Порадьте... > Ресівери, Інструменти, супутні матеріали

Вибір супутникового приймача

<< < (15/89) > >>

Snoop:

--- Цитата: vitivan від 11:56:08, 14 Березня 2017 ---Ортон 9500  - це класика жанру, хто це розуміє, картинка ідеал особливо на великі діагоналі 50 і більше. Є люди які купляють лише ці тюнера. 9500му в якості зображення поступаються навіть деякі моделі приймачів в ціновій категорої 150 дол. і більше.

--- End quote ---
Ортон 9500 каритинка справді вражає! соло міні теж не поганий варіант! У мене знайомий понабирав опен сх1 дуже хвалить іх, але думаю що за такі гроші не може бути щось хороше!

vitivan:
По опен сх1, вже попали до нас на ремонт, має специфічну мікросхему по живленню, в Україні нема, замовили мікросхеми чекаємо. Гарантія на словах.

Snoop:

--- Цитата: vitivan від 15:06:18, 14 Березня 2017 ---По опен сх1, вже попали до нас на ремонт, має специфічну мікросхему по живленню, в Україні нема, замовили мікросхеми чекаємо. Гарантія на словах.

--- End quote ---
я так і знав - дешевий сир тільки у мишеловці!
До-речі ортон 9500 з енігмою Ви продаєте за 45у.о. разом з флешкою (де записана е2)?

vitivan:

--- Цитата: Snoop від 15:15:20, 14 Березня 2017 ---
--- Цитата: vitivan від 15:06:18, 14 Березня 2017 ---По опен сх1, вже попали до нас на ремонт, має специфічну мікросхему по живленню, в Україні нема, замовили мікросхеми чекаємо. Гарантія на словах.

--- End quote ---
я так і знав - дешевий сир тільки у мишеловці!
До-речі ортон 9500 з енігмою Ви продаєте за 45у.о. разом з флешкою (де записана е2)?

--- End quote ---

без флешки.  Зашитий самим новим дуалбутом. Одним словом готовим до встановлення Енігма2.

zauberer:
Дешевше чим GI ET-7000 mini, не беручи до уваги соло міні, у нас на Enigma2 нічого не має.
Гіршого зовнішнього вигляду я ще не бачив,правда.Плюс що хоч за телевізором можна заховати.Але офіційна підтримка від OpenPLi і ін.

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version