Головна категорія > Українські телевізійні канали
Чутки стосовно теми - "Усі канали скоро закодують!".
bodyan:
"Усі канали скоро закодують!" - вся правда по даній темі :)
П'ятниця, вечір - можна і попліткувати. Маємо тему - "Усі канали скоро закодують!". Дана тема мусолиться доволі давно. У жовтні було повідомлено про домовленість між телегрупами, у цьому році закодувати сигнал, підготовлені ролики і все таке...
Продавці приймачів, для убезпечення себе від гнівних клієнтів, все більше пропонують приймачі з підтримкою T2-MI, з надією що хоча б тут нічого не зміниться.
Тема розрослась розмовами про кодування, начебто Verimatrix, далі ніби замовлена партія приймачів з кодуванням Irdeto по аналогії з колишнім кодуванням на T2, тепер же кажуть, що це все почнеться лише після виборів... Ваші думки з цього приводу панове derisive.gif
realX:
Та то кабельщики вимагають, хто їх слухати буде?
Misha_507:
--- Цитата: slavon від 18:24:28, 12 Квітня 2018 ---
--- Цитувати ---Може хто і не може без них обійтись.За всіх не відповідайте.
--- End quote ---
Чому я, як щирий українець, внук Героя ОУН УПА і вояка 1 українсмької дивізії СС "Галичина" маю дивитися на цих кацапських недо-каналах різну кацапську окупаційну маячню аля "день побіди" кацапів у міфічній придуманій ними ж "вов", слухати мичання і бекання запроданок на кшталт лорак, повалій, білик і тд.тп., усе це на малозрозумійлій мені кацапській дибільній недо-мові, у міксі з рекламою 50/50% презервативів, жіночих прокладок, засобів від імпотенційї і тд.тп., і до того ж за увесь цей непотріб ще й платити свої гроші ??? ca.,
--- End quote ---
Внучок зніми антену на 36 градус а то я прийду і знімлю ca., :2funny:
vitivan:
36 градус ніхто знімати не буде. Всі знають чому. А доставляти будуть, так що робота в установщиків буде.
DiD /7AHAC:
--- Цитата: vitivan від 07:53:17, 13 Квітня 2018 ---36 градус ніхто знімати не буде. Всі знають чому. А доставляти будуть, так що робота в установщиків буде.
--- End quote ---
Мені видається, що ті канали приліпляться до Віасат Україна або Екстра ТВ. Тому доставляти нічого не буде потрібно.
Просто нашу любу тітку підсилять додатковими "вітамінками". А вона вже поділиться з нужденними за пляшку молока чи пакет сметани. :-Р
snikers:
Я не бабця Ванга, але якщо таки все закриють кодуванням, то на олх від бу супутникових антен в очах рябіти буде.
*oohaa* ca.,
Додано: 09:57:11, 13 Квітня 2018
--- Цитата: snikers від 09:55:06, 13 Квітня 2018 ---Я не бабця Ванга, але якщо таки все закриють кодуванням, то на олх від бу супутникових антен в очах рябіти буде.
*oohaa* ca.,
--- End quote ---
А вона вже поділиться з нужденними за пляшку молока чи пакет сметани. :-Р *-I ca.,
Навігація
Go to full version