Приймачі DVB-S/S2 > 4000с, 4050c, 4100c, 7010c Plus
Orton 4100C - проблема з перемиканням DiseqC
april:
Хто що скаже в такій ситуації - 3 супутника, Сіріус -1 порт, Хотбірд - 2 порт, Амос - 3 порт. Тепер сама проблема. Сіріус і Хотбірд фуричать, а от по амосу слідуюче - відсутність сигналу. Сигнал появляється якщо переклацаю в налаштування супутника поляризацію із авто- поступово знову до авто. Але тільки переключу на любий канал із іншого супутника, вертаюсь назад - амос знову глухо. Знову міняю поляризацію - сигнал появляється, і коли переключаю по каналах амоса - сигнал присутній, тільки знову на сіріус чи хотбірд - знову та ж лабуда. Прошивка Gi- совська. Материнка ніпричому, підставляв нову. Всі напруги із бж виходять в нормі, на виході вч-блока теж все гуд напруга 14 і 19,5 В. Підкажіть в чому трабла.
Додано: 23:49:36, 21 Жовтня 2016Сам запитав - сам і відповім. Причина дуже банальна! В мене підключення йде через супутникові розетки які в стіні вмонтовані. От цей роз'єм (бочка) і зіграла роль. Підключив напряму до дісека - все фуричить аж гай шумить. Хоча на цьому місці і дрім і соло і gi8120 працюють без проблем. Одним словом китай є китай (4100с) . Так що майте наувазі, якщо в когось таке буде.
vasjabr:
Пригадую подібна ситуація була й у мене колись... Правда, без розетки. Питання вирішилося заміною "головки". ca.,
owl:
Головка це круто. Розетка ще крутіше. В мене підбором дісека обходилось, і не один раз.
І якраз 4100 менше всіх на цьому глючив.
tosat:
Значить апрільові попалася модель дешевої збірки, бачив пару раз таке, що ставлять некондиційні деталі і апарат за місяць здихає, міряєш ємності, а там замість 47 мкФ всього лиш 12..
На переключення дисеків впливає сигнал 22 кГц і коли неякісний кабель чи всілякі там розетки, котрі вносять затухання власне і такі проблеми, це дуже добре видно на осциллографі по рівню сигнала..
З досвіду: підбором дисека спробувати можна, але не факт, що зимою буде добре працювати: саме краще ставити якісний кабель.
bodyan:
Подібне: Galaxy Innovations GI S1126 - проблема з переключенням DiSEqC
Навігація
Go to full version