канали скоро закодують!".  (Прочитано 206089 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Відсутній bodyan

• Адміністратор
  • Ветеран
  • Рейтинг: +8350/-14
"Усі канали скоро закодують!" - вся правда по даній темі :)

П'ятниця, вечір - можна і попліткувати. Маємо тему -  "Усі канали скоро закодують!".  Дана тема мусолиться доволі давно. У жовтні було повідомлено про домовленість між телегрупами, у цьому році закодувати сигнал, підготовлені ролики і все таке...
Продавці приймачів, для убезпечення себе від гнівних клієнтів, все більше пропонують приймачі з підтримкою T2-MI, з надією що хоча б тут нічого не зміниться.
Тема розрослась розмовами про кодування, начебто Verimatrix, далі ніби замовлена партія приймачів з кодуванням Irdeto по аналогії з колишнім кодуванням на T2, тепер же кажуть, що це все почнеться лише після виборів... Ваші думки з цього приводу панове derisive.gif
« Останнє редагування: 15:47:50, 19 Грудня 2018 від sat-pl »

Відсутній sat-pl

• Модератор
  • Ветеран
  • Рейтинг: +607/-3
Чутки стосовно теми - "Усі канали скоро закодують!".
« Відповідь #1020 : 19:09:22, 24 Січня 2020 »
double statdard
Напевно, неграмотні американці.
« Останнє редагування: 19:59:09, 24 Січня 2020 від sat-pl »
Apple TV4

Відсутній slava12

• Ветеран
  • Рейтинг: +113/-3
  • Я живу в УКРАЇНІ
« Відповідь #1021 : 19:51:24, 24 Січня 2020 »
Добрий вечір!
Вмене  таке було сьогодні , позвонив домене абонент вчитель колишній,  він мав екстру тв від давен, той вислали йому почтою я йому це все зробив, активацію пройшов, він живе в другому селі,  і мені говорить по телефону слухай ,я частоти уводив на свіжі, канали авін несканує тай я щось, таке наробив що хотбірд неробить, я даю відповідь це вам не , простий тюнер ,що можна прошивати, канали добавляти,  ацей від оператора якщо нероблять ртр, орт, тнт, росія24,  тай чорт зними, авін ні ти прийди і зроби, я говорю я вам сам це незробив, ви мене просили активувати, без інсталятора я послухав, вас якщо будете мудрувати то ціна буде 500 грн, він затих відразу, отаке було вмене сьогодні зним.
Аще правда питає мене клієнт, нущо підклчиш мені 4 тюнери віазади ,я сказав є інсталятори авона, тощо ти вже немій телемайстер, я говорю получається щотак,  авона я думаю щото серйозна фірма  віасат, вони будуть обслуговувати, от якце  є коли робив добро ,я був добрий, аяк відмовив вже я став як чужий дляних, так як би мене вперше побачили, от люди які є. >:( *-P *-P *-P

Відсутній cgr

• Постійний користувач
  • Рейтинг: +52/-1
« Відповідь #1022 : 20:15:37, 24 Січня 2020 »
Добрий вечір!
Вмене  таке було сьогодні , позвонив домене абонент вчитель колишній,  він мав екстру тв від давен, той вислали йому почтою я йому це все зробив, активацію пройшов, він живе в другому селі,  і мені говорить по телефону слухай ,я частоти уводив на свіжі, канали авін несканує тай я щось, таке наробив що хотбірд неробить, я даю відповідь це вам не , простий тюнер ,що можна прошивати, канали добавляти,  ацей від оператора якщо нероблять ртр, орт, тнт, росія24,  тай чорт зними, авін ні ти прийди і зроби, я говорю я вам сам це незробив, ви мене просили активувати, без інсталятора я послухав, вас якщо будете мудрувати то ціна буде 500 грн, він затих відразу, отаке було вмене сьогодні зним.
Аще правда питає мене клієнт, нущо підклчиш мені 4 тюнери віазади ,я сказав є інсталятори авона, тощо ти вже немій телемайстер, я говорю получається щотак,  авона я думаю щото серйозна фірма  віасат, вони будуть обслуговувати, от якце  є коли робив добро ,я був добрий, аяк відмовив вже я став як чужий дляних, так як би мене вперше побачили, от люди які є. >:( *-P *-P *-P
щоразу такі розмови, коли немає можливості підключати т2!
Ще не вмерла Україна на її крайніх східних теренах!

Відсутній slava12

• Ветеран
  • Я живу в УКРАЇНІ
« Відповідь #1023 : 20:22:28, 24 Січня 2020 »
cgr! Внас Т2 немає хіба інтернет є 100 мгб!!! ca., *-P *-P *-P

Відсутній Andersat

• Постійний користувач
  • Рейтинг: +71/-0
« Відповідь #1024 : 20:23:11, 24 Січня 2020 »
Ну що ж, не встигли нові тюнери попрацювати, як вже є поломки.А конкретно тюнер Стронг 7600. Новий тюнер з упаковки, не бачить сигналу на частоті 11766 н 27500. Поставщик відмовився брати назад, сказав ти заробляєш гроші на ньому, ти й відправляй в сервіс. Ну дзвоню в сервіс Стронгу в Київ. Після пів години дозвону( як не занято, то трубку не беруть) нарешті відповіли, домовився за пересилку новою поштою. Відправив, ремонтували два дня, зремонтували по гарантії. Пересилка в обидва боки за рахунок фірми, я не платив нічого. Сервіс на високому рівні.
Тож  з гарантією можна миритися.

Відсутній yura253

• Постійний користувач
  • Рейтинг: +19/-0
« Відповідь #1025 : 09:30:47, 25 Січня 2020 »
Я в принципі сильно сумніваюся що таку араву тюнерів хтось взагалі тестував вдовж і впоперек, брали мабуть по одному тюнеру з партії - включали - раз включався значить нормально, партію тюнерів в маси пхають)) Ну і з гарантією і СЦ це вже як кому пощастить. Комусь пощастить і зремонтують без замашок і як книжка пише, а комусь будуть мозок парити. 

Відсутній sat78

• Користувач
  • **
  • Рейтинг: +7/-0
« Відповідь #1026 : 13:23:49, 25 Січня 2020 »
я сказав є інсталятори авона, тощо ти вже немій телемайстер,
і заплатить чужим по 400-500 гр за тюнер ! а свому  ні ні ....дорого  для місцевого

Відсутній cgr

• Постійний користувач
« Відповідь #1027 : 16:06:04, 25 Січня 2020 »
я сказав є інсталятори авона, тощо ти вже немій телемайстер,
і заплатить чужим по 400-500 гр за тюнер ! а свому  ні ні ....дорого  для місцевого
Саме так!!!!!!!!!!!!!!!!!! Одне хуйло мені так і сказало - тож хвірма, вани падаткі платять! Сцууууууууууукоооо!

Відсутній vasjabr

• Ветеран
  • Рейтинг: +2467/-41
« Відповідь #1028 : 23:07:24, 25 Січня 2020 »
Сьогодні одна бабця каже: "Васильку, подивися на мій тюнер. Вчора виключила, а нині не включаєся..." А десь зо дві неділі тому кілька разів питала мене, що то за реклама на екрані та як далі бути. Я їй дохідливо розтлумачив, що і як- Т-2 треба ставити, купити антену, якщо стару викинули. Далі все безкоштовно.
Ну я й допитуюся, що по чім. Виявилося, що вона придбала віазад, бо "там казали офіційний оператор"... Ну я й послав її зателефонувати на той номер з екрана, бо я зараз не маю часу "тільки подивитися".
Трохи шкода було старої, але хтось мене жаліє? Ще якби не пояснював їй, то подивився б. Ось така то оказія...

GI 8180 Vu+Solo, ORTON 7010CX, LEMBERG 2000 4,8*E, 13*E, 4*W
SAMSUNG UE32EH6037UXUA
=================================
ГЕРОЇ ПОТРІБНІ ТАМ, ДЕ НЕ ВИСТАЧАЄ ФАХІВЦІВ
===
Я російською не розмовляю тільки за то,
що нею розмовляє путін-Ху@ло!!!

Відсутній arrows

• Ветеран
  • Рейтинг: +849/-714
  • 修理業者
« Відповідь #1029 : 01:14:00, 26 Січня 2020 »
vasjabr, все вірно зробив, зачотно та без понтів. Не забивай собі мізки, життя набагато цікавіше ніж вирішувати ЧУЖІ проблеми. An14

Відсутній sat78

• Користувач
  • **
  • Рейтинг: +7/-0
« Відповідь #1030 : 08:15:25, 26 Січня 2020 »
Трохи шкода було старої
Ось тільки но теж звонила бабка а потім донька бабкина -купили єкстра прийдеш підключиш! разів три точно раніше звонили шоб не забував про нас як закодують зробиш все шо треба буде . А он як вийшло!

Відсутній slava12

• Ветеран
  • Я живу в УКРАЇНІ
« Відповідь #1031 : 09:10:57, 26 Січня 2020 »
Всім привіт!
Вмене вчора теж було цікаво  чекали мої  сусіди інсталятора, тиждень як і їм я порадив, неприїхав ніхто, позвонили домене прийди зроби, будьласка послухав, їх затого що син відбув в ато рік, а другий на передові в пісках, що цікавого звонив на віазад 10 хвилин, чекати, потім активували тюнер , пакет  сімейний по акції по 59 грн ,на три місяці ,апотім по 109 грн ,тюнер коли виключаю з розетки, потім коли включив пише будласка зачекайте ініцілязація  десь 1 хв, потім завантажився,  і ще  триває оновлення  списку каналів, тоді все працює,  канали нескладаються, завал абоненти були шоковані, правда сказали що робити, як є так є  ca., *-P *-P *-P
заплатили мені, хоча брати нехотів бо повага до синів, але дали 200 грн насилу взяв, попросив  даже син зателефонував сказав візьми, ти послухав нас.
Таке я мав вчора, а решту відправляю геть, вже маю багато гнівників, обіжаються намене.!!! ca., *-P *-P *-P

Відсутній petroman

• Постійний користувач
  • Рейтинг: +12/-11
« Відповідь #1032 : 10:24:42, 26 Січня 2020 »
Всім привіт!
Вмене вчора теж було цікаво  чекали мої  сусіди інсталятора, тиждень як і їм я порадив, неприїхав ніхто, позвонили домене прийди зроби, будьласка послухав, їх затого що син відбув в ато рік, а другий на передові в пісках, що цікавого звонив на віазад 10 хвилин, чекати, потім активували тюнер , пакет  сімейний по акції по 59 грн ,на три місяці ,апотім по 109 грн ,тюнер коли виключаю з розетки, потім коли включив пише будласка зачекайте ініцілязація  десь 1 хв, потім завантажився,  і ще  триває оновлення  списку каналів, тоді все працює,  канали нескладаються, завал абоненти були шоковані, правда сказали що робити, як є так є  ca., *-P *-P *-P
заплатили мені, хоча брати нехотів бо повага до синів, але дали 200 грн насилу взяв, попросив  даже син зателефонував сказав візьми, ти послухав нас.
Таке я мав вчора, а решту відправляю геть, вже маю багато гнівників, обіжаються намене.!!! ca., *-P *-P *-P
Правильно робиш.Де купили там хай активують.Іне буде боліти голова

Відсутній cgr

• Постійний користувач
« Відповідь #1033 : 10:30:24, 26 Січня 2020 »
slava12, молодець!  *-I Всіх хто був на передку обслуговую безкоштовно! *-P

Відсутній slava12

• Ветеран
  • Я живу в УКРАЇНІ
Чутки стосовно теми - \"Усі канали скоро закодують!\".
« Відповідь #1034 : 11:32:26, 26 Січня 2020 »
cgr! Привіт! Я гроші небрав примусово запхали в кишеню,  щом  неговорив, неказав, що нетреба ,всерівно дали, навіть син сказав бери, виходу небуло  непускали  з  хати. ca., *-P *-P *-P

Додано: 16:26:06, 26 Січня 2020
Сьогодні  колега мій мені телефонувва  що підключає екстру тв з віасату перейшо на екстру набагато простіше і скоріше можна активувати тюнер   працюють  з 9 год  до 11 год. ca., *-P *-P *-P
« Останнє редагування: 16:26:06, 26 Січня 2020 від slava12 »

Globo / Opticum 7010C-1CI, 7100C-1CI - прошивка, канали, ключі, програми

Автор bodyanРозділ 7010C-1CI, 7100C-1CI

Відповідей: 7
Переглядів: 25115
Остання відповідь 10:07:19, 30 Грудня 2019
від Diamond191986
Не можу розобратся як програмой gTools186.zip сортувати канали для @-star 3510?

Автор MarunychYuriiРозділ Інші приймачі з Ему

Відповідей: 0
Переглядів: 4923
Остання відповідь 09:15:19, 12 Січня 2016
від MarunychYurii
Cosmosat 7800, 7810, 7820 USB PVR - прошивка, канали, ключі

Автор SashaTvРозділ CosmoSAT

Відповідей: 23
Переглядів: 29871
Остання відповідь 04:58:36, 18 Січня 2019
від sasha19722201
Golden Media S-Box 776CR PVR - прошивка, канали, ключі, програми