Порадьте... > Ресівери, Інструменти, супутні матеріали
Вибір супутникового приймача
ADI_DASLER:
--- Цитата: vlad2019 від 12:11:20, 21 Листопада 2019 ---
--- Цитата: ADI_DASLER від 12:03:37, 21 Листопада 2019 ---Доброго дня Товариство! Підкажіть будьласка тюнер для використання його як iptv приставки (цікавить бюджетний але стабільний варіант може навіть щось з т2 тюнерів). Щиро вдячний
--- End quote ---
Залежно до якого IPTV оператора будете пiдключатися, по практицi з дуже дешевих , хд канали будуть працювати паршивенько. але ця вся лабуда типу з того що кодують працюе нормально. на типу uclan точно.
--- End quote ---
Ви Праві! наразі використовую Sat Integral 1228 то мушу признати IPTV на ньому працює стабільно і то при швидкості Укртелекому 5))))) але хотілось би шось дешевше для використання як програвача. Був досвід використання Lionsat01 і Wordvision То з моєю смішною швидкістю сд канали норм а от хд висли но при 50 працювали досить непогано. От я і думаю мож нарід щось порадить з даного приводу.
Дякую.
Виктор Волошук:
З Т2 приймачів- попробуй Ворлд Віжен Т 64D.
cgr:
А халяви від цьоті Шури на Денісі немає?
ВПКолісник:
--- Цитата: cgr від 18:40:33, 24 Листопада 2019 ---А халяви від цьоті Шури на Денісі немає?
--- End quote ---
у U2c халявноі шури нема.
yarossslav:
--- Цитата: vlad2019 від 19:43:29, 19 Листопада 2019 ---Я з вами згоден у мене 3 gi 8180 правда тильки 2 пульти ,за 1000 гривень заберете? , уси робочи з имиджами итд розбирайтесь?
Менi не потрiбно, нiчого пояснювати. Але думаю ви не вiзьмете!!! ви просто так щоб пописати!!!!
Дописую 3 за 1000 гривень але 2 пульти, один не робочий!!! можливо викинув
--- End quote ---
Продаж 3-х шт. VU+ SOLO за 1000 грн. актуальний??? заберу якщо оригінали!!!!
Навігація
Go to full version