Порадьте... > Ресівери, Інструменти, супутні матеріали

Вибір супутникового приймача

<< < (63/89) > >>

Моренко Сергій:

--- Цитата: seriy від 13:57:15, 03 Березня 2019 ---Тим паче ,що ще невідома доля супутникових каналів.Я би не рекомендував брати надзвичайно дорогі ресивери ,щоб потім припадали пилюкою,якщо його зможе замінити смарт приставка за 2000гр.Хоча це справа смаку і вмісту гаманця
--- End quote ---
Щось я не чув новини про закінчення ери супутникового тв.

seriy:
Після парламентських виборів медіагрупи десь на протязі року канали закодують я маю на увазі українські і щоб їх дивитись потрібний окремий тюнер. Відкритими залишаться,які нікому не цікаві,ну і російські.
https://sat-ukraine.info/index.php/topic,14215.msg153057.html#msg153057

vitivan:

--- Цитата: seriy від 16:40:15, 03 Березня 2019 ---Після парламентських виборів медіагрупи десь на протязі року канали закодують я маю на увазі українські і щоб їх дивитись потрібний окремий тюнер. Відкритими залишаться,які нікому не цікаві,ну і російські.
https://sat-ukraine.info/index.php/topic,14215.msg153057.html#msg153057

--- End quote ---

Ось тоді настане час Combo приймачів, наприклад :

Zgemma H9.2H E2 4k Satellite Receiver with DVB-S2X+DVB-T2/C combo WIFI 300MHZ Built-in

Zgemma H7s E2 4k Satellite Receiver with 2*DVB-S2X (двох тюнерний)+ DVB-T2/C T

ефірку кодувати не будуть.

seriy:
Справа в тому, що супутникове телебачення встановлювали в першу чергу там ,де поганий ефірний прийом аналогового сигналу,  цифра приймається так само, значить Т2 робити не буде- вихід супутник  або інтернет

vasjabr:

--- Цитата: vitivan від 16:56:25, 03 Березня 2019 ---Ось тоді настане час Combo приймачів, наприклад :

Zgemma H9.2H E2 4k Satellite Receiver with DVB-S2X+DVB-T2/C combo WIFI 300MHZ Built-in

Zgemma H7s E2 4k Satellite Receiver with 2*DVB-S2X (двох тюнерний)+ DVB-T2/C T

ефірку кодувати не будуть.
--- End quote ---
Який резон брати ресивер за кілька тисяч для перегляду Т2, коли в сучасних теликах (а для декого Т2 взагалі не світить) ця функція реалізована?.. Ну, я можу взяти, другий-третій... Може я чогось не доганяю, але я дивлюся з позиції пересічного юзера, не говорячи про користувача... На юх їм вкакавсі цей broadkom, combo?.. ca.,

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version