Головна категорія > Українські телевізійні канали
Чутки стосовно теми - "Усі канали скоро закодують!".
bodyan:
"Усі канали скоро закодують!" - вся правда по даній темі :)
П'ятниця, вечір - можна і попліткувати. Маємо тему - "Усі канали скоро закодують!". Дана тема мусолиться доволі давно. У жовтні було повідомлено про домовленість між телегрупами, у цьому році закодувати сигнал, підготовлені ролики і все таке...
Продавці приймачів, для убезпечення себе від гнівних клієнтів, все більше пропонують приймачі з підтримкою T2-MI, з надією що хоча б тут нічого не зміниться.
Тема розрослась розмовами про кодування, начебто Verimatrix, далі ніби замовлена партія приймачів з кодуванням Irdeto по аналогії з колишнім кодуванням на T2, тепер же кажуть, що це все почнеться лише після виборів... Ваші думки з цього приводу панове derisive.gif
slava12:
Всім привітик! Сьогодні мій сусід купив смарт х-96 міні, там в коробці лежала візитка, що можна підключати ю-тіві, на 3 місяці 300 грн, на рік щось вроді 1200 грн, прапвда я непитався що він дивиться на смарті, недуже люблю бути любопитним.
Т2 внас немає є інтернет до 300 мгбт, хто підключив канали від провайдера, хто десь теліки купили зі смартами, а також х-96 міні, так народ виходить з положення. ca., ca., ca., *-P *-P *-P *-P
ВПКолісник:
--- Цитата: slava12 від 18:34:33, 23 Липня 2020 ---Всім привітик! Сьогодні мій сусід купив смарт х-96 міні, там в коробці лежала візитка, що можна підключати ю-тіві, на 3 місяці 300 грн, на рік щось вроді 1200 грн, прапвда я непитався що він дивиться на смарті, недуже люблю бути любопитним.
Т2 внас немає є інтернет до 300 мгбт, хто підключив канали від провайдера, хто десь теліки купили зі смартами, а також х-96 міні, так народ виходить з положення. ca., ca., ca., *-P *-P *-P *-P
--- End quote ---
Слава,це добре що інтернет 300 гб.А візитка 100 грн в місяць,це привіт від олігарха.Цю візитку можна зрівняти з переглядом на екстрі чи на віасаті.
Ви говорите про канали від оператора,я не знаю чи вони йдуть платні чи безкоштовні,так как мій провайдер взагалі нічого з телебачення не пропонує.
А я кщо від провайдера безкоштовно iptv телебачення,то це взагалі супер,жодне т2 не зрівняється з ним.
Але тут залежить не від бажання а від технічних можливостей,які у нас у всіх різні.
slava12:
Провайдер теж пропонує за гроші 80 грн, 150 грн, 200 грн , три пакети, людиберуть щож мають робити, різні складності є. ca., ca., ca., ca., *-P *-P *-P *-P *-P *-P
BodiaK:
А ось це вже не чутка, а факт:
Компанія «Віанет» закодує свої телеканали на супутнику
--- Цитувати ---Група тематичних телеканалів «Віанет» Рудольфа Кірноса, яка об’єднує анімаційні телеканали Niki Kids та Niki Junior, а також музичні EU Music та 4ever Music, планує закодувати супутниковий сигнал своїх телеканалів. Про це TV Post розповів заступник директора компанії Сергій Снігур.
Про точну дату кодування група повідомить найближчим часом. Сьогодні компанія веде відкрите мовлення на супутнику Eutelsat 9B. Сергій Снігур запевнив TV Post, що кодування каналів – планове, оскільки телеканали групи – платні. Кодування «Віанету» ніяк не пов’язане із закликом 1+1 media закодувати супутникові сигнали всіх розважальних телеканалів України.
Також група припиняє трансляцію своїх телеканалів в ефірній цифровій мережі Києва – компанії «Експрес-інформ». Як уточнив Сергій Снігур, телеканали Niki Kids та Niki Junior припинили трансляцію в ефірній цифрі Києва ще півроку тому – 1 січня. Телеканали EU Music та 4ever Music покинуть ефірну цифру Києва 1 серпня.
Відмітимо, 1 вересня закодують супутниковий сигнал 4 телеканали групи «Континент ТВ» Анатолія Сальника («Трофей», «Наука», «Фауна», «Терра»). Плани на супутникове кодування є також у телеканалу XSport Бориса Колесникова.
Таким чином, в списку незакодованих на супутнику українських розважальних телеканалів залишиться всього три (!!!) мовники: «Сонце» Олександра Брикайла, «Малятко» Володимира Кметика та Eко TV Сергія Вовка.
--- End quote ---
Наступ "пахальчуків" на позбавлення вільного доступу до українських телеканалів продовжується. >:(
slava12:
Добрий вечір!
Хай кодують все хай закриють!
Люди дивляться докого незайду в гості, чи ремонт ,якщо є, 5 канал, 112 канал, еспресо , нтв мир, ртр планета, отр, поле чудес цілком кажуть задоволен,і аще мене питають чи можна поставити антену ,на росію ще одну.
Ось дочого довели народ!!! ca., *-P *-P *-P
Навігація
Go to full version