Автор Тема: Вибір супутникового приймача  (Прочитано 113609 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Відсутній Denis Kolisnyk

• Новачок
  • *
  • Рейтинг: +1/-0
Вибір супутникового приймача
« Відповідь #90 : 13:11:08, 16 Березня 2017 »
Зрозумів... Тобто дешевшого не буде варіанту?..
А як U2C A1ternativa? У нього ж є ті самі сервіси. Чи він як і Denys буде повільно вмикатись?

Відсутній Snoop

• Ветеран
  • Рейтинг: +451/-13
  • Іграшки-низькі ціни
« Відповідь #91 : 14:18:22, 16 Березня 2017 »
А як U2C A1ternativa? У нього ж є ті самі сервіси. Чи він як і Denys буде повільно вмикатись?
це все з тієї парафії що вже написав вище п.Славон
"Openbox S3, Openbox AS1 - це софтовий металолом підтримку його кинуть через 1рік  тільки продуть останню партію... "

Додано: 14:21:10, 16 Березня 2017
Зрозумів... Тобто дешевшого не буде варіанту?..
я так зрозумів що хочете щось дешевше взяти то це 8120 або краще соло міні (дешевше вже нікуди)
www.igrashkalviv.at.ua - маг.ВЕСЕЛА ІГРАШКА
ZGEMMA H9S: 4W+5E+13E+19E - 0.9m; 28E+36E+46E+53E - 0.9m; 75E - 0.9m.

Відсутній Denis Kolisnyk

• Новачок
  • *
« Відповідь #92 : 14:53:04, 16 Березня 2017 »
Дякую. Так, звичайно, переплачувати не хотілось би). Розглядаю тепер варіанти Gi S-8120 Lite та GI ET-7000 mini (взагалі бюджет до 2500грн). Підкажіть який з них швидше вмикається з пульта? Це перший і самий головний критерій. Ну а інет-служби, я так розумію, в обох добре реалізовані?

Відсутній vitivan

• Спонсор
  • Ветеран
  • Рейтинг: +294/-12
« Відповідь #93 : 15:27:22, 16 Березня 2017 »
Дякую. Так, звичайно, переплачувати не хотілось би). Розглядаю тепер варіанти Gi S-8120 Lite та GI ET-7000 mini (взагалі бюджет до 2500грн). Підкажіть який з них швидше вмикається з пульта? Це перший і самий головний критерій. Ну а інет-служби, я так розумію, в обох добре реалізовані?

Думаю тобі треба купити і особисто перевірити. Потім нам усім відпишеш результат. Тобі пояснюють, а ти не розумієш напевно.

Відсутній andre33

• Світла пам`ять
  • Ветеран
  • Рейтинг: +1753/-2
  • Lemberg
« Відповідь #94 : 15:53:33, 16 Березня 2017 »
зс серії U2C би не брав , бо низька якість складаня а ремонтувати ніхто не береться
бери  GI ET-7000 mini  варіант на усі випадки житя , як поламається , то відправиш
у Київ на GI  ca.,

Відсутній Denis Kolisnyk

• Новачок
  • *
« Відповідь #95 : 16:04:51, 16 Березня 2017 »

Думаю тобі треба купити і особисто перевірити. Потім нам усім відпишеш результат. Тобі пояснюють, а ти не розумієш напевно.

Що я не розумію? Я спитав які є тюнери, які: 1) швидко вмикаються з пульта, 2) мають підтримку IPTV, Youtube, Web TV. Все. Мені не потрібно нічого іншого. Головне щоб це працювало. Мені відповіли що через рік не буде підтримки тих апаратів, які я обирав. Добре, нехай так. Що це означає? Якщо не буде нових прошивок, але на старій буде все працювати, то й добре). Якщо на тих, наприклад, Опенбоксах, перестануть працювати IPTV та Youtube - то це вже інша справа. Звичайно що цого би не хотілося. Інші речі мене не цікавлять, типу чи можна прикрутити Енігму, Сталкер, Самба і т.д., і т.п. Вже вибачайте, я розумію, для когось це все дуже цікаво, але, повторюю мені потрібен простий апарат - в першу чергу супутниковий ТВ-тюнер, а в другу чергу IPTV-плеєр. І звичайно ж щоб швидко вмикався, а не так як старий комп грузився по 40 секунд))... Тому я не розумію, що тут не зрозумілого?) Якщо я забагато хочу, якщо таких апаратів не існує в природі, або вони дорого коштують, то так і скажіть)...
Так, мені порадили декілька моделей. Але я пояснюю що мені треба, перепитую чи швидко вони вмикаються, але чомусь ніхто не відповів...
Нагадую, у мене зараз U2C Denys, від довго вмикається - 35 сек. Мене це не влаштовує. Якщо мені радять на заміну іншу модель, яка також довго вмикається, то який смисл тоді? Я ж кажу, мені то є зайве).
Повторюю, зараз обираю Gi S-8120 Lite або GI ET-7000 mini.

andre33, дуже дякую, поки схиляюсь таки до 7000 mini, але, вибачайте)), повторюю питання - як швидко він вмикається з пульта (гарячий старт)?
« Останнє редагування: 16:24:24, 16 Березня 2017 від Denis Kolisnyk »

Відсутній vitivan

• Спонсор
  • Ветеран
« Відповідь #96 : 16:21:40, 16 Березня 2017 »
зс серії U2C би не брав ,

Даєм ГАРАНТІЮ!  Ремонтуємо в нашому сервісі, безпроблем!
« Останнє редагування: 16:31:37, 16 Березня 2017 від vitivan »

Відсутній Denis Kolisnyk

• Новачок
  • *
« Відповідь #97 : 17:15:46, 16 Березня 2017 »
Так, ось сам і знайшов відповідь:
"Первый старт GI ET7000 Mini
По умолчанию загружается официальный софт специально подготовленный для производителем, так сказать предпродажная установка , при получении устройства Вы можете обновится любым из предлагаемых выше имиджами . Продолжительность загрузки из режима Deep Standby составляет 75 секунд, перезагрузка составляет всего 45 секунд, время не скажу что самое лучшее, но и не самое долгое."
- тобто ще довше ніж Denys)))...
У мене комп з SSD в три рази швидше грузиться)).

Ну добре, я так зрозумів що того що я хочу не існує в природі? Мені це хотіли пояснити? Тоді навіщо було радити "шило на мило"? Я ж чітко і ясно задав питання - тюнер, який швидко вмикається, з базовими інет-сервісами, без наворотів. Звичайно ж не дуже дорогий. Немає таких? Ладно. Тоді останнє питання: підкажіть будь ласка S2 HD тюнер який швидко вмикається, як достойну заміну Nova HD, дякую.

Відсутній vitivan

• Спонсор
  • Ветеран
« Відповідь #98 : 17:40:49, 16 Березня 2017 »
Так, ось сам і знайшов відповідь:
По умолчанию загружается официальный софт специально подготовленный для производителем, так сказать предпродажная установка , при получении устройства Вы можете обновится любым из предлагаемых выше имиджами . Продолжительность загрузки из режима Deep Standby составляет 75 секунд, перезагрузка составляет всего 45 секунд, время не скажу что самое лучшее, но и не самое долгое."
- тобто ще довше ніж Denys)))...
У мене комп з SSD в три рази швидше грузиться)).

Ну добре, я так зрозумів що того що я хочу не існує в природі? Мені це хотіли пояснити? Тоді навіщо було радити "шило на мило"? Я ж чітко і ясно задав питання - тюнер, який швидко вмикається, з базовими інет-сервісами, без наворотів. Звичайно ж не дуже дорогий. Немає таких? Ладно. Тоді останнє питання: підкажіть будь ласка S2 HD тюнер який швидко вмикається, як достойну заміну Nova HD, дякую.

Вибір супутникового приймача 1 квартал 2017 р.
« Відповідь #89 : Сьогодні в 12:51:36 »

Цитувати
    Редагувати

Якщо ти хочеш швидкий тюнер, з реальною роботою (в інших лише заявлена підтримка) вище переліченого це ву+соло2 з процесором Броадком 1.3 Ггц.  Зараз на них ціна впала можна взяти за 155 дол.

Додано: 17:44:24, 16 Березня 2017
або з дешевших соло міні,  перша загрузка до 30 сек.  вихід з стенбаю 2 сек.

Відсутній andre33

• Світла пам`ять
  • Ветеран
  • Рейтинг: +1753/-2
  • Lemberg
« Відповідь #99 : 17:48:53, 16 Березня 2017 »
людина хоче  швидкий старт -
прийшов втомлений з зроботи , відкрив пивасик /Чвертку,півлітру/ -бери балалайку q-sat 03 або АББЛ як поламаэться то під Рахівський потяг
/ Славон знає/

Відсутній toliktv

• Постійний користувач
  • Рейтинг: +304/-0
« Відповідь #100 : 17:50:15, 16 Березня 2017 »
По тих параметрах що ти шукаєш подивись в сторону Openbox S3 Mini HD 
Загрузка 10 сек. , IPTV,Youtube,web
VU+ZERO (-4W+5E+13E+9E+36E+75E)

Відсутній Denis Kolisnyk

• Новачок
  • *
« Відповідь #101 : 18:35:32, 16 Березня 2017 »
andre33 мене зрозумів як ніхто, дякую)))
Я і думав щось простіше, щоб не жалко було. Аби тільки під мої вимоги підходило). Може інші, крім q-sat 03 є варіанти)?
Ось vitivan порадив соло міні, то 2 сек це вже добре). Його ціна 68 дол, так? То це цілком прийнятно). Тепер його буду як один з основних варіантів розглядати. А то я вже почав курити теми по GI ET7000 Mini, а там 45 сек вмикання - ну це ж геть не то)). А ву+соло2 - то там два тюнери, це для мене зайве, переплата...
toliktv, я ж якраз і думав спочатку про Openbox S3 Mini HD, але хлопці почали відмовляти. Кажуть не буде підтримки. То я ж і перепитую, хто має довсід - чи плагіни для IPTV, Youtube перестануть працювати (що є неприйнятним), чи просто не буде нових прошивок (що є байдуже, аби стара продовжувала працювати)? Звик я до Опенбоксів, тому за них в першу чергу питав. До речі, Openbox AS1 HD же ж на Андроіді, про погану підтримку мова не йде навіть). Версії 4.4 для тюнера цілком достатньо. З плеймаркета качай собі що хочеш, і плагінів не треба). Єдине питання, хто з ним мав справу, знов ж таки, як швидко він вмикається? Чув в одному відгуку 15-20 сек, а інші казали що 30-40 сек. Бо це теж як один з варіантів розглядав його...

Відсутній slavon

• Глобальний модератор
  • Ветеран
  • Рейтинг: +5372/-63
  • Слава Героям ОУН-УПА! Cлава воякам СС "Галичина"
« Відповідь #102 : 18:43:29, 16 Березня 2017 »
Цитувати
75 c. - це холодний старт, 45 перезавантаження, гарячий старт приблизно 2-3 секунди + Linux & E2
Що  Вам ще треба ???
Я наприклад за свій DreamBox 500 HD заплатив, 6 років тому, влітку 2011 у три рази більше - вже точно не памʼятаю але щось в районі 220-240 баксів і це за оптової ціною ... за ті роки 1 раз поміняв БЖ і 1 раз змастив кулер ... 2 рази прошивав бо доексперементувався ...  ca.,
З повагою Slavon
4W+5E+13E+19E, 36Е+39Е
DreamBox 500HD, Openbox X540, X820CI
Віжин ТВ (Viasat UA) - це маразм, яких мало !!!
Стронг 7700/07 - металолом, гіршого від нього приймача немає !!!

Відсутній Denis Kolisnyk

• Новачок
  • *
« Відповідь #103 : 18:51:41, 16 Березня 2017 »
slavon, так я ж лише зараз почув це, про 2-3 секунди))). Я ж саме перше перепитував про швидкість вмикання, то ось тільки зараз почув: що GI ET7000 Mini 2-3 сек, соло міні - 2 сек, Опенбокс S3 - 10 сек. До речі, я перед тим як купити Denys спитав у продавця, він сказав 1-2 сек. А насправді 35 сек... Просто якщо вимкнути його пультом і одразу включити, то дійсно моментально вмикається. А якщо почекати 5 сек, загориться червона лампочка і тоді вже вмикання пультом 35 сек буде. Вибачайте, хлопці, але після таких "приколів" вже перепитую)

Відсутній slavon

• Глобальний модератор
  • Ветеран
  • Рейтинг: +5372/-63
  • Слава Героям ОУН-УПА! Cлава воякам СС "Галичина"
« Відповідь #104 : 18:58:09, 16 Березня 2017 »
Цитувати
slavon, так я ж лише зараз почув це, про 2-3 секунди)))
це не про GI ET7000 Mini, не на основі аналогів - зараз тестую прошитий OpenPli 5.0 Vu+ Uno пʼятирічної давності - швидкість гарячого старту 2-3 секунди, теж приблизно саме з моїм DreamBox 500HD на Domica 9, GI ET7000 Mini має параметри приблизно в 2-3 рози кращі (CPU, Ram, Flash) за 2 попередні приймачі ...
До речі швидкість відновлення з стенбай це не основний параметр за яким слід вибирати приймач ...  :2funny:
основне там - відкритий  Linux & E2  ca.,
« Останнє редагування: 19:05:28, 16 Березня 2017 від slavon »
З повагою Slavon
4W+5E+13E+19E, 36Е+39Е
DreamBox 500HD, Openbox X540, X820CI
Віжин ТВ (Viasat UA) - це маразм, яких мало !!!
Стронг 7700/07 - металолом, гіршого від нього приймача немає !!!

Вибір бюджетного COMBO ресивера з нормальною роботою інтернет сервісів.

Автор KomelektronРозділ DVB-T2 - цифрове ефірне телебачення

Відповідей: 1
Переглядів: 3645
Остання відповідь 13:56:12, 13 Березня 2021
від slavon
Вибір плагіна / емулятора для шарінга Openbox HD

Автор Shaggy88Розділ Програми, Плагіни, Емулятори, Списки каналів

Відповідей: 6
Переглядів: 6747
Остання відповідь 13:32:09, 20 Червня 2014
від slavon
Вибір кабелю для супутникової антени - 2017р.

Автор OgirokРозділ Практика встановлення антен.

Відповідей: 2
Переглядів: 4287
Остання відповідь 21:13:09, 01 Липня 2017
від april
Вибір приладу для настройки супутникових антен.

Автор KomelektronРозділ Ресівери, Інструменти, супутні матеріали

Відповідей: 5
Переглядів: 5388
Остання відповідь 16:47:45, 27 Січня 2019
від vitivan
Вибір Enigma2 для Amiko Alien

Автор bodyanРозділ Enigma2

Відповідей: 5
Переглядів: 7303
Остання відповідь 21:06:38, 15 Червня 2012
від allexxx65