Автор Тема: Orton GL8 - допоможіть відновити  (Прочитано 2547 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Відсутній rety

  • Новачок
  • *
  • Повідомлень: 28
  • Рейтинг: +0/-0
Orton GL8 - допоможіть відновити
« : 16:20:36, 16 Серпень 2017 »
Був залитий софт від Х80.
Не нахожу інструкцій по JTAG для данної моделі. Є в наявності программатор для 25 серії та паяльна станція. Думаю випаяти память та прошити. Підійде звичайний дам злитий з робочого тюнера?

Відсутній vasic

  • Постійний користувач
  • ***
  • Повідомлень: 190
  • Рейтинг: +31/-0
Orton GL8 - допоможіть відновити
« Відповідь #1 : 17:21:42, 16 Серпень 2017 »
Не потрібно нічого випаювати і JTAGа нетреба  .Пів року тому таке мав і відновлення  було робити нескладно. точно непамітаю як, а флешка  потріна не біля мене зараз.

 Потрібно залити софт  правильний після заливки якого дисплей має засвітитися. Потім закидується прошивка відGL-8  або X80 Premium. Ще краще закидувати окремо список каналів окремо ключі. Тоді би такоі халепи  не сталося. Додаю що маю , правда прошивка та списки не зовсім свіжі.


Відсутній rety

  • Новачок
  • *
  • Повідомлень: 28
  • Рейтинг: +0/-0
Orton GL8 - допоможіть відновити
« Відповідь #2 : 11:22:05, 17 Серпень 2017 »
Потрібно залити софт  правильний після заливки якого дисплей має засвітитися.
Заливати ламінатором? Пробую - тюнера не бачить.

Відсутній vasic

  • Постійний користувач
  • ***
  • Повідомлень: 190
  • Рейтинг: +31/-0
Orton GL8 - допоможіть відновити
« Відповідь #3 : 12:14:29, 17 Серпень 2017 »
СкорІш за все не ламінатором а іншим завантажувачем, його я додаю.Не розберешся скинь номер телефона в лічку.

Відсутній Vladimir-rv

  • Старожило
  • ****
  • Повідомлень: 419
  • Рейтинг: +569/-2
Orton GL8 - допоможіть відновити
« Відповідь #4 : 14:58:29, 17 Серпень 2017 »
Пробуй цю прошивку.
Mене не інтересує думка людей,  які розбираются в цьому питані.
Тільки тих, хто самі що-небудь зробили  (А. Ейнштейн)

Відсутній M1sha

  • Старожило
  • ****
  • Повідомлень: 389
  • Рейтинг: +162/-11
Orton GL8 - допоможіть відновити
« Відповідь #5 : 20:18:48, 17 Серпень 2017 »
Теж таке  було, точно пам"ятаю що обійшлось заливкою  після неправильного софта -правильного, ще пам"ятаю до повозився довгенько,не конектилось, не лилось не бачило,  а коли він ожив, то на радостях все і забув як страшний сон. Неначебто якийсь проміжний софт заливав ще.

Відсутній rety

  • Новачок
  • *
  • Повідомлень: 28
  • Рейтинг: +0/-0
Orton GL8 - допоможіть відновити
« Відповідь #6 : 05:34:01, 18 Серпень 2017 »
СкорІш за все не ламінатором а іншим завантажувачем, його я додаю.Не розберешся скинь номер телефона в лічку.
Цей також не баче тюнер.

Присутній arrows

  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 772
  • Рейтинг: +784/-666
  • ZTE Blade A520
Orton GL8 - допоможіть відновити
« Відповідь #7 : 07:44:22, 18 Серпень 2017 »
rety, можеш ще чекати "цінних порад" та завантажувачів, діло твоє. Можливо через пів року дочекаєшся з'єднання приймача з компом. Я б вже давно зробив програматором.
RR-O-v6.2.1-20190102-ZTE-Blade-A520-Final

Відсутній rety

  • Новачок
  • *
  • Повідомлень: 28
  • Рейтинг: +0/-0
Orton GL8 - допоможіть відновити
« Відповідь #8 : 15:29:22, 18 Серпень 2017 »
rety, можеш ще чекати "цінних порад" та завантажувачів, діло твоє. Можливо через пів року дочекаєшся з'єднання приймача з компом. Я б вже давно зробив програматором.
Підійде звичайний дамп?

Присутній arrows

  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 772
  • Рейтинг: +784/-666
  • ZTE Blade A520
Orton GL8 - допоможіть відновити
« Відповідь #9 : 19:43:07, 18 Серпень 2017 »
Ну а як ти думаєш? Що ще заливається у флеху при звичайній прошивці? Глянь на розмір дампу і ємкість флехи, відпадуть всі питання. Таке складається враження, що ти це робиш вперше в житті і хочеш навчитися програмному ремонту задаючи навідні питання. Та й в загалі, що станеться з вже мертвим приймачем якщо ти в флешку запишеш ще щось не те? Можеш залити дамп хоч від автомагнітоли, але приймач автомагнітолою не стане і не злетить в космос. Це ж код який можна записати, витерти, модифікувати і т. д. Відкрию тобі одну таємницю - у флешку наприклад 2 Мб можна записати код розміром 8 Мб, просто те що не влізе не запишеться і навпаки у 8 Мб прекрасно запишеться 2 Мб і навіть можливо запрацює.
RR-O-v6.2.1-20190102-ZTE-Blade-A520-Final

Відсутній rety

  • Новачок
  • *
  • Повідомлень: 28
  • Рейтинг: +0/-0
Orton GL8 - допоможіть відновити
« Відповідь #10 : 07:59:25, 19 Серпень 2017 »
Відновив программатором, всім дякую за допомогу.

Відсутній vasic

  • Постійний користувач
  • ***
  • Повідомлень: 190
  • Рейтинг: +31/-0
Orton GL8 - допоможіть відновити
« Відповідь #11 : 15:44:26, 19 Серпень 2017 »
Яким саме? Якщо можна детальніше.

Відсутній rety

  • Новачок
  • *
  • Повідомлень: 28
  • Рейтинг: +0/-0
Orton GL8 - допоможіть відновити
« Відповідь #12 : 16:09:43, 20 Серпень 2017 »
Яким саме? Якщо можна детальніше.
TL866CS. Прошив дампом який дав Vladimir-rv.

 

Orton 4060 CX на дисплеї "ASH"

Автор sasha19722201Розділ 4060CX

Відповідей: 2
Переглядів: 3094
Остання відповідь 08:10:55, 30 Липень 2015
від arrows
Допоможіть проблема з Digital 5000 DVB-S/DVB-T

Автор sbirchukРозділ 3000- 6000..

Відповідей: 5
Переглядів: 2649
Остання відповідь 06:55:17, 15 Травень 2011
від sbirchuk
Orton 4060 CX на дисплеї коли ставлю прошивати пише "ASH" і не шиється.Що робити

Автор Ruslan1985Розділ 4060CX

Відповідей: 3
Переглядів: 2986
Остання відповідь 18:22:05, 29 Квітень 2014
від Ruslan1985
Прошивка для приймачів Orton/Opticum HD 9600, HD TS 9600

Автор bodyanРозділ Opticum 9600 (TS) HD 2CX2CI PVR LAN

Відповідей: 8
Переглядів: 16067
Остання відповідь 14:16:55, 12 Липень 2018
від wox-2
Софти (Офіційні софти, БЕЗ ОБГОВОРЕННЯ). Opticum/Orton 4060CX

Автор bodyanРозділ 4060CX

Відповідей: 7
Переглядів: 16145
Остання відповідь 09:37:58, 29 Липень 2015
від bodyan