Приймачі DVB-S/S2 > U2C B6, uClan B6

U2C/uClan B6, B6 Metal, B6 CA - обговорення роботи приймачів

<< < (25/76) > >>

DiD /7AHAC:

--- Цитата: urij66 від 14:41:01, 30 Вересня 2018 ---Поставте wi-fi антену на подовжувач usb , довжиною 10-20см.Думаю допоможе.Просто після ночі він остив і працював, а потім нагрівся і почав знову глючити.Або поміняти адаптер.

--- End quote ---
Hichkok23467 складається враження, що гальмування у вас не через інет а через перегрів обладнання. Скоріше за все перегрівається вайфай адаптер, тому його потрібно винести з коробки через продовжувач за межі корпуса тюнера. Ну і перевірте, звичайно, чи під час гальмування ніхто не качає торентом щось велике.

Hichkok23467:
Так, відписую. Короче виніс окремо вай фай, вимкнув щоб остив. Через приблизно 2 години включив, не помогло. І як збіг заглючив вчора мій платний список айпітв. Якраз був такий збіг, що список вчора закінчувався(лишалось 2 дні), і я вирішив купити список айпітв на іншому сайті. Купив, закачав в тюнер, ввімкнув hd канали і все норм працювало. Нічого не глючило з цього списку. Подивився деякий час і в 00:45 включив кінотеатр. Він запрацював, і навіть фільми "нат гео" в форматі 1080 працювали без глюків. Але саме цікаве було вранці.

Включив я вранці протестити кінотеатр, все норм. Включив пару фільмів. Коли включив 5 фільм картинка була темною тому вирішив перемотати. Перемотав пів фільму, вроде норм перемотало і шло без глюків. Хотів зняти вікно перемотки, а воно саме пропало як раз коли я нажимав кнопку exit, ну і замість зняти вікно випадково вимкнув фільм. Ввімкнув ще раз) Знов перемотав, і тут почались глюки. Короче підвісив я його, всі фільми почали тормозити. Але саме цікаве, що я це одразу ж "вилікував". Ввімкнув знову HD канали з платного списку, і вони працювали нормально,подивився 2-3хв. Коли знов повернувся в кінотеатр, все знов запрацювало.

Короче вай фай на шнурі, це хороша порада. Але напевно він вже трохи у мене десь підгорів.

buxtey:
Скажіть будь ласка,від чого залежить епг? маю два тюнери UCLAN B6 один прошитий рідною прошивкою,епг нема,другий прошив для (метал) епг працює,якщо в (мелал) заливаю свої канали епг зникає,як розібратися з цим?

urij66:

--- Цитата: Hichkok23467 від 18:21:03, 01 Жовтня 2018 ---Так, відписую. Короче виніс окремо вай фай, вимкнув щоб остив. Через приблизно 2 години включив, не помогло. І як збіг заглючив вчора мій платний список айпітв. Якраз був такий збіг, що список вчора закінчувався(лишалось 2 дні), і я вирішив купити список айпітв на іншому сайті. Купив, закачав в тюнер, ввімкнув hd канали і все норм працювало. Нічого не глючило з цього списку. Подивився деякий час і в 00:45 включив кінотеатр. Він запрацював, і навіть фільми "нат гео" в форматі 1080 працювали без глюків. Але саме цікаве було вранці.

Включив я вранці протестити кінотеатр, все норм. Включив пару фільмів. Коли включив 5 фільм картинка була темною тому вирішив перемотати. Перемотав пів фільму, вроде норм перемотало і шло без глюків. Хотів зняти вікно перемотки, а воно саме пропало як раз коли я нажимав кнопку exit, ну і замість зняти вікно випадково вимкнув фільм. Ввімкнув ще раз) Знов перемотав, і тут почались глюки. Короче підвісив я його, всі фільми почали тормозити. Але саме цікаве, що я це одразу ж "вилікував". Ввімкнув знову HD канали з платного списку, і вони працювали нормально,подивився 2-3хв. Коли знов повернувся в кінотеатр, все знов запрацювало.

Короче вай фай на шнурі, це хороша порада. Але напевно він вже трохи у мене десь підгорів.

--- End quote ---
Як ви пишете підгорів, або перегрівся.І ще може бути одна причина, чому зависає.Ви дуже швидко перемикаєте із однієї функції на іншу.В долі секунди і він перестає розуміти що з нього хочуть і зависає.Або як ви описували-одна операція ще не завершилась, а ви вже другу, а то і третю задали.Трошки повільніше натискайте на кнопки і робіть паузи між натисканням.Ви душе швидкий і гарячий.У мене теж трапляються такі зависання, коли поспішаю і виходить ще довше.Зробив висновок-не потрібно шпишіти.

Hichkok23467:
Сьогодні остаточно вже зрозумів, що і як з моїм тюнером. Якщо коротко: зранку все норм, в обід більш менш, а ось зараз все дуже погано, вночі знов все добре. Танці з бубнами і перемикання на айпітв списки, не помагають. Спеціально для того, щоб комфортно дивитись фільми з кінотеатру, вчора підключив новий тариф інету(50мбіт). Реально спід тест показує 38-42мбіт. Я не знаю, чи то просто ввечері сервер який дає швидкість для перегляду відео від uclan просідає, чи то в мене інет якимось дивним чином не тяне з серверів uclan передачу. Дістав мене вже цей тюнер. Купувати інший нема коштів)

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version