Enigma / Enigma 2 > Dreambox

Enigma2 - переваги і недоліки (ввічливе обговорення)

<< < (8/11) > >>

hmura:

--- Цитата: tosat від 16:13:40, 11 Серпня 2016 ---Якщо людина не може виконати п.1 та 2 хай краще забуде за Енігму 2
п.3 не критично
А такі плюшки як сканування супутників з одночасним стиранням мусору немає ні на одному тьюнері..
P.S.вже дістали своїми хотілками..
Не подобається, то не юзайте..

--- End quote ---
Я на всі 100% підтримую Толіка  ca., Незнаю як кому мені достатьно цього редактора щоб зробити повноцінний список каналів !!!
Ще ні один мій клієнт не сказав переведи мене з енігми на спарк чи на globoвський софт (багато в свій час поставив GI8120 та Opticum 9500)
Клієнт тюнер включити вміє , канали переключити ,перейти з фавориту в фаворит , деколи перезагрузити емулятор !
В принципі йому більше нічого і не потрібно (Як казав nico2 людина просто хоче дивитися телевізор) Так і вона дивиться !Усе остальне то мої проблеми вчсано обновити список каналів ,продовжити шару і т.д. 
Чому роблю майже усе з пульта ? Тому , що список каналів завжди актуальний , кожен день слідкую за супутниковими новинами і раз в декілька днів не проблема добавити чи видалити якйсь канал!
Висновок  який  якщо хочеч заробити  - бути завжди на коні потрібно працювати над собою і постійно вчитись  ca.,

nico2:
 по перше питання дяді Міши
--- Цитувати ---Під час користування Енігмою виник ряд запитань. Як з допомогою пульта виконати ось такі завдання:
1.Яким чином можна виділити групу каналів?
2.Яким чином перемістити групу каналів з одного фаворитного списку(чи загального списку) в інший?
3.Як відсортувати канали за транспондером та повернути сортування до попереднього вигляду?

--- End quote ---
по друге аргумент Дяді Міши
--- Цитувати ---Друже Astronomy, як це пояснити юзеру якому продав тюнер за сто чи двісті  баків. Типу, чувак в тебе нереально крутий тюнерок за кругленьку суму але щоб відсортувати групу каналів біжи вмикай свій комп, заходь по ФТП  ну і т.д.
Передбачую його відповідь:" Бля, та в сусіда тюнер в 2 чи 3 рази дешевше і лежачи на канапі він це може зробити". Ну ви мене зрозуміли...
А взагалі мені дуже дивно, що всіляких примочок вагон а важливих основних функцій нема.
Для переконання клієнта в доречності лінуксового тюнера мало б бути так:"В дешевого та дорогого реса є всі основні функції, але лише в лінусового є додаткові, яких до речі багато та більш якісна картинка".
--- End quote ---
тобто в питанні було чітко написано і виділено червоним,далі людина чітко аргументує що коли ти в кліента,купуєш йому брендовий девайс то ще маеш йому пояснити вам ще треба комп купити якшо у вас нема,чи ви пане славон шось курите коли мені тицяєте шо енігма вміє,чи ви вважаєте якшо я її не хвалю то я нею не користуюсь?
я просто вважаю якщо до молотка треба комп щоб гвоздя забити то це не молоток а полуфабрикат зроблений для таких діток шоб мали чим бавитись і чому радуватись
і на сам кінець вже навіть не знаю як пояснити,ну відсканував я 350 каналів із них 100 працюють інші не відкриваються,на тюнері включаю працює залишаю не працює видаляю ,а закинув цей список просканований 350 каналів в дрімбокседіт і шо далі..... тільки людина яка сама не робить цього то може вішати тут лапшу,один богдан робить руками і мене розуміє а ви тільки понти ганяєте
Додано: 21:33:32, 11 Серпня 2016от і ще підтвердження людини яка робить своїми руками
--- Цитувати ---Чому роблю майже усе з пульта ? Тому , що список каналів завжди актуальний , кожен день слідкую за супутниковими новинами і раз в декілька днів не проблема добавити чи видалити якйсь канал!
--- End quote ---

vasjabr:
Хлопаки, давайте жити дружно...  Проблема виїденого яйця не варта, не те, щоб ображати один одного. Кому що подобається- хто любить попа, а хто попову жінку... derisive.gif
Сергій, я теж переважно пультом користуюся. Ще б можна ключі вводити з пульта... *-A *oohaa*
Про комп можна було б забути. А так SoftCam рулить! ca.,

hmura:
nico2 взяти редактор каналів будь якого приймача на компі не побачиш чи цей канал працює чи ні хіба  впевнений на 100 відсотків
Нема різниці чи то енігма чи інше все одно потрібно вручну спочатку відредагувати канали бачучи що вони працюють, а після чого редактором на компі скоро посортувати.

nico2:
то я від самого початку їм про це торочив,а вони мене вчать яка хороша енігма!

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version