Порадьте... > Ресівери, Інструменти, супутні матеріали
Вибір супутникового приймача
pavlo8000:
Я так поняв ти vitivan людей (клієнтів) за лохів сприймаєш. На хвалися. Ти краще скажи чого удаляв мої пости???
vitivan:
--- Цитата: pavlo8000 від 07:59:43, 19 Листопада 2019 ---Я так поняв ти vitivan людей (клієнтів) за лохів сприймаєш. На хвалися. Ти краще скажи чого удаляв мої пости???
--- End quote ---
погано ти поняв тут розмежовано, на базарі лохам будеш розказувати і люди хто бере в мене тюнера....
читай уважно. Ти ж базарник тобі пофіг що писати.
Арчи®:
Тема здається про вибір приймача, а не про вибір продавця, тим більше не про словесний батл продавців. :2funny: :2funny: :2funny:
ca.,
cgr:
Власне також хотів би повернутися до мого питання про вибір більш-меньше пристойного комбо ресивера від 1000грн.! *-I
vitivan:
--- Цитата: cgr від 08:13:18, 19 Листопада 2019 ---Власне також хотів би повернутися до мого питання про вибір більш-меньше пристойного комбо ресивера від 1000грн.! *-I
--- End quote ---
Zgemma H7s E2 4k Satellite Receiver with 2*DVB-S2X (двох тюнерний) DVB-T2/C T CI+ (підтримує модуль ExtraTV)
Zgemma H9 Сombo E2 4k Satellite Receiver with DVB-S2X+DVB-T2/C combo WIFI 300MHZ Built-in (вмонтований) CI+ (підтримує модуль ExtraTV)
Ціна - якість, ГАРАНТІЯ 1 рік, від мого сервісу, на поганий товар самі розумієте свою гарантію ніхто не дає.
Навігація
Go to full version