Порадьте... > Ресівери, Інструменти, супутні матеріали

Вибір супутникового приймача

<< < (77/89) > >>

slavon:

--- Цитувати ---Власне також хотів би повернутися до мого питання про вибір більш-меньше пристойного комбо ресивера від 1000грн.! *-I
--- End quote ---
за такі гроші Ви нічого пристойного не знайдете !!!  ca.,

pavlo8000:
А,що означає пристойне. В залежності, що людині потрібно, який функціонал... Якщо тюнер з бонусами шари то думаю сат інтеграла хватить( сам ніколи не юзав їх), якщо iptv, stalker, ministra ,кінотеатри, простота в користуванні  то uclan denis...можна і android приставку( якщо знаємо, що з нею робити),  а краще придбати в магазині, щоб вам включили, показали...  і самі зробили вибір!

slavon:
Для мене прийстойний приймач це приймач на Broadcom mips or arm залізі з Linux & E2 на борту ...

vitivan:

--- Цитата: slavon від 11:33:45, 19 Листопада 2019 ---Для мене прийстойний приймач це приймач на Bradcom mips or arm залізі з Linux & E2 на борту ...

--- End quote ---

+ якість зображення, щоб установщика з хати не вигнали, для цього і є Bradcom, бо принесе сатінтеграла, уклана, андроїда на 42-55 і більше діанональ та побіжить міняти на базар бо вигнали з хати з таким зображенням.

pavlo8000:
Вітіван не сміши про установщиків. А для діагоналі 55 і вище є uclan 4k. Та не бачу нічого цікавого на E2, та не бачив.

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version