Головна категорія > Українські телевізійні канали

Чутки стосовно теми - "Усі канали скоро закодують!".

<< < (35/293) > >>

bodyan:
"Усі канали скоро закодують!" - вся правда по даній темі :)

П'ятниця, вечір - можна і попліткувати. Маємо тему -  "Усі канали скоро закодують!".  Дана тема мусолиться доволі давно. У жовтні було повідомлено про домовленість між телегрупами, у цьому році закодувати сигнал, підготовлені ролики і все таке...
Продавці приймачів, для убезпечення себе від гнівних клієнтів, все більше пропонують приймачі з підтримкою T2-MI, з надією що хоча б тут нічого не зміниться.
Тема розрослась розмовами про кодування, начебто Verimatrix, далі ніби замовлена партія приймачів з кодуванням Irdeto по аналогії з колишнім кодуванням на T2, тепер же кажуть, що це все почнеться лише після виборів... Ваші думки з цього приводу панове derisive.gif

sansei:

--- Цитата: arrows від 16:39:10, 12 Грудня 2018 ---Вважаю, що купляти ті підарскі сеттопбокси побіжять тільки дауни, дебіли та підараси. А ще платити за користування тим сеттопбоксом повній маразм.
--- End quote ---

Vic

urij66:
Ті, хто найбільше хають і кричать, будуть перші, хто купить і потім буде давати поради і консультації.Давайте запамятаємо їх і через рік перевіримо.Може я і помиляюсь, але час покаже.І не потрібно бути такими агресивними і неврівноваженими.Чи ви перед кимось випендрюєтесь, вислуговуєтесь, чи дитячий підлітковий розум не подорослішав?Будьте трошки толерантнішими.

vitivan:
Куплять практично всі, бо якщо на кухні в жінки не буде майстер шеф, то чоловік буде на вулиці.

iwan75:
Останні гроші віддадуть і куплять.Доречі реклама по 1+1 вже пішла.

arrows:

--- Цитата: urij66 від 18:19:56, 12 Грудня 2018 ---Давайте запамятаємо їх і через рік перевіримо.
--- End quote ---
Та хоть і через три перевіряй. Те лайно не заслуговує моєї уваги.

--- Цитата: vitivan від 19:43:03, 12 Грудня 2018 ---Куплять практично всі
--- End quote ---
ДЕБІЛИ.

--- Цитата: vitivan від 19:43:03, 12 Грудня 2018 ---в жінки не буде майстер шеф, то чоловік буде на вулиці.
--- End quote ---
І це мені не грозить, моя не дивиться жодного Українського каналу, в неї в пріоритеті щось із Discovery, а якщо їй потрібно повозитися на кухні, то вона слухає музику по радіо.

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version