Порадьте... > Ресівери, Інструменти, супутні матеріали
Вибір супутникового приймача
toliktv:
на мою думку треба повернутись до колишнього вибору тюнерів,-по цінових категоріях.
мій вибір такий:
до 30 у.е. --перебравши цей діапазон, зупинився на Tigerz99vip (картинка норм.,шустрий,віп пакет)
до 60у.е.- Openbox S3 Mini HD та U2C Master, але дивлюсь в сторону U2C Denys, по відгуках,-просто ще його не маю
район 100 у.е. - Openbox Formuler F4 (картинка бомба як на мене) та Vu+Zero
парк тюнерів до 15 у.е. минаю стороною, щоб не мати головної болі з людьми які люблять як найдешевше й т.д. цей контингент сильно достає, а ще як тюнера "дешевки" глючуть- то відправляю до тих хто продав :2funny:
april:
А Tigerz99vip часом не з опери "парк тюнерів до 15 у.е. минаю стороною, щоб не мати головної болі з людьми які люблять як найдешевше", якщо відняти з нього вартість вай-фай., Вітіван без притензій до Вас, просто до 50 у.е. думаю толкового реса без гемороїв (в майбутніх часах) взяти не вдастся. Мінімальний безпроблемний рес це GI8120 і його аналоги, хоча вони вже морально застарілі.
vitivan:
.....
april:
А що був що хоч якийсь аналог, наголошую оригінал!!!, за таку ціну на відкритому лінуксі, хоч і не повноцінному? За китай, типу клони ВУ+ чи дрімбокса 800-го мова не йде. Наголошую ще раз - оригінальний заводський, відкрита операційка із подальшою підтримкою і ціна орієнтовно 50 у.е. ca., Хоча рраджу краще взяти у Вас Ортон 9500-й з енігмою на флешці за 45 у.е. аніж GI 8120. Якість картинки на ньому я оцінив особисто.
vitivan:
Ортон 9500 - це класика жанру, хто це розуміє, картинка ідеал особливо на великі діагоналі 50 і більше. Є люди які купляють лише ці тюнера. 9500му в якості зображення поступаються навіть деякі моделі приймачів в ціновій категорої 150 дол. і більше.
Навігація
Go to full version