Головна категорія > Українські телевізійні канали

Чутки стосовно теми - "Усі канали скоро закодують!".

<< < (292/293) > >>

bodyan:
"Усі канали скоро закодують!" - вся правда по даній темі :)

П'ятниця, вечір - можна і попліткувати. Маємо тему -  "Усі канали скоро закодують!".  Дана тема мусолиться доволі давно. У жовтні було повідомлено про домовленість між телегрупами, у цьому році закодувати сигнал, підготовлені ролики і все таке...
Продавці приймачів, для убезпечення себе від гнівних клієнтів, все більше пропонують приймачі з підтримкою T2-MI, з надією що хоча б тут нічого не зміниться.
Тема розрослась розмовами про кодування, начебто Verimatrix, далі ніби замовлена партія приймачів з кодуванням Irdeto по аналогії з колишнім кодуванням на T2, тепер же кажуть, що це все почнеться лише після виборів... Ваші думки з цього приводу панове derisive.gif

Snoop:
Супутникове укр ТВ відмерає! можна ставити хрест ! якщо шуріка прикриють анени повикидаю нафіг!!!

slava12:
Snoop! Доброго вечора! так ви праві супутникова платформа  по халявних каналів тухне, хіба що  інтер+, 1+1 інтернац,  ісітіві укр , і пару російських,  так ще поправді спасає  шура,  но і є ще іпітві  але, іто залежить від нету, всерівно якби воно небуло, як сьогодні мені  говрить клієнт, супутник є супутник,  і  з іпітві зїхав,  купив екстру тв, і тратить менше нервів, провайдери всерівно недоробили того сервісу,  щоб небуксувало.
Навіть якщо взяти пакет від самого провайдера,  то повна задниця, ввечері з 9 год, по 11 год, так тупить, щоя сам буду відключатись ,цей провайдер лтс грьобаний,  скільки незвоню все мені говорять внас все добре ,задовбало мене якщо чесно.
Супутник є супутник якби воно небуло!!! ca., ca., ca., ca., *-P *-P *-P *-P *-P

BodiaK:

--- Цитата: urij66 від 17:35:40, 07 Вересня 2020 ---... А 600000тисяч-це теж ніхто?..
--- End quote ---
Для трьох компаній це копійки. Може не вистачити на оплату послуг супутника та плату за систему кодування, не кажучи вже про зарплати персоналу. Не буде нових підключень - доля проекту "Либідь" саме для них. derisive.gif

slavon:

--- Цитувати ---супутник є супутник,  і  з іпітві зїхав,  купив екстру тв, і тратить менше нервів
--- End quote ---
це його право платити чи не платити олігархам, якщо хоче то най платить, не бачу в тому жодних проблем ... я ж вважаю що платити екстрі чи віазаду 80-100 грн./міс за 2-3 десятки апсолютно шлаковових аналів з 50% реклами в ефірі це занадто ...

--- Цитувати ---Навіть якщо взяти пакет від самого провайдера,  то повна задниця, ввечері з 9 год, по 11 год, так тупить, щоя сам буду відключатись ,цей провайдер лтс грьобаний,  скільки незвоню все мені говорять внас все добре ,задовбало мене якщо чесно.
--- End quote ---
не знаю у нас LTS поправився, по крайній мірі на ресіврех з Е2, Android TV box-сах  працює нормально, якщо щось не влаштовує міняйте провайдера інтернету ... 

--- Цитувати ---... А 600000тисяч-це теж ніхто?..
--- End quote ---
вони ж планували поділити ринок обʼємом 4-5 мільйонів абонентів супутникового тв в Україні на 2 компанії, а в рузультаті отримали облизня - приблизно 12-15% від запланованого ...  :2funny:

--- Цитувати ---Для трьох компаній це копійки. Може не вистачити на оплату послуг супутника та плату за систему кодування,
--- End quote ---
під третьою компанією кого Ви мали наувазі не зеонбуд випадково ??? 1 дві відомі - екстра та віазад ... ca.,

BodiaK:

--- Цитата: slavon від 06:38:25, 13 Вересня 2020 ---під третьою компанією кого Ви мали на увазі не зеонбуд випадково ??? 1 дві відомі - екстра та віазад ...
--- End quote ---
slavon! Ви трішки переплутали медіагрупи  "1+1 Медіа", "Медіа Група Україна", Inter Media Group і StarLightMedia з провайдерами Xtra TV та Viasat (Україна). Ну і забув ще додати четверту  "Медіа Група Україна" з телеканалами "Україна", футболами та регіональним "Донбас". ca.,
P.S. "Zeonbud" - провайдер(чи по-іншому оператор) ефірного телебачення.

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version