Автор Тема: Чутки стосовно теми - "Усі канали скоро закодують!".  (Прочитано 206315 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Відсутній bodyan

• Адміністратор
  • Ветеран
  • Рейтинг: +8350/-14
"Усі канали скоро закодують!" - вся правда по даній темі :)

П'ятниця, вечір - можна і попліткувати. Маємо тему -  "Усі канали скоро закодують!".  Дана тема мусолиться доволі давно. У жовтні було повідомлено про домовленість між телегрупами, у цьому році закодувати сигнал, підготовлені ролики і все таке...
Продавці приймачів, для убезпечення себе від гнівних клієнтів, все більше пропонують приймачі з підтримкою T2-MI, з надією що хоча б тут нічого не зміниться.
Тема розрослась розмовами про кодування, начебто Verimatrix, далі ніби замовлена партія приймачів з кодуванням Irdeto по аналогії з колишнім кодуванням на T2, тепер же кажуть, що це все почнеться лише після виборів... Ваші думки з цього приводу панове derisive.gif
« Останнє редагування: 15:47:50, 19 Грудня 2018 від sat-pl »

Відсутній cgr

• Постійний користувач
  • Рейтинг: +52/-1
Чутки стосовно теми - "Усі канали скоро закодують!".
« Відповідь #795 : 17:10:31, 31 Грудня 2019 »
Не знаю які там у вас проблеми, щоб встановлювати ці тюнери. Мене найшли з Віасата самі. Приїхав чоловік привіз тюнери - зареєстрував. Скинув програму на вайбер-Віасат Бот. Через вайбер реєструється приймач за кілька хвилин на стаціонарному інтернеті. Через мобільний може не коректно працювати.  Можна в себе дома активувати, а потім поставити клієнту(потрібно знати номер клієнта) .Тюнери в нас привозять самі до установщиків. Ставити тюнер може любий установлювач - але потрібно мати свій номер інсталятора і дилера. Бажано тюнер підготовлювати вдома. Щоб не сидіти в клієнта - добавляти канали, супутники, ключі.
А перед встановленням пояснюєте, що рес- лайно? :-Р Всі проблеми владнаєте безкоштовно *oohaa*, якщо попередній рес працював ідеально, а цей глюче? an24 Як пояснюєте, чому так відбувається? Дякую за правдиву відповідь! ca., *-I
Ще не вмерла Україна на її крайніх східних теренах!

Відсутній slava12

• Ветеран
  • Рейтинг: +113/-3
  • Я живу в УКРАЇНІ
« Відповідь #796 : 17:12:46, 31 Грудня 2019 »
Доброго вечора!
Вітаю всіх з наступачим новим роком! Шановні друз,і форомучани, дійсно хочеться щоб в новому році були зміни, і канали були відкриті, без віасаті,в екстрів, і т2 працювало в кожному регіоні,  але, тут таке нависло нам  це лахміття ,як іми установщики маєм купу друзів, родичів, знайомих, має заслужену репутацію,  велику базу клієнтів ,тепер точно як форомучани пишуть, як зрулити з цього дебелізму. >:( >:( >:(
Кожному пояснюєш, непотрібно ,авін тобі у відповідь, я все всьо, втебе брав, ати відмене віморожуєшся, цея про клієнтів за родичів вже мовчу.
Щож робити адже скоро  наносі 20 січня, як далі починати завал повний, добре що хоча є інтернет швидкісний у всіх. ca., *-P *-P *-P

Відсутній cgr

• Постійний користувач
« Відповідь #797 : 17:21:20, 31 Грудня 2019 »
Доброго вечора!
Вітаю всіх з наступачим новим роком! Шановні друз,і форомучани, дійсно хочеться щоб в новому році були зміни, і канали були відкриті, без віасаті,в екстрів, і т2 працювало в кожному регіоні,  але, тут таке нависло нам  це лахміття ,як іми установщики маєм купу друзів, родичів, знайомих, має заслужену репутацію,  велику базу клієнтів ,тепер точно як форомучани пишуть, як зрулити з цього дебелізму. >:( >:( >:(
Кожному пояснюєш, непотрібно ,авін тобі у відповідь, я все всьо, втебе брав, ати відмене віморожуєшся, цея про клієнтів за родичів вже мовчу.
Щож робити адже скоро  наносі 20 січня, як далі починати завал повний, добре що хоча є інтернет швидкісний у всіх. ca., *-P *-P *-P
Знімати з себе всі зобов"язання!Внятно і правдиво пояснити ситуцію. Клієнт купує гівно сам ( це його власний вибір).Жодних гарантій. Чітка, висока такса за кожен підхід до лайна. І спиш спокійно.

Відсутній Виктор Волошук

• Ветеран
  • Рейтинг: +226/-51
« Відповідь #798 : 17:43:56, 31 Грудня 2019 »
Була проблема з Хотбірдом -частота 12597- старий приймач працював- Стронг 7602 - сигнал, якість - 0.Допомогла заміна головки на Пауксіс.Доплатили без проблем. Перед установкою пояснюю, що за тюнер .Всі
його + і - .Якщо хтось дзвонить, то чому не підключити. Всі приймачі налаштовую вдома - в мене не глючить. Якщо глючить - проблема з антеною. За весь час проблема була тільки в одного клієнта.

« Останнє редагування: 18:10:12, 31 Грудня 2019 від Виктор Волошук »

Відсутній iwan75

• Постійний користувач
  • Рейтинг: +474/-250
« Відповідь #799 : 17:53:35, 31 Грудня 2019 »
Знімати з себе всі зобов"язання!Внятно і правдиво пояснити ситуцію. Клієнт купує гівно сам ( це його власний вибір).Жодних гарантій. Чітка, висока такса за кожен підхід до лайна. І спиш спокійно.
Повністю підтримую.

Відсутній petroman

• Постійний користувач
  • Рейтинг: +12/-11
« Відповідь #800 : 09:43:03, 01 Січня 2020 »
Повністю підтримую.
Я так всім говорю.Що собі клієнт купив то його  проблеми. ca.,

Відсутній sat78

• Користувач
  • **
  • Рейтинг: +7/-0
« Відповідь #801 : 10:25:36, 01 Січня 2020 »
І шо прям так дослівно  і говорити клієнту шо цей тюнер гівно? І ще  плюнути на тюнер і пульт на підлозі побуцать ?

Відсутній slavon

• Глобальний модератор
  • Ветеран
  • Рейтинг: +5372/-63
  • Слава Героям ОУН-УПА! Cлава воякам СС "Галичина"
« Відповідь #802 : 10:35:05, 01 Січня 2020 »
Цитувати
І шо прям так дослівно  і говорити клієнту шо цей тюнер гівно?
звісно !!! я саме  так пояснюю потенційним клієнтам цього лайна від олігархів ...  :2funny:  ca.,
З повагою Slavon
4W+5E+13E+19E, 36Е+39Е
DreamBox 500HD, Openbox X540, X820CI
Віжин ТВ (Viasat UA) - це маразм, яких мало !!!
Стронг 7700/07 - металолом, гіршого від нього приймача немає !!!

Відсутній slava12

• Ветеран
  • Я живу в УКРАЇНІ
« Відповідь #803 : 11:26:40, 01 Січня 2020 »
Вітаю всіх з НОВИМ РОКОМ!2020! Всім міцого здоровя!
Вчора з друзями, кумами, зустрічали новий рік, слухали виступ зеленського ,все так з проектовано,  калсно взагалі, так нас жаліи  ми собі сиділи і згадалиб про наших захисниківб була внас хвилина мовчанняб потім ми бажали всім повернутись живимиб аще цікаво почалось за кодуванняб я їм все чітко пояснивб  мої замовчалиб подумали сказали такеб нущо як вийшли з чорнобілих теліківб  і метрових антенб так і вернемся  назадб ніхто  незбираєся купувати ці приймачиб аще їм розказав яка була активація вменеб вони шоковані булиб я їм говорив шоу тільки починається. :2funny: *-P *-P *-P

Відсутній cgr

• Постійний користувач
« Відповідь #804 : 17:02:37, 01 Січня 2020 »
І шо прям так дослівно  і говорити клієнту шо цей тюнер гівно? І ще  плюнути на тюнер і пульт на підлозі побуцать ?
Я не вживаю слово "гівно", але - "кал". O0 Так! Саме це слово і саме у розмовах An14 про екстру і віа. :-Р

Відсутній slava12

• Ветеран
  • Я живу в УКРАЇНІ
« Відповідь #805 : 21:12:08, 01 Січня 2020 »
Ой важко буде після 20 січня,  ще своїм поясниш кумам, родичам, друзям, а чужим то завал, воно нерозуміє що приймач, може глючити, потім докого, доцего що підключав, а напочатках вони гарно говорять, апотім  змінюють тон свій. *-P *-P *-P

Відсутній broker

• Новачок
  • *
  • Рейтинг: +5/-0
« Відповідь #806 : 13:02:57, 02 Січня 2020 »
 не нийте . Прийшов до клієнта назвав прайс на ресивер+робота+абонплата (в залежності від обраного пакету), номер р/р і як сплачувати. При згоді активував, коротенький курс по користуванню ресивером і все, до побачення. Якщо будуть проблеми, то дрібниці можна виправляти і за дякую а щось серйозніше  додаткова оплата.
На питання клієнтів а як тепер дивитися, що підключати я вже замахався пояснювати. Перерахуєш йому 4-5 варіантів а воно в кінці питає - "то шо мені робити?"Тому тепер уже кажу 1400+165 за 3місяці акційного пакету Комфорт від Екстра (Віасат ще з початку їх діяльності не взлюбив) а далі по 110/місяць. Клієнтів, завдяки ажиатажу, розігнаному оголошеннями на каналах, вистачає. Футболістам ще з квітня почав підключати Екстру.

Відсутній slavon

• Глобальний модератор
  • Ветеран
  • Рейтинг: +5372/-63
  • Слава Героям ОУН-УПА! Cлава воякам СС "Галичина"
« Відповідь #807 : 13:31:01, 02 Січня 2020 »
а хто ниє ??? у себе в містечку та навколишніх селах ажіотажу не спостерігаю, так дзвонять, так питаються, але в основному вибирають варіант:
1.  Комбо тюнер (DVB-S/S2 + DVB-Т2) - ті в кого є хоча б надія на покриття Т2
2. найдешевший DVB-S/S2 тюнер класу Q-Sat 7-15 or Sat-Integral 12*8 + IPТВ - ті в кого є швидкий та якісний інтернет ...
Уся решта маса народу сидить і чогось вичікує ...  не до тюнерів людям зараз - Різдво ГНІХ на носі,  а потім Василія (Старий Новий рік), Хрещення, а 20 вдарить "зимовий грім" ...  :2funny:  ca.,
З повагою Slavon
4W+5E+13E+19E, 36Е+39Е
DreamBox 500HD, Openbox X540, X820CI
Віжин ТВ (Viasat UA) - це маразм, яких мало !!!
Стронг 7700/07 - металолом, гіршого від нього приймача немає !!!

Відсутній Pysar

• Новачок
  • *
  • Рейтинг: +0/-0
« Відповідь #808 : 13:50:54, 02 Січня 2020 »
Amos 4W
Частота 12296 Н 45000, DVB-S2 знову активна. Прописалися канали STB HD, ICTV HD, NOVY CHANNEL HD, M1 HD, M2 HD, OCE HD, STB SD, ICTV SD, NOVY CHANNEL SD, M1 SD, M2 SD, OCE SD, всі кодовані в Verimatrix

Відсутній vlad2019

• Користувач
  • **
  • Рейтинг: +8/-0
« Відповідь #809 : 14:01:43, 02 Січня 2020 »
Уся решта маса народу сидить і чогось вичікує ...  не до тюнерів людям зараз - Різдво ГНІХ на носі,  а потім Василія (Старий Новий рік), Хрещення, а 20 вдарить "зимовий грім" ..
Також вичикують, не вси дивлятся рейтиногови канали!? хто дивится ! до прикладу 1+1, не дивится Интер, и так дали, якщо людини пояснити що кодують а що ни, и не робити з цього ажиотажу !дуже багато не згодни за 3-4 канали улюблених купувати рес , щей платити абонплату, пидключив багато людей до платтного IPTV з тим що у них усе було брав просто за налаштування , та виизд , 60-65% коли зрозумили що треба давати 50грн , сказали та там дивитися нема що. Дивилися поки було безкоштовно стала цина оплати усе зминилося.
 Наши люди хотять шари коли стае платним зразу включають задню.

Globo / Opticum 7010C-1CI, 7100C-1CI - прошивка, канали, ключі, програми

Автор bodyanРозділ 7010C-1CI, 7100C-1CI

Відповідей: 7
Переглядів: 25117
Остання відповідь 10:07:19, 30 Грудня 2019
від Diamond191986
Не можу розобратся як програмой gTools186.zip сортувати канали для @-star 3510?

Автор MarunychYuriiРозділ Інші приймачі з Ему

Відповідей: 0
Переглядів: 4923
Остання відповідь 09:15:19, 12 Січня 2016
від MarunychYurii
Cosmosat 7800, 7810, 7820 USB PVR - прошивка, канали, ключі

Автор SashaTvРозділ CosmoSAT

Відповідей: 23
Переглядів: 29872
Остання відповідь 04:58:36, 18 Січня 2019
від sasha19722201
Golden Media S-Box 776CR PVR - прошивка, канали, ключі, програми