Технічний відділ > Практика встановлення антен.
Вступ.
alex1972:
Поставив антену з головкою на два виходи, підключив себе і сусіда. Підключив виходи головки да 4-го входу дайсека від трьохголового. Хотів поставити антену на ABS! (75гр), але скільки не крутив ні в нього на Globo ні в мене на Openbox не зміг зловити сигнал. :( Як перевірити чи працездатний конвектор, крім заміни на завідомо працездатний. Антену придбав польську офсетну (90 на 80 см), може антена замала? Координати - Кам"янець-Подільський
Ogirok:
"конвектор" - правильно "конвертор".
--- Цитата: alex1972 від 20:02:08, 23 Жовтня 2007 --- Як перевірити чи працездатний конвектор, крім заміни на завідомо працездатний.
--- End quote ---
Пробувати виставити на інші супутники.
Android-80:
І не забувайте,що кріплення тарілки в нас на Західній Україні,повинно кріпитись догори ногами(навпаки),оскільки для нас 75Е висить низько над горизонтом,тобто тарілка дивиться вниз. Кут повороту на схід від дракона,приблизно 90 град. Для профі настройка 75 градусу займає не більше 3-8 хвилин. Якщо після описаного у вас не вийде,то довірте це людині,яка займається цією справою повсякденно,не скупіться ;) Настроювати на 12640V22000
Android-80:
TO alex1972, колись пам"ятаю мої сусіди побачили в мене 75 гр. і почали розпитувати що там показує... Звісно я їм сказав,і ті теж захотіли,придбали тарілку в Чернівцях на калинівському ринку і крутили її днів три,чи чотири-не пам"ятаю :2funny: Але допомоги моєї не просили,промовляючи: "що ми тупі,самі не поставимо?" А я проходив мимо і ржав(в прямому розуміні слова). В кінці-кінців я не витримав,виліз на драбину,зняв антену,перечепив кріплення та поставив все на місце,та буквально через 5 хвилин зняв драбину,бо тарілка була настроєна ;) Звісно ми посиділи в теплій обстановці за фляшчинкою і поговорили...
P.S. Гроші в сусідів я не взяв,бо і так,декілька днів вони влаштовували для мене безкоштовні сеанси сміхотерапії... :2funny:
alex1972:
Кріплення поставив зразу догори ногами, бо інакше вона вниз не нахиляється. Я не скуплюсь, просто сам хотів спробувати. Завтра ще трохи пограюсь, якщо не хватить мозгів, настоїти звернуся до установщиків. Хотів сам навчитися, може в житті знадобиться. :rolleyes:
Навігація
Go to full version