Приймачі DVB-S/S2 > AF-XX18
Openbox F-100
ex_:
Я так зрозумів, що на сьогодні пакет РТВі вже не показує ні на якому софті?
Android-80:
--- Цитата: ex_ від 18:03:35, 10 Грудня 2007 ---Я так зрозумів, що на сьогодні пакет РТВі вже не показує ні на якому софті?
--- End quote ---
Є два варіанта перегляду пакету: офіційний(картка) і неофіційний(шарінг) 91
ЗІ. І відкрита версія каналу РТВі з хотбірду на 12322Н27500 O0
ex_:
--- Цитата: Android-80 від 18:11:14, 10 Грудня 2007 ---Є два варіанта перегляду пакету: офіційний(картка) і неофіційний(шарінг) 91
ЗІ. І відкрита версія каналу РТВі з хотбірду на 12322Н27500 O0
--- End quote ---
Так, я це знаю.
Для шарінгу потрібно мати не глючний і фінансово доступний нет. А згаданий канал дивлюся. Марю мати весь пакет, як колись це було з Астри 23.5°E.
Gropor:
--- Цитата: Android-80 від 22:46:09, 31 Жовтня 2007 ---Доречі ви говорити про бути?! Я сам недавно мучився з загрузчиками до аріоноподібних. В основному легко запхати софт чи загрузчик до 3318,3018,ф100,фа1700(всі,звісно без картоприймача),але іноді виникає проблемка з дср5001 :idiot2: Все ніби заходить,софт,ключі та списки,але в кінці крипти не показує,хоч ключі присутні. Я вирішив проблемку,замутивши супер-пупер загрузчик. Для цього необхідно оприділити автоаріонерем поточний загрузчик,аж після того заливаєте мій! І не лякайтесь,що загрузчик має розширення *.auc. Ви його заливаєте,як софт,не переживаючи,бо мною цим загрузчиком залито не один десяток аріоноподібних(включаючи всякі деесери та оригінальні аураліси) ;)
--- End quote ---
постав собі погу автоаріонере і небуде ніяких проблем
zenon:
--- Цитата: Gropor від 11:48:33, 14 Грудня 2007 ---
--- Цитата: Android-80 від 22:46:09, 31 Жовтня 2007 ---Доречі ви говорити про бути?! Я сам недавно мучився з загрузчиками до аріоноподібних. В основному легко запхати софт чи загрузчик до 3318,3018,ф100,фа1700(всі,звісно без картоприймача),але іноді виникає проблемка з дср5001 :idiot2: Все ніби заходить,софт,ключі та списки,але в кінці крипти не показує,хоч ключі присутні. Я вирішив проблемку,замутивши супер-пупер загрузчик. Для цього необхідно оприділити автоаріонерем поточний загрузчик,аж після того заливаєте мій! І не лякайтесь,що загрузчик має розширення *.auc. Ви його заливаєте,як софт,не переживаючи,бо мною цим загрузчиком залито не один десяток аріоноподібних(включаючи всякі деесери та оригінальні аураліси) ;)
--- End quote ---
постав собі погу автоаріонере і небуде ніяких проблем
--- End quote ---
Підскажіть мені будь ласка, що то можна собі поставити і де ??? щоб не було ніяких проблем.
Щось я сьогодні не доганяю :o Зміст в тому, або ти вставиш загрузчик під софт який хочиш залити,
або супер загрузчик з розширенням .auc так як це робить Android-80. Другий спосіб навіть кращий
для новачків. :) І до чого тут прога автоаріонер.
Навігація
Go to full version