Приймачі DVB-S/S2 > U2C B6, uClan B6
U2C/uClan B6, B6 Metal, B6 CA - обговорення роботи приймачів
pavlo8000:
До чого тут тюнер, нагрузка на сайт велика. Думаю самому тюнеру не хватає буфера, одного разу тестував на В6, Т2 та Деніс по wifi. На Денісі проблеми з буферизацією не було, а на В6, Т2 періодично підвисало. В мене і на Denis інколи неможливо дивитися вечорами, підключення по LAN. Відношення uclan до сайту звідки іде контент ніякого не мають. Для мене В6 це в першу чергу сат тюнер. Я думаю на цьому процесорі у всіх будуть проблеми з цим.
Hichkok23467:
Ну HD канали з платного списку працюють ідеально. Ні ввечері ні вдень нема глюків. Просто я переглядав багато сайтів на яких обговорюють проблеми з цим тюнером, і ніхто не пише про те що зависає кінотеатр по вечорам, от тому і думав що проблема лиш у мене.
pavlo8000:
Проблеми є на одному флудо форумі в_о_л_с_а_т. Це стосується всієї лінійки UCLAN. Там users12 з бійска, колись навіть пробував продавати цю продукцію в себе, думаю поперли його... Шкода людей, які туда заходять. Платний сервіс може і ок працювати. Все залежить скільки в них клієнтів, який у них вихід в інтернет,скільки в них серверів, як близько вони до вас, який у вас інтернет, звідки беруть канали, яким методом... Більш менш нормально працює iptv від місцевого провайдера, но також залежить від багатьох факторів.
varoma71:
*-PХто підкаже, як правильно зберегти список каналів? Я експортую на флешку, коли роблю імпорт на інший тюнер B6, канали ставить в перемішку і знову потрібно їх складати по новому. Я розумію , що краще дампом, але бувають ситуації,наприклад, для Металу дамп не підходить, а список каналів можна залити....
pavlo8000:
Як я переношу канали на нове ПО, або на другу мадель. Наприклад з В6 на В6 метал чи В6CA. Прошиваю спочатку тюнер своїм дампом. Після того я прошиваю новою прошивкою, чи прошивкою від інакшої моделі (В6 метал чи В6 CA) в режимі "APP" ! Після цього скачую дапм на флешку.
Навігація
Go to full version