Порадьте... > Ресівери, Інструменти, супутні матеріали
Вибір супутникового приймача
urij66:
--- Цитата: vitivan від 16:28:44, 24 Вересня 2019 ---
--- Цитата: Snoop від 16:20:50, 24 Вересня 2019 ---
--- Цитата: urij66 від 15:56:22, 24 Вересня 2019 ---потрібно брати те, до чого є прошивки і все інше на багатьох форумах, у вільному доступі.
--- End quote ---
ой проситься тюнер типу 4100 - "народний"
Якщо ви візьмете тюнер з відкртою операційною ситемою Е2 хоч у вітавана хоч у будь-кого іншого продавця повірте ви знайдете до нього багато чого!
--- End quote ---
Verimatrix "дихає у спину" так, що скоро ось це буде "народним" Xtra TV Box або УТБ. А весь інший спутниковий металобрухт можна буде викинути на сміття, або роздати нужденним бо не спасуть тебе urij66 уже прошивки і Т2МІ і тд.
--- End quote ---
Vitivan, простий комбік за 400-500грн і все те що показує зараз, буде і після нового року.Ну ще плюс антена на Т2, але тільки не екстра віазадовські бокси.
vitivan:
--- Цитата: urij66 від 19:04:50, 24 Вересня 2019 ---
--- Цитата: vitivan від 16:28:44, 24 Вересня 2019 ---
--- Цитата: Snoop від 16:20:50, 24 Вересня 2019 ---
--- Цитата: urij66 від 15:56:22, 24 Вересня 2019 ---потрібно брати те, до чого є прошивки і все інше на багатьох форумах, у вільному доступі.
--- End quote ---
ой проситься тюнер типу 4100 - "народний"
Якщо ви візьмете тюнер з відкртою операційною ситемою Е2 хоч у вітавана хоч у будь-кого іншого продавця повірте ви знайдете до нього багато чого!
--- End quote ---
Verimatrix "дихає у спину" так, що скоро ось це буде "народним" Xtra TV Box або УТБ. А весь інший спутниковий металобрухт можна буде викинути на сміття, або роздати нужденним бо не спасуть тебе urij66 уже прошивки і Т2МІ і тд.
--- End quote ---
Vitivan, простий комбік за 400-500грн і все те що показує зараз, буде і після нового року.Ну ще плюс антена на Т2, але тільки не екстра віазадовські бокси.
--- End quote ---
http://mediasat.info/2019/09/23/encrypting-day-x/
мовою оригіналу
Таким образом, можем подсуммировать. Медиагруппы к началу кодирования в целом готовы – и технически, и морально. И делают всё возможное для того, чтобы сделать переход максимально комфортным для зрителя. Кодирование коснётся – по крайней мере, на данном этапе – лишь топовых телеканалов и пока не затронет каналы нишевые, не имеющие отношения к группам. Однако этого уже будет достаточно для того, чтобы в корне изменить телеиндустрию и медиаландшафт Украины. Прогнозируемый прирост аудитории платных DTH-платформ будет незначительным, однако в целом аудитория различных платных платформ увеличится более чем на три миллиона домохозяйств. А значит – вырастут доходы отрасли и появятся дополнительные возможности для её дальнейшего роста и развития.
василь петрович:
--- Цитата: vitivan від 15:47:58, 24 Вересня 2019 ---А тут на форумі не стадо щоб нав"язувати масовість, на ринку лохам можеш так втирати Кожен вибере те що захоче.
--- End quote ---
По перше я вам ни ТИКАВ,по друге я пенсіонер за віком і на ринку нічого не втираю.
А масовість -це те що вибрав народ,тут і впихувати не потрібно.Це як в свій час був Ортон 4100 теж масовим і народним.
Як бачите,мене підтримали хлопці,які вважають брати те цо користується популярністю.Щоб потім не бігати не шукати аналогові прошивки і клянчити на форумі щоб їм виправили програмне забезпечення.
vitivan- як раз впихуете і втираєте ви свій екслюзивний товар якого немає в Украіні тільки в вашому ганделику.
говорячи про якість картинки для мого кінескопного самсунгу.
Та не гарно директору магазину хамити так я до вас ніхто не загляне на поріг.
То ві прикручували порнуху до своїх тюнерів яка робила без інтернету тепер добавляєте айпітв
і дійсно привязуєте до себе цим своіх покупців,щоб після закінченя терміну вони шукали Івана.
ми хочемо бути вільними людьми і користуватись спочатку бонусами від виробника потім купувати мережеві сервіси ті що самостійно можем налаштувати.
Хлопці як що я не правий що сат-інтеграл1311 за 500грн це чудова заміна.
То пошукайте інформацію про лайно з назвою Alphabox Combo A8 - я знайшов в інтернеті тільки одне фото з посиланням на АлаБабу навіть не вдалось прочитати його характеристики.
Хтось з хлопців говорив за енігму,до речі бачив ГІ-8120 коштуе уже 710 грн :2funny:значить теж уже не потріб.
А в слідуючому році той самий ГІ-8120 буде коштувати дешевше ніж Сатінтеграл1311.
Так що Вітіван,до сраки який там буде процесор,буде користуватись популярністю той де більше функцій і який простий і зрозуміліший для кожного.
З повагою до всіх Василь Петрович Колісник.
vitivan:
Буде в попиті те що класно видає картинку і має більше халяви.
Додано: 19:31:48, 24 Вересня 2019
--- Цитата: василь петрович від 19:12:38, 24 Вересня 2019 ---
--- Цитата: vitivan від 15:47:58, 24 Вересня 2019 ---А тут на форумі не стадо щоб нав"язувати масовість, на ринку лохам можеш так втирати Кожен вибере те що захоче.
--- End quote ---
По перше я вам ни ТИКАВ,по друге я пенсіонер за віком.
З повагою до всіх Василь Петрович Колісник.
--- End quote ---
гарно пенсіонер вміє висловлюватись коли виставляє карму :2funny: прям як 20 ти літній.
DiD /7AHAC:
Хто зна чим це кодування завершиться. Одного разу вже кодували
Навігація
Go to full version