Порадьте... > Ресівери, Інструменти, супутні матеріали
Вибір супутникового приймача
sergey1103:
--- Цитата: vitivan від 11:17:58, 24 Вересня 2019 ---З роботою без доступу до мережі інтернет Alphabox Combo A8 на базі потужного процесора Sunplus 1506G - 18.5 дол. (без бонусів) 1 рік реальної гарантії від нашого сервісного.
--- End quote ---
Побачив, що при підключенні флешки до Alphabox Combo A8 на ній створюється папка "ALIDVRS2", що притаманно тюнерам на процесорі ALI. Зняв радіатор Alphabox Combo A8, а там Sunplus 1506G і не пахне, стоїть "потужний" процесор ALI M3510C
https://ibb.co/Z81j3SW
puh:
Добрий день. Шукаю тюнер з медиаплеером. IPTV не iнтересуе. Дивлюсь 4К HDR з HDD (качаю с торрентiв). Але LG55Oled8b не вмiэ вивести звук по оптицi на рес Pioneer 933. Маю на увазi звук DTS/DTS+/True HD/DTS-X, та i Атмос не завжди. Який тюнер то може зробити, напряму на рес (не важливо оптика чи HDMI) вивести багатоканальный звук? Чи тiльки медиа приставка?
slavon:
puh глянув на характеристики оригінальних UHD приймачів, на OS Linux E2 &/or Android, від Dream Multimedia (Dreambox DM900 UltraHD, Dreambox ONE Ultra HD), аналогічні від Vu+, ZGEMMA - не всі вони мають оптичний вихід звуку, про підтримку списку форматів заявлених Вами ніде не йдеться ...
Якщо ви дійсно такий меломан та кінолюб то може варто зверти увагу на пристрої іншого класу, є декілька варіантів:
1. Хороший медіаплеєр на Android
2. міні ПК на кшталт Raspberry Pi 4 or 3 на OS Linux
lvoldemar:
Інколи дивлюсь фільми в 4к якості, скачані з торентів. Рідко, але стикався з тим, що релізери таке накодовують в файлі, що з ним може розібратись лише софт, запущений під Віндою або під Лінуксом, плеєри і кодеки Енігми пасують. Тому однозначно порекомендувати щось дуже важко, можна навіть зібрати медіацентр на microATX, IMHO це скоріше питання бюджету.
Igor1031:
Opticum 9500HD на Enigma 2 користуюся давно.
Не давно подарували мені Ab IPBox 9000 HD безкоштовно робочий з диском. І тепер , не знаю що залишити собі а що викинути.
Що краще на вашу думку? Або в сучасних реаліях викинути два і купити sat-integral?
Але старички мають якість. Трохи відстав від сат тв, і не можу визначитися
Навігація
Go to full version