Автор Тема: Чутки стосовно теми - "Усі канали скоро закодують!".  (Прочитано 206227 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Відсутній bodyan

• Адміністратор
  • Ветеран
  • Рейтинг: +8350/-14
"Усі канали скоро закодують!" - вся правда по даній темі :)

П'ятниця, вечір - можна і попліткувати. Маємо тему -  "Усі канали скоро закодують!".  Дана тема мусолиться доволі давно. У жовтні було повідомлено про домовленість між телегрупами, у цьому році закодувати сигнал, підготовлені ролики і все таке...
Продавці приймачів, для убезпечення себе від гнівних клієнтів, все більше пропонують приймачі з підтримкою T2-MI, з надією що хоча б тут нічого не зміниться.
Тема розрослась розмовами про кодування, начебто Verimatrix, далі ніби замовлена партія приймачів з кодуванням Irdeto по аналогії з колишнім кодуванням на T2, тепер же кажуть, що це все почнеться лише після виборів... Ваші думки з цього приводу панове derisive.gif
« Останнє редагування: 15:47:50, 19 Грудня 2018 від sat-pl »

Відсутній iwan75

• Постійний користувач
  • Рейтинг: +474/-250
Чутки стосовно теми - "Усі канали скоро закодують!".
« Відповідь #780 : 19:53:20, 29 Грудня 2019 »
Це ж  де такі щедрі клієнти живуть ? 1000 гр ....нормально виходе!
Я просто відповів яка на мій погляд обгрунтована ціна за таку роботу.

Відсутній slava12

• Ветеран
  • Рейтинг: +113/-3
  • Я живу в УКРАЇНІ
« Відповідь #781 : 19:48:51, 30 Грудня 2019 »
Доброго вечора!!
В моєму селі звонить домене кобіта, і каже слухай треба активувати три віасати,   на   один головний  договір, підключити ще два тюнера,   то всего три получається, я питаю дети брала, вона через київ почтою, я їй говорю воно тобі треба, авона я віасат маю ще  2007 року, мені підходить, каже вона, я їй сказав я з віасатом непрацюю, сказав до офіційного інсталятора хай звонить, вона так почала просити, мене думаю разом працювали колись, тай зроблю яка вийшла чудасія, ми звонили до операторів, нас футболили від одних, до інших дозвонитися, неможливо брешуть всяке, перевіряють, і знову направляють до других відділень, так іми неактивували сказали що звами звяжуться через три дні,  я їй сказав бачиш що вони творять, як ставляться до людей, говорять що багато підключень, івони невстигають,  я сказа ця халатність тільки починається аще скільки будуть дурити народ що приїде майстер, я собі просто уявляю.
Така пригода зімною трапилась сьогодні!!! :2funny: *-P *-P *-P *-P

Відсутній vasic

• Постійний користувач
  • Рейтинг: +32/-0
« Відповідь #782 : 21:26:09, 30 Грудня 2019 »
Така пригода зімною трапилась сьогодні!!!
Не варто було  тобі за це братися. Для ,, старих " клієнтів мають бути пільги, мали дати офіційного інсталятора який може це активувати , з новими клаєнтами як на мене інша процедура активації. Нехай та пані дзвонить  де замовляла.

Відсутній slava12

• Ветеран
  • Рейтинг: +113/-3
  • Я живу в УКРАЇНІ
« Відповідь #783 : 21:33:14, 30 Грудня 2019 »
vasic!  Тут ви точно прав,і  просто знайомі ми, я взвагалі незнаю щоб то придумати людям ,говороти що де купляли хай і собі замовляють інсталяторів, буду так відговорювати.
Дурниця, навіть якщо прийдеться завязати,  з телебаченням, щоб неіти комусь то підключати, віасати, екстри.
Маю третій  рік інтереси, з обслуговуванням, інтернету!!! :2funny: *-P *-P *-P

Відсутній sachoks

• Новачок
  • *
  • Рейтинг: +0/-0
« Відповідь #784 : 12:04:06, 31 Грудня 2019 »
Всіх з наступаючим Новим Роком , маю таке питання як стати офіційним інсталятором? Вчора зустрів колєгу і він мені нахвалився що він є офіційним інсталятором віасату , має з підключеного клієнта абонплату за два місяці , я просто вже не можу стримувати клієнтів дзвонять і дзвонять , рано чи пізно сильно бажаючим прийдеться устанавлювати це гуано. Колєга сказав що стати офіційним інсталятором мені не вдасться , він десь дзвонив у Київ "там так всьо сложно" каже.... Інсталюю тарілки з 2005 року базу клієнтів маю досить велику як то всьо пережити :)
життя - забавна річ; коли в тебе на руках всі карти,воно починає грати в шахи....

Відсутній sat78

• Користувач
  • **
  • Рейтинг: +7/-0
« Відповідь #785 : 12:14:49, 31 Грудня 2019 »
Не хочеш собі кепсько  не роби іншим добре! існує  таке прислівя . Може  ви і заробите   шо але і гемороя теж буде на задниці . Всім хто в темі по тв  прийдеться  і ставити ті тюнера ! Комусь меньше кому більше . І як відпітляти від цього не знаємо . Ті хто їх продає зароблять більш ніж ми і не напрягаючись.

Відсутній sachoks

• Новачок
  • *
  • Рейтинг: +0/-0
« Відповідь #786 : 13:13:24, 31 Грудня 2019 »
так це "колєга" сказав при активації вносити його номер інсталятора. Все райдужно розмалював мені , а я питаю в чому проблема якщо я схочу то сам стану їхнім інсталятором на що він мені страху нагнав , що там чуть не сам ЗЕпрезидент назначає інсталяторів. СМС-кі віасат давно шле в них є номер регіонального ділєра який трубку зараза не бере ...
життя - забавна річ; коли в тебе на руках всі карти,воно починає грати в шахи....

Відсутній arrows

• Ветеран
  • Рейтинг: +849/-714
  • 修理業者
« Відповідь #787 : 13:43:14, 31 Грудня 2019 »
Все це хлопці - "ложь, пиздёжь и провокация!". Так при совку казав мені батько, нічого з тих пір не змінилося... хоча змінилося, стало більше цієї брехні, пиздіння та провокацій!!!

Відсутній Виктор Волошук

• Ветеран
  • Рейтинг: +226/-51
« Відповідь #788 : 14:34:39, 31 Грудня 2019 »
Не знаю які там у вас проблеми, щоб встановлювати ці тюнери. Мене найшли з Віасата самі. Приїхав чоловік привіз тюнери - зареєстрував. Скинув програму на вайбер-Віасат Бот. Через вайбер реєструється приймач за кілька хвилин на стаціонарному інтернеті. Через мобільний може не коректно працювати.  Можна в себе дома активувати, а потім поставити клієнту(потрібно знати номер клієнта) .Тюнери в нас привозять самі до установщиків. Ставити тюнер може любий установлювач - але потрібно мати свій номер інсталятора і дилера. Бажано тюнер підготовлювати вдома. Щоб не сидіти в клієнта - добавляти канали, супутники, ключі.
« Останнє редагування: 14:41:51, 31 Грудня 2019 від Виктор Волошук »

Відсутній petroman

• Постійний користувач
  • Рейтинг: +12/-11
« Відповідь #789 : 14:43:58, 31 Грудня 2019 »
Не знаю які там у вас проблеми, щоб встановлювати ці тюнери. Мене найшли з Віасата самі. Приїхав чоловік привіз тюнери - зареєстрував. Скинув програму на вайбер-Віасат Бот. Через вайбер реєструється приймач за кілька хвилин на стаціонарному інтернеті. Через мобільний може не коректно працювати.  Можна в себе дома активувати, а потім поставити клієнту(потрібно знати номер клієнта) .Тюнери в нас привозять самі до установщиків. Ставити тюнер може любий установлювач - але потрібно мати свій номер інсталятора і дилера. Бажано тюнер підготовлювати вдома. Щоб не сидіти в клієнта - добавляти канали, супутники, ключі.
І кому воно потрібно

Відсутній Виктор Волошук

• Ветеран
« Відповідь #790 : 14:52:42, 31 Грудня 2019 »
Мабуть комусь потрібно, бо по номерам договорів- за неділю 7000-8000 клієнтів добавляється.

Відсутній slavon

• Глобальний модератор
  • Ветеран
  • Рейтинг: +5372/-63
  • Слава Героям ОУН-УПА! Cлава воякам СС "Галичина"
« Відповідь #791 : 15:42:35, 31 Грудня 2019 »
Цитувати
Через вайбер реєструється приймач за кілька хвилин на стаціонарному інтернеті.
якщо є домашній інтернет, то воно нафіг  нікому не треба ... хіба що Екстра з футболами затятим футболістам, які не можливо пояснити що таке є інтернет, IPTV, ОТТ ...  :2funny: ca.,
« Останнє редагування: 15:56:54, 31 Грудня 2019 від slavon »
З повагою Slavon
4W+5E+13E+19E, 36Е+39Е
DreamBox 500HD, Openbox X540, X820CI
Віжин ТВ (Viasat UA) - це маразм, яких мало !!!
Стронг 7700/07 - металолом, гіршого від нього приймача немає !!!

Відсутній petroman

• Постійний користувач
  • Рейтинг: +12/-11
« Відповідь #792 : 16:13:57, 31 Грудня 2019 »
Мабуть комусь потрібно, бо по номерам договорів- за неділю 7000-8000 клієнтів добавляється.
Як піднімуть ціну по 110-120грн. То бігом відхочуть.І воно так і буде   ca.,

Відсутній Виктор Волошук

• Ветеран
« Відповідь #793 : 16:15:46, 31 Грудня 2019 »
Я написав це для установлювачів. Тюнер через Вайбер активуєш вдома на домашньому інтернеті,канали відкриваються, а потім везеш до клієнта і підключаєш. Бо буває приїджаєш до клієнта, а в  нього інтернету нема, а мобільний інтернет висне, і через Вайбер нема активації. Дзвонити довго і часу займає немало.

Відсутній iwan75

• Постійний користувач
  • Рейтинг: +474/-250
« Відповідь #794 : 16:37:24, 31 Грудня 2019 »
Маю третій  рік інтереси, з обслуговуванням, інтернету!!!
А тут форум про сат тв.Для чого підключаєте до інтернету?Підключаєте напевно не безкоштовно до інтернету де стільки гівна і пропоганди.Також кожен місяць людині потрібно платити гроші які ідуть якомусь олігарху!!!)))

Globo / Opticum 7010C-1CI, 7100C-1CI - прошивка, канали, ключі, програми

Автор bodyanРозділ 7010C-1CI, 7100C-1CI

Відповідей: 7
Переглядів: 25115
Остання відповідь 10:07:19, 30 Грудня 2019
від Diamond191986
Не можу розобратся як програмой gTools186.zip сортувати канали для @-star 3510?

Автор MarunychYuriiРозділ Інші приймачі з Ему

Відповідей: 0
Переглядів: 4923
Остання відповідь 09:15:19, 12 Січня 2016
від MarunychYurii
Cosmosat 7800, 7810, 7820 USB PVR - прошивка, канали, ключі

Автор SashaTvРозділ CosmoSAT

Відповідей: 23
Переглядів: 29872
Остання відповідь 04:58:36, 18 Січня 2019
від sasha19722201
Golden Media S-Box 776CR PVR - прошивка, канали, ключі, програми