Автор Тема: Зник сигнал з усіх транспондерів супутника Amos 4.0W  (Прочитано 3638 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Відсутній TomoeMikage

  • Новачок
  • *
  • Повідомлень: 3
  • Рейтинг: +0/-0
Всім привіт.

Я недавно на даному форумі, тому не все до кінця розумію.
Маю тюнер Opticum 4050C. Все працювало чудово спочатку, потім почали пропадати канали. Ситуація як і у всіх. Вирішив переналаштувати, але дішло до того, що прошивав інші прошивки.
Astra чи Hot Bird працюють та дають високу якість сигналу. В чому можлива проблема? Поясніть, будь ласка?

Про всяк випадок прикріплюю дамп.

Відсутній vasjabr

  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 1506
  • Рейтинг: +2451/-39
Зник сигнал з усіх транспондерів супутника Amos 4.0W
« Відповідь #1 : 22:51:00, 17 Січень 2018 »
TomoeMikage Ваш дамп сказав набагато більше, ніж уся Ваша писанина...  Надалі старайтеся викладати свою думку в більш зрозумілій формі... Тут нема екстрасенсів і ворожок (вже забанені... derisive.gif ), щоб здогадуватися, що ви хочете.
Залийте  дамп правильно!) з вкладення й буде Вам щастя!
GI 8180 Vu+Solo, ORTON 7010CX, LEMBERG 2000 4,8*E, 13*E, 4*W
SAMSUNG UE32EH6037UXUA
=================================
ГЕРОЇ ПОТРІБНІ ТАМ, ДЕ НЕ ВИСТАЧАЄ ФАХІВЦІВ
===
Я російською не розмовляю тільки за то,
що нею розмовляє путін-Ху@ло!!!

Відсутній Misha_507

  • Новачок
  • *
  • Повідомлень: 47
  • Рейтинг: +117/-6
Зник сигнал з усіх транспондерів супутника Amos 4.0W
« Відповідь #2 : 07:33:08, 18 Січень 2018 »
Всім привіт.

Я недавно на даному форумі, тому не все до кінця розумію.
Маю тюнер Opticum 4050C. Все працювало чудово спочатку, потім почали пропадати канали. Ситуація як і у всіх. Вирішив переналаштувати, але дішло до того, що прошивав інші прошивки.
Astra чи Hot Bird працюють та дають високу якість сигналу. В чому можлива проблема? Поясніть, будь ласка?

Про всяк випадок прикріплюю дамп.
Такий металолом Opticum 4050C вже давно пора під Інтерсіті бажано Київ-Перемишль :2funny: :2funny: ca.,
4W+5E+13E+19E, 31,5E+36Е+39Е
Vu+ Uno, OpenBox X540
Samsung 40H6400

Відсутній Snoop

  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 894
  • Рейтинг: +316/-13
  • Іграшки-низькі ціни
Зник сигнал з усіх транспондерів супутника Amos 4.0W
« Відповідь #3 : 07:58:43, 18 Січень 2018 »
Всім привіт.

Я недавно на даному форумі, тому не все до кінця розумію.
Маю тюнер Opticum 4050C. Все працювало чудово спочатку, потім почали пропадати канали. Ситуація як і у всіх. Вирішив переналаштувати, але дішло до того, що прошивав інші прошивки.
Astra чи Hot Bird працюють та дають високу якість сигналу. В чому можлива проблема? Поясніть, будь ласка?

Про всяк випадок прикріплюю дамп.

Такий металолом Opticum 4050C вже давно пора під Інтерсіті бажано Київ-Перемишль :2funny: :2funny: ca.,

Порт супутника правельно виставели? настройки лнб і може виключене живлення лнб
www.igrashkalviv.at.ua - маг.ВЕСЕЛА ІГРАШКА
ZGEMMA H9S: 4W+5E+13E+19E - 0.9m; 28E+36E+46E+53E - 0.9m; 75E - 0.9m.

Відсутній vasjabr

  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 1506
  • Рейтинг: +2451/-39
Зник сигнал з усіх транспондерів супутника Amos 4.0W
« Відповідь #4 : 09:58:21, 18 Січень 2018 »
Порт супутника правельно виставели? настройки лнб і може виключене живлення лнб
Льоха якщо не ліньки- відкрий його дамп і все зрозумієш... Супутників нема, а якщо є- відсутні транспондери..
 І що буде показувати?.. derisive.gif ca.,
GI 8180 Vu+Solo, ORTON 7010CX, LEMBERG 2000 4,8*E, 13*E, 4*W
SAMSUNG UE32EH6037UXUA
=================================
ГЕРОЇ ПОТРІБНІ ТАМ, ДЕ НЕ ВИСТАЧАЄ ФАХІВЦІВ
===
Я російською не розмовляю тільки за то,
що нею розмовляє путін-Ху@ло!!!

Відсутній TomoeMikage

  • Новачок
  • *
  • Повідомлень: 3
  • Рейтинг: +0/-0
Зник сигнал з усіх транспондерів супутника Amos 4.0W
« Відповідь #5 : 11:11:33, 18 Січень 2018 »
Залийте  дамп правильно!) з вкладення й буде Вам щастя!

Дякую за дамп, але ось що я отримав на тому ж Amos'і:
1 фото
2 фото

Сигналу все одно немає

Відсутній yony

  • Старожило
  • ****
  • Повідомлень: 296
  • Рейтинг: +129/-2
  • Володимир
Зник сигнал з усіх транспондерів супутника Amos 4.0W
« Відповідь #6 : 11:20:19, 18 Січень 2018 »
Сигналу все одно немає
киньте фото Сіріус(Астра 4,8)  і Хотбірд 13, глянемо як там дісіки стоять в Вас.
OPENBOX_S1 супутники:4w,4,8E,13E,36E-шаринг;
DIGITAL_4100,Orton_4050с супутники:4w,4,8E,13E

Відсутній slavon

  • Глобальний модератор
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 4219
  • Рейтинг: +5046/-57
  • Слава Героям ОУН-УПА! Cлава воякам СС "Галичина"
Зник сигнал з усіх транспондерів супутника Amos 4.0W
« Відповідь #7 : 11:32:01, 18 Січень 2018 »
Цитувати
Дякую за дамп, але ось що я отримав на тому ж Amos'і:
Сигналу все одно немає
Порт дісіка виставлений правельно ???
Може бути усе що завгодно
1. вихід з ладу одного з портів дісіку ... або не той порт включений - наприклад у Вас налаштуваннях 2 порт реально інший (1, 3, 4)
2. збите налаштування конвертора (головки) на супутник
3. вихід з ладу головки - тріщини в корпусі і як наслідок конвертор "напився води"
4. поганий контакт "Ф-розєму"у пачкорді  від голови до дісяка чи потрісканий кабель почкорду (як правила супер-пупер "майстри" на пачкорди ставлять дешевий кабель типу "піся") ...  ca.,
« Останнє редагування: 14:53:22, 18 Січень 2018 від slavon »
З повагою Slavon
4W+5E+13E+19E, 36Е+39Е
DreamBox 500HD, Openbox X540, X820CI
Віжин ТВ (Viasat UA) - це маразм, яких мало !!!
Стронг 7700/07 - металолом, гіршого від нього приймача немає !!!

Відсутній TomoeMikage

  • Новачок
  • *
  • Повідомлень: 3
  • Рейтинг: +0/-0
Зник сигнал з усіх транспондерів супутника Amos 4.0W
« Відповідь #8 : 11:52:54, 18 Січень 2018 »
фото Сіріус(Астра 4,8)  і Хотбірд 13
Sirius
Hotbird

Порт дісіка виставлений правельно ???
Може бути усе що завгодно
1. вихід з ладу одного з портів дісіку ... або не той порт включений - наприклад у Вас налаштуваннях 2 порт реально інший (1, 3, 4)
2. збите налаштування конвертора (головки) на супутник
3. вихід з ладу головки - тріщини в корпусі і як наслідок конвертор "напився води"
4. поганий контакт "Ф-розєму"у пачкорді  від голови до дісяка чи потрісканий кабель почкорду (як правила супер-пупер "майстри" на пачкорди ставлять девий кабель типу "піся") ...  ca.,

Дісіки налаштовані були майстром, що встановлював тарілку. Я не маю змоги фізично перевірити головки, бо живу в багатоповерховому будинку.
Я так розумію, що до цього питання краще кликати того ж майстра?



Відсутній vasjabr

  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 1506
  • Рейтинг: +2451/-39
Зник сигнал з усіх транспондерів супутника Amos 4.0W
« Відповідь #9 : 12:32:32, 18 Січень 2018 »
Увімкніть живлення конвертера на Amos! І Вам не потрібно сканувати- для чого? ca.,
GI 8180 Vu+Solo, ORTON 7010CX, LEMBERG 2000 4,8*E, 13*E, 4*W
SAMSUNG UE32EH6037UXUA
=================================
ГЕРОЇ ПОТРІБНІ ТАМ, ДЕ НЕ ВИСТАЧАЄ ФАХІВЦІВ
===
Я російською не розмовляю тільки за то,
що нею розмовляє путін-Ху@ло!!!

Відсутній rwm

  • Новачок
  • *
  • Повідомлень: 26
  • Рейтинг: +13/-0
Зник сигнал з усіх транспондерів супутника Amos 4.0W
« Відповідь #10 : 12:33:42, 18 Січень 2018 »
Що було в мене. Викликали після "піаністів"на пульті .Не працював Астра 4а. Провірив біля антени своїм приладом. Все ОК!Маніпуляції з настройками тюнера- нічого не помогло.Помогло - Добавив всі частоти з Астра 4а на вкладці супутника АВС, встановив дісек - сигнал появився . Не було часу виясняти чому так. Просканував . Все ОК!

Відсутній tosat

  • Глобальний модератор
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 1457
  • Рейтинг: +1814/-1
  • Що може бути краще дріма - тільки Дрім HD...
Зник сигнал з усіх транспондерів супутника Amos 4.0W
« Відповідь #11 : 14:47:15, 18 Січень 2018 »
Увімкніть живлення конвертера на Amos!
Судячи по фотці з Амоса напруга там є (просто дехто путається з перекладом укр. мови, на рос. чітко це видно), тому що верхня шкала тьюнера показує подачу напруги на головку.
І Вам не потрібно сканувати- для чого?
З цим повністю погоджуюся.., також додам що налаштування дісека можна ще переключити на 4 порт, якщо і далі сигналу немає кликати майстра (припускаю що точно прийдеться), видно якісь проблеми з самою головкою, або дісеком на антені.
Dreambox 8000 HD PVR, Toroidal T90 39.0,31.5,28.2,23.5,19.2,13.0,9.0,4.8 East - 0.8,4.0 West
90-75-40(C-band)-36-13-4.8(East)-4.8(West)

Відсутній vasa

  • Новачок
  • *
  • Повідомлень: 2
  • Рейтинг: +0/-0
Зник сигнал з транспонтера 12348 супутника Amos 4.0W
« Відповідь #12 : 15:27:18, 18 Січень 2018 »
Зник сигнал з транспонтера 12348 супутника Amos 4.0W то тільки в мене, чи взагалі його відключили.

Відсутній arrows

  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 772
  • Рейтинг: +784/-666
  • ZTE Blade A520
Зник сигнал з усіх транспондерів супутника Amos 4.0W
« Відповідь #13 : 17:26:50, 18 Січень 2018 »
vasa, чого пхатися з цим питанням в чужу тему? Це питання обговорювалося у відповідній темі, достатньо використати пошук по форуму.
RR-O-v6.2.1-20190102-ZTE-Blade-A520-Final

Відсутній yony

  • Старожило
  • ****
  • Повідомлень: 296
  • Рейтинг: +129/-2
  • Володимир
Зник сигнал з усіх транспондерів супутника Amos 4.0W
« Відповідь #14 : 17:56:15, 18 Січень 2018 »
Увімкніть живлення конвертера на Amos!
+++++
OPENBOX_S1 супутники:4w,4,8E,13E,36E-шаринг;
DIGITAL_4100,Orton_4050с супутники:4w,4,8E,13E

 

Amos Sirius Hot Bird плюс супермаунт

Автор KliftРозділ Практика встановлення антен.

Відповідей: 2
Переглядів: 1463
Остання відповідь 14:52:54, 30 Березень 2007
від tosat
Мультифід: Amos-Thor-Sirius-Hot Bird

Автор gruzilkoРозділ Практика встановлення антен.

Відповідей: 73
Переглядів: 7590
Остання відповідь 11:49:15, 17 Лютий 2009
від Yaro
Обговорення якості телеканалу Інтер HD (Amos 4.0°W)

Автор romirebРозділ Українські телевізійні канали

Відповідей: 13
Переглядів: 3505
Остання відповідь 11:29:56, 03 Січень 2011
від andre33
Проблема з супутником Amos на Х-800

Автор kostchen69Розділ F-300, X-8x0, F-500, X-5х0

Відповідей: 2
Переглядів: 1501
Остання відповідь 20:20:28, 28 Квітень 2009
від kostchen69
amos 11191 /3333/ авто

Автор romirebРозділ Opticum 9500/9000 HD 2CI 2CX E Plus

Відповідей: 4
Переглядів: 1937
Остання відповідь 17:37:04, 17 Вересень 2009
від caxa