Головна категорія > Українські телевізійні канали

Чутки стосовно теми - "Усі канали скоро закодують!".

<< < (279/293) > >>

bodyan:
"Усі канали скоро закодують!" - вся правда по даній темі :)

П'ятниця, вечір - можна і попліткувати. Маємо тему -  "Усі канали скоро закодують!".  Дана тема мусолиться доволі давно. У жовтні було повідомлено про домовленість між телегрупами, у цьому році закодувати сигнал, підготовлені ролики і все таке...
Продавці приймачів, для убезпечення себе від гнівних клієнтів, все більше пропонують приймачі з підтримкою T2-MI, з надією що хоча б тут нічого не зміниться.
Тема розрослась розмовами про кодування, начебто Verimatrix, далі ніби замовлена партія приймачів з кодуванням Irdeto по аналогії з колишнім кодуванням на T2, тепер же кажуть, що це все почнеться лише після виборів... Ваші думки з цього приводу панове derisive.gif

slava12:
Всім  привіт!
Тюнера подешевіли  віазадовські пропонують вже по 500 грн! :2funny: *-P *-P *-P *-P *-P

Snoop:

--- Цитата: slava12 від 15:54:54, 05 Липня 2020 ---Всім  привіт!
Тюнера подешевіли  віазадовські пропонують вже по 500 грн! :2funny: *-P *-P *-P *-P *-P

--- End quote ---
Це давно уже у них така акція! Скоро безкоштовно будуть віддавати! Особисто у мене коли я приїжаю до людини яка купила і підкючила той металолом, ставлю їй комбо тюнер за 500грн + антену ( але переважно всі ще мали на стриху або на тичці польську антену) і дивляться абсолютно безкоштовно !!! А саме головне можна канали сортувати!!!

slava12:
 Snoop! Привіт!
Суперово  щоє Т2 увас а внас немає зато є швидкісний інтернет швдкст від 50 мгбт до 300 мгбт. *oohaa* *-P *-P *-P
Додано: 17:57:32, 05 Липня 2020Компанія SES відреагувала на повідомлення у мережі.

https://telekritika.ua/uk/v-ses-otri...lDOTTC6rNwGXTs *-P *-P *-P

vasic:

--- Цитата: slava12 від 15:54:54, 05 Липня 2020 ---Всім  привіт!
Тюнера подешевіли  віазадовські пропонують вже по 500 грн!     

--- End quote ---
Ти здається з Віасатом не дружиш , але чомусь робиш Віасату рекламу своїм постом тут на форумі. Незрозумілий хід твоЇх думок.

ВПКолісник:
 derisive.gif vasic,я вважаю,що слава12 задоволений тим,шо є у нього доволі швидкістний інтернет,і це його влаштовує.
Рекламою тут зовсім не пахне,слава12 радіє провалу віазаду,та я вважаю,що кожен буде радіти та напише новину,коли їх приймачі будуть по 100грн,або безкоштовно,та це не буде рекламою падлюк,які віджали два десятки безкоштовних телеканалів та примазали їх до свого пакету.
Дякую.

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version