Головна категорія > Українські телевізійні канали
Чутки стосовно теми - "Усі канали скоро закодують!".
bodyan:
"Усі канали скоро закодують!" - вся правда по даній темі :)
П'ятниця, вечір - можна і попліткувати. Маємо тему - "Усі канали скоро закодують!". Дана тема мусолиться доволі давно. У жовтні було повідомлено про домовленість між телегрупами, у цьому році закодувати сигнал, підготовлені ролики і все таке...
Продавці приймачів, для убезпечення себе від гнівних клієнтів, все більше пропонують приймачі з підтримкою T2-MI, з надією що хоча б тут нічого не зміниться.
Тема розрослась розмовами про кодування, начебто Verimatrix, далі ніби замовлена партія приймачів з кодуванням Irdeto по аналогії з колишнім кодуванням на T2, тепер же кажуть, що це все почнеться лише після виборів... Ваші думки з цього приводу панове derisive.gif
slava12:
Всім привіт!
Тюнера подешевіли віазадовські пропонують вже по 500 грн! :2funny: *-P *-P *-P *-P *-P
Snoop:
--- Цитата: slava12 від 15:54:54, 05 Липня 2020 ---Всім привіт!
Тюнера подешевіли віазадовські пропонують вже по 500 грн! :2funny: *-P *-P *-P *-P *-P
--- End quote ---
Це давно уже у них така акція! Скоро безкоштовно будуть віддавати! Особисто у мене коли я приїжаю до людини яка купила і підкючила той металолом, ставлю їй комбо тюнер за 500грн + антену ( але переважно всі ще мали на стриху або на тичці польську антену) і дивляться абсолютно безкоштовно !!! А саме головне можна канали сортувати!!!
slava12:
Snoop! Привіт!
Суперово щоє Т2 увас а внас немає зато є швидкісний інтернет швдкст від 50 мгбт до 300 мгбт. *oohaa* *-P *-P *-P
Додано: 17:57:32, 05 Липня 2020Компанія SES відреагувала на повідомлення у мережі.
https://telekritika.ua/uk/v-ses-otri...lDOTTC6rNwGXTs *-P *-P *-P
vasic:
--- Цитата: slava12 від 15:54:54, 05 Липня 2020 ---Всім привіт!
Тюнера подешевіли віазадовські пропонують вже по 500 грн!
--- End quote ---
Ти здається з Віасатом не дружиш , але чомусь робиш Віасату рекламу своїм постом тут на форумі. Незрозумілий хід твоЇх думок.
ВПКолісник:
derisive.gif vasic,я вважаю,що слава12 задоволений тим,шо є у нього доволі швидкістний інтернет,і це його влаштовує.
Рекламою тут зовсім не пахне,слава12 радіє провалу віазаду,та я вважаю,що кожен буде радіти та напише новину,коли їх приймачі будуть по 100грн,або безкоштовно,та це не буде рекламою падлюк,які віджали два десятки безкоштовних телеканалів та примазали їх до свого пакету.
Дякую.
Навігація
Go to full version