Порадьте... > Ресівери, Інструменти, супутні матеріали
Вибір супутникового приймача
vitivan:
--- Цитата: urij66 від 15:56:22, 24 Вересня 2019 ---Vitivan не вічний, сьогодні він є, а завтра ...
--- End quote ---
думаю вітіван ще попрацює і не один рік, потенціал і можливості є. :)
First Vote : Thursday, 01 March 2007 18:27
Last Vote : Tuesday, 24 September 2019 17:10
Snoop:
--- Цитата: urij66 від 15:56:22, 24 Вересня 2019 ---потрібно брати те, до чого є прошивки і все інше на багатьох форумах, у вільному доступі.
--- End quote ---
ой проситься тюнер типу 4100 - "народний"
Якщо ви візьмете тюнер з відкртою операційною ситемою Е2 хоч у вітавана хоч у будь-кого іншого продавця повірте ви знайдете до нього багато чого!
vitivan:
--- Цитата: Snoop від 16:20:50, 24 Вересня 2019 ---
--- Цитата: urij66 від 15:56:22, 24 Вересня 2019 ---потрібно брати те, до чого є прошивки і все інше на багатьох форумах, у вільному доступі.
--- End quote ---
ой проситься тюнер типу 4100 - "народний"
Якщо ви візьмете тюнер з відкртою операційною ситемою Е2 хоч у вітавана хоч у будь-кого іншого продавця повірте ви знайдете до нього багато чого!
--- End quote ---
Verimatrix "дихає у спину" так, що скоро ось це буде "народним" Xtra TV Box або УТБ. А весь інший спутниковий металобрухт можна буде викинути на сміття, або роздати нужденним бо не спасуть тебе urij66 уже прошивки і Т2МІ і тд.
pavlo8000:
Згідний з urij66, крім вітівана їх не хто не продає. Найди потім дамп, списки каналів... У Львові такі тюнера не зустрічав .А коли потім клієнт не може дати раду з тюнером, вітіван посилає до місцевого установщика... А для чого викидати тюнера? Я так розумію вітіван після 20 січня буде роздавати тюнера нужденним.?
vitivan:
--- Цитата: pavlo8000 від 17:22:49, 24 Вересня 2019 ---Згідний з urij66, крім вітівана їх не хто не продає. Найди потім дамп, списки каналів... У Львові такі тюнера не зустрічав .А коли потім клієнт не може дати раду з тюнером, вітіван посилає до місцевого установщика... А для чого викидати тюнера? Я так розумію вітіван після 20 січня буде роздавати тюнера нужденним.?
--- End quote ---
На то він і клієнт щоб надавати йому практичну допомогу самому, або якщо далеко як в даному випадку, то через місцевого установщика, який виявився на рівні клієнта, підвисали канали айпітіві він приїхав антену поправляти і "не розібрався", прийшлося самому втрутитися інтернет провайдер, блокування по портах і тд, це робочі питання.
Додано: 17:44:49, 24 Вересня 2019
--- Цитата: pavlo8000 від 17:22:49, 24 Вересня 2019 ---Я так розумію вітіван після 20 січня буде роздавати тюнера нужденним.?
--- End quote ---
погано розумієш, мої комбо тюнера з підтримкою IPTV + 1 рік (не кончений Едем) не бояться 20, до нужденних не попадуть :)
Навігація
Go to full version