Приймачі DVB-S/S2 > 4000с, 4050c, 4100c, 7010c Plus
Orton 4100C - проблема з перемиканням DiseqC
april:
В мене однозначно справа не в головках, бо стоять квадро. Там де є розетка - не фуричить, а ось є один вихід напряму кабель із стіни - то там все гуд. Думаю страва в б/ж, як каже tosat - проблема в дешевих комплектуючих. Доречі 4100с чорного кольору із мордою як в дріма 500s. В ньому стоїть малий (дешевий) б/ж. Хоча я в ньому і перепаював кондюк 47мкф 400V (стояв рідний 32мкф 400V) - але нічого не дало. Кабель прокладений не дешевий. Головки інверто квадро білі. Дісики - ортон в кожусі.
Хлопці ще хочу спитати по GM Spark Reloaded (аналог GI 8120), правда тема не по цьому ресу, але щоб не створювати окремої порадьте тут. Така проблема - інколи відвалюється мережева карта, з нітого ні сього (тухнуть світлодіоди і пропадає мережа). Роутер і пачкорд нідочого перевірено. Допомагає повний ребут через тумблер. Також замітив що на розширенні 1080і по шдмі, інколи (дуже рідко але буває) починає пропадати зображення (екран тухне потім на долі секунди картинка появляється і знов чорний екран, звук йде. Коли появляється картинка видно горизонтальні фризи у вигляді однієї тонкої полоски на всю ширину екрану. Також замітив інколи екран на долі секунди повністю зеленіє і появляється знову нормальна картинка. Коли переключив розширення на 720 вроді все гуд. Що це може бути? Часом не кондюки підсохші? Але проблема і з мережевою і відеовиходом одночасно??? Хто що підкаже?
Snoop:
--- Цитата: april від 00:37:13, 23 Жовтня 2016 ---Також замітив що на розширенні 1080і по шдмі, інколи (дуже рідко але буває) починає пропадати зображення (екран тухне потім на долі секунди картинка появляється і знов чорний екран, звук йде. Коли появляється картинка видно горизонтальні фризи у вигляді однієї тонкої полоски на всю ширину екрану. Також замітив інколи екран на долі секунди повністю зеленіє і появляється знову нормальна картинка. Коли переключив розширення на 720 вроді все гуд. Що це може бути? Часом не кондюки підсохші? і відеовиходом одночасно??? Хто що підкаже?
--- End quote ---
Мабуть з процесором проблема!! Якщо є можливість віддайте по гарантії!!!
У мене було подібне коли коли стояло 1080 на хд каналах тюнер зависав, коли включав 480 576 все працювало!!! Тюнер був нови тому віддав по гарантії
tosat:
--- Цитата: april від 00:37:13, 23 Жовтня 2016 ---Думаю страва в б/ж, як каже tosat - проблема в дешевих комплектуючих. Доречі 4100с чорного кольору із мордою як в дріма 500s. В ньому стоїть малий (дешевий) б/ж. Хоча я в ньому і перепаював кондюк 47мкф 400V (стояв рідний 32мкф 400V) - але нічого не дало.
--- End quote ---
Щоб не думати, треба тимчасово підкинути завідомо робочий блок живлення (навіть тупі базарники так роблять) і тоді точно будеш знати чи б.ж. чи материнка (можуть бути проблеми і там і там).
Також один раз при монтажі мав подібне (кабель дешевий, клав не я і розетка вже прикручена будівельниками), так от: щоб отримати сигнал викинув середину розетки, замінивши її з'єднювачем кабелю (за резистори на телевізійних розетках в курсі, викинув зразу).
Snoop:
--- Цитата: tosat від 07:19:35, 23 Жовтня 2016 ---кабель дешевий, клав не я і розетка вже прикручена будівельниками), так от: щоб отримати сигнал викинув середину розетки, замінивши її з'єднювачем кабелю (за резистори на телевізійних розетках в курсі, викинув зразу).
--- End quote ---
90% у вже прокладених по кімнатах кабелі з розетками (новобудови практично) так само роблю !!!!
duman:
Пошук причини треба починати з кола 22в блока живлення.Після діода має стояти кондиційний конденсатор 220..470мк на 35в не менше, а від нього дросель фільтра намотаний на фериті.В більшості випадків такі проблеми з переключенням створює дротяна перемичка через феритовий циліндрик замість нормального дроселя.Якщо бж ніпричому то тут потрібен осцилограф щоб оцінити форму і розмах 22кгц а потім приймати міри.
Навігація
Go to full version