Автор Тема: Чутки стосовно теми - "Усі канали скоро закодують!".  (Прочитано 206309 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Відсутній bodyan

• Адміністратор
  • Ветеран
  • Рейтинг: +8350/-14
"Усі канали скоро закодують!" - вся правда по даній темі :)

П'ятниця, вечір - можна і попліткувати. Маємо тему -  "Усі канали скоро закодують!".  Дана тема мусолиться доволі давно. У жовтні було повідомлено про домовленість між телегрупами, у цьому році закодувати сигнал, підготовлені ролики і все таке...
Продавці приймачів, для убезпечення себе від гнівних клієнтів, все більше пропонують приймачі з підтримкою T2-MI, з надією що хоча б тут нічого не зміниться.
Тема розрослась розмовами про кодування, начебто Verimatrix, далі ніби замовлена партія приймачів з кодуванням Irdeto по аналогії з колишнім кодуванням на T2, тепер же кажуть, що це все почнеться лише після виборів... Ваші думки з цього приводу панове derisive.gif
« Останнє редагування: 15:47:50, 19 Грудня 2018 від sat-pl »

Відсутній vlad2019

• Користувач
  • **
  • Рейтинг: +8/-0
Чутки стосовно теми - "Усі канали скоро закодують!".
« Відповідь #435 : 18:24:52, 24 Листопада 2019 »
Я і бачу...Одні ветерани, авторитети і модератори можуть робити, що завгодно....А всім решта-ПРАВИЛА!!! Таке життя і в країні в цілому. І не жалійтеся потім, що ви так не хотіли..Само вийшло. Закон має бути один для всіх! Не в образу, а за для профілактики!
Закон мае бути такий забезпечити , населеня Укаiни безкоштовним телебаченням , на 99.99999% а потим нехай кодують! а не вишки на метал ризати и пiд аренду здавати не зрозумило пид щою А на модерив ви не ображайтеся , часи таки, вибачте навить при СССР 2 -3 канали були доступни всюди! а це що зараз?? Про Франкивську область взагали мовчу!
« Останнє редагування: 18:32:57, 24 Листопада 2019 від vlad2019 »

Відсутній ВПКолісник

• Новачок
  • *
  • Рейтинг: +13/-0
« Відповідь #436 : 18:39:36, 24 Листопада 2019 »
Добрий вечір.
Вибачте у мене замисть букви і буде и (в деяких мисцях я іі копиюю)
Хлопці не свариться,а краще жартуйте.
Не свариться на заслуженних,а заслужени хай поважають новачкив та буде все добре.
Читаю що проводять уже акцию  :2funny:Пидключи 10 лохив до футболу екстри за 1500 грн,та стань 11.
За таки гроши 1 раз в роци можна поіхати на чемпионат.
Ми люди не скупи,я пидтримую думку бильшости,що нема за що там платить.
Учора дивився кино по 1+1,честно не витримують нерви щоб 20 хв кина и 20 хв реклами.
От блокують канали через те що це буде по эвропейськи,але щоб платити за ци канали их спочатку треба зробити бильш тематичними ,зменшити килькисть реклами.
А то як були вони барахлом ще з 90х рокив так и ночого в цих каналах не покращилось.
И перехид на цифру,я не вирю в те що хтось подбав про людей ,щоб вони дивились якистну картинку,вони сьогодни вже рахують скильки абонентив користуються спупутниковими,приймачами и дилять на три частини прибуток,одни перейдуть на т2,други на интернет тб а третя частина купить
 іхній приймач.
 Дякую за увагу.

Відсутній andre33

• Світла пам`ять
  • Ветеран
  • Рейтинг: +1753/-2
  • Lemberg
« Відповідь #437 : 04:38:36, 25 Листопада 2019 »
як каже Ігор Горбусь , моя думка і можу помилятись,
 щоб по чесному - як було за совдепії плата за радіо-брехунець ,
 ввести абон плату за користування телевізором для кожного домогосподарства -
з кожної родини в рік по 100 - 150  грн і то  буде і за супутник і за Т2
і хоч най в хаті шість телевізорів - сплатив і дивись досхочу ту маячню і спи спокійно ca.,

хочеш тематичні канали - футболи і тд підключай ХТРУ або Віасат та сплачуй додатково.
PS
       до речі у Німеччині так і є - і скільки німецьких каналів некодаваних на 19 Астрі ?

Відсутній sashko

• Постійний користувач
  • Рейтинг: +166/-1
« Відповідь #438 : 06:51:52, 25 Листопада 2019 »
Vlad 2019
"Закон мае бути такий забезпечити , населеня Укаiни безкоштовним телебаченням , на 99.99999% а потим нехай кодують! "

-   Геніально!

Закон має бути такий - забезпечити кожну бабу хлопом, а кожного хлопа бабою, і всіх  півлітрою горілки на день - а потім нехай кодують!

Кодування каналів - то остаточна перемога Українського Буржуазного Націоналізму над совковим колхозом!  Зараз каналам обов'язково доведеться виконувати вимоги Законів про мовні квоти і про функціонування  Української мови, як державної.  Безплатним може бути тільки пропагандистське телебачення в основному на совєтському есперанто.
Нормальне розважальне, спортивне, пізнавальне телебачення має коштувати грошей - так, як і квиток в театр чи на стадіон.
« Останнє редагування: 07:10:45, 25 Листопада 2019 від sashko »
телефон - 067-756-28-45
Супутникове Телебачення у Тернополі

Відсутній slavon

• Глобальний модератор
  • Ветеран
  • Рейтинг: +5372/-63
  • Слава Героям ОУН-УПА! Cлава воякам СС "Галичина"
« Відповідь #439 : 07:33:16, 25 Листопада 2019 »
Цитувати
Кодування каналів - то остаточна перемога Українського Буржуазного Націоналізму над совковим колхозом!
прошу пана, ви хоч самі зрозуміли що верзете ???
1. в Україні ніколи не було такого поняття як "Українського Буржуазного Націоналізму" - це міф, маячня червоножопих комуно-кацапів окупантів України, такий самий міф як і "вов", "гражданская вайна 1918-22 рр.". В Україні був, є і буде українській націоналізм - ідеологія Шевільова, Донцова, Міхновського, Коновальця, Бандери, Шухевича і ще сотні тисяч українських Героїв: вояків УГА, ОУН УПА, 1 української дивізії СС "Галичина", батальйонів СС "Роланд" і "Нахтігаль" .
2. те що проповідують зараз ці зеле-бобіки та зе-бусічки під керівництвом жидів, кацапо-жидів навіть ідеологією назвати важко - це якісь маразм, який навішали 73% українців які за них проголосували ... спочатку зеле-бобіки казали на своєму зʼїзді що в них ідеологія якесь "лебіртаріанство", потім "соціалізм", тепер кажуть що це щось середнє між 1 і 2. цим середнім може бути тільки "повна жопа"  - бо вони прийшли на 1 максимум 2 роки щоб вкрасти все що можна, попробувати віддати Україну під окупацію кацапії )(уйло, а якщо будуть протести то поділи Україну - варіантів поділу маса, може поділять по Дніпру, а може по Збручу ... бо це апсолютно антиукраїнські сили, з ідеологію "увірви і втичи в Ізраєль" !!!  :2funny: ca.,
Тему згодом почищу !!!
З повагою Slavon
4W+5E+13E+19E, 36Е+39Е
DreamBox 500HD, Openbox X540, X820CI
Віжин ТВ (Viasat UA) - це маразм, яких мало !!!
Стронг 7700/07 - металолом, гіршого від нього приймача немає !!!

Відсутній sashko

• Постійний користувач
  • Рейтинг: +166/-1
« Відповідь #440 : 08:11:32, 25 Листопада 2019 »
Slavon - цілком підтримую Вашу проУкраїнську, проНаціоналістичну позицію.
Разом з тим стою на своєму - Буржуазний від слова буржуа, бюргер - значить приватний, хазяйський, комерційний. Це далеко не лайливе слово, як при совітах.
А от в чому ми точно розходимось - я за Буржуазниий Український Націоналізм на телебаченні - а Ви, радше, за Комуністичний Український Націоналізм - бо вважаєте, що телебачення має бути цікавим, яскравим, українським - але безплатним, що хтось має Вам то забезпечити безкоштовно. Хоча, я переконаний, за свою працю Ви хотіли би отримувати гідну оплату. Гарного дня!
телефон - 067-756-28-45
Супутникове Телебачення у Тернополі

Відсутній iwan75

• Постійний користувач
  • Рейтинг: +474/-250
« Відповідь #441 : 09:49:44, 25 Листопада 2019 »
Щось я не бачив блекаути на інтері.Хто бачив ці аути на інших каналах,крім 1+1? Як кажуть обіцяти - не означає женитись.Можливо хтось хоте просто заробити на тих боксах?

Відсутній slavon

• Глобальний модератор
  • Ветеран
« Відповідь #442 : 10:03:54, 25 Листопада 2019 »
Вчора ввечері зловив бекаут на СТБ ...  ca.,
З повагою Slavon
4W+5E+13E+19E, 36Е+39Е

Відсутній vlad2019

• Користувач
  • **
  • Рейтинг: +8/-0
Чутки стосовно теми - \"Усі канали скоро закодують!\".
« Відповідь #443 : 11:34:58, 25 Листопада 2019 »
Vlad 2019
"Закон мае бути такий забезпечити , населеня Укаiни безкоштовним телебаченням , на 99.99999% а потим нехай кодують! "

-   Геніально!
Тобто по вашому один населений пункт, мае можливicть , прийому T2 , рахуемо полька ресивер T2 в райони 700-800грн, без абонплати ( дописую за не великi кошти  можна зробити на 3-4 кiмнати)!!! населений пункт номер 2 !за 2 км але в низовинi , при наявности супутниковою антени? (для особливо мислючих ,немае прийому Т2), ще ресивер за 1100-1300 грн + абонплата!!!  аще кухня и дитяча наприклад сумуемо це усе до купи!!! Гениально як ви кажете ! пояснить вибачте мою туписть????

Додано: 12:13:30, 25 Листопада 2019
Slavon - цілком підтримую Вашу проУкраїнську, проНаціоналістичну позицію.
Разом з тим стою на своєму - Буржуазний від слова буржуа, бюргер - значить приватний, хазяйський, комерційний. Це далеко не лайливе слово, як при совітах.
А от в чому ми точно розходимось - я за Буржуазниий Український Націоналізм на телебаченні - а Ви, радше, за Комуністичний Український Націоналізм - бо вважаєте, що телебачення має бути цікавим, яскравим, українським - але безплатним, що хтось має Вам то забезпечити безкоштовно. Хоча, я переконаний, за свою працю Ви хотіли би отримувати гідну оплату. Гарного дня!
  Вибачте за себе пишу як slavon , видреагуе це його справа! Яку плату? за що 50% реклами 10% новин, а що зминится , писля кодування ?? реклами не буде?? запустить для реклами на 2-3 мисяци гидний контент , а потим кодуйте!!!( ще одний людини очы напевно видкрию!!! ви знаете що колись сами оператори зливали пиратам кодування???  так як була висока цина на пакети по закону! и щоб привяьити клиентив , був злив кодування, потим воно зминювалося ,пиратам на це все дило йшло багато часу,! але фирми отримували клиентив. Якось так !! мени , наприклад диллери наши подобаются, працюють вид Киыв стар ,MTC, поняття не мають ниу чому, зате реклама йде повним ходом!!!
« Останнє редагування: 12:15:12, 25 Листопада 2019 від vlad2019 »

Відсутній slava12

• Ветеран
  • Рейтинг: +113/-3
  • Я живу в УКРАЇНІ
« Відповідь #444 : 19:07:41, 25 Листопада 2019 »
Привіт!  Всім! Я проти що кодують канали, звичайно мені шкода саме перше пенсіонерів , які витягують зі своєї  пенсії,  але, почну з такого, коли я помагав ставив антени ,прошивав, інколи гроші небрав, тоя був дуже  гарний для всіх, атепер  мені дають питанння по кодуванню, коли я починаю недуже так, сильно братись заце ,починають ображатись , аколи помагав безплатно то виглядає добрий для всіх , я скажу так коли він має на тюнер 1099 грн, і платити 50, 100, грн в місяць, то думаю і може заплатити за роботу,  але пенсіонерів мінусую.
Як каже моя 90-літня бабуся,  ще такий невродив щоб всім угодив! *-P *-P *-P *-P

Відсутній Andrij43

• Новачок
  • *
  • Рейтинг: +2/-0
« Відповідь #445 : 19:18:22, 25 Листопада 2019 »
Допоможіть 100 раз - забудуть, 1 раз відмовте - не забудуть, образяться...

Відсутній april

• Старожило
  • Рейтинг: +223/-13
  • (Янтарне)
« Відповідь #446 : 00:02:11, 26 Листопада 2019 »
Допоможіть 100 раз - забудуть, 1 раз відмовте - не забудуть, образяться...

Золоті слова! У цих словах вся суть нашого народу.
- GI 8180 (VU+Solo)
- GI 8120

- MI BOX 3
- I Like Home Box
4W-5E-13E-36E

Відсутній Snoop

• Ветеран
  • Рейтинг: +451/-13
  • Іграшки-низькі ціни
« Відповідь #447 : 05:01:31, 26 Листопада 2019 »
Я наприклад жодного тюнера їхнього не поставив і не збираюся тому чим менше поставлять тюнерів тим менше ймовірність що його закудують ( або закудують а потім розкодують бо буде мало абонентів)
www.igrashkalviv.at.ua - маг.ВЕСЕЛА ІГРАШКА
ZGEMMA H9S: 4W+5E+13E+19E - 0.9m; 28E+36E+46E+53E - 0.9m; 75E - 0.9m.

Відсутній M1sha

• Старожило
  • Рейтинг: +162/-11
« Відповідь #448 : 09:13:06, 26 Листопада 2019 »
З кодуванням можуть щось придумати щоб нарід заохотити типу, день кодоване ТБ- день не кодоване ТБ,а на  "некодовані дні " всю рекламу і спрямують. Крім цього, було оголошено, що будуть і інші , ще 2 моделі тюнерів УТБ для кодованого прийому,а щось не видно їх, можливо й продовжуть трошки  життя некодованого ТБ. На даний момент вкладені здорові гроші в кодування, тому власникам ТБ немає дороги назад  Телевізійники знають як реклама діє на людей, тому таки доб'ються свого, також важко відмовити, коли людина зробила  вибір  і каже:"Зроби мені отак,постав отого  дурного тюнера,мене та реклама задовбала вже, зможеш?"

Відсутній slavon

• Глобальний модератор
  • Ветеран
« Відповідь #449 : 09:25:12, 26 Листопада 2019 »
Цитувати
"Зроби мені отак,постав отого  дурного тюнера,мене та реклама задовбала вже, зможеш?" 
я спочатку, як каже наш святий отець, парох села Микола, стараюся то лихе відмовити, відмолити, тобто переконати людину що воно цих грошей не варта, при цьому запропонувати альтернативу ... і тільки тоді коли сеанс анти-жидо-тв екзорцизму пройде не вдало, бо клієнт практично невиліковний - поставлю йому це лайно ...  :2funny: ca.,
З повагою Slavon
4W+5E+13E+19E, 36Е+39Е

Globo / Opticum 7010C-1CI, 7100C-1CI - прошивка, канали, ключі, програми

Автор bodyanРозділ 7010C-1CI, 7100C-1CI

Відповідей: 7
Переглядів: 25117
Остання відповідь 10:07:19, 30 Грудня 2019
від Diamond191986
Не можу розобратся як програмой gTools186.zip сортувати канали для @-star 3510?

Автор MarunychYuriiРозділ Інші приймачі з Ему

Відповідей: 0
Переглядів: 4923
Остання відповідь 09:15:19, 12 Січня 2016
від MarunychYurii
Cosmosat 7800, 7810, 7820 USB PVR - прошивка, канали, ключі

Автор SashaTvРозділ CosmoSAT

Відповідей: 23
Переглядів: 29872
Остання відповідь 04:58:36, 18 Січня 2019
від sasha19722201
Golden Media S-Box 776CR PVR - прошивка, канали, ключі, програми