Enigma / Enigma 2 > Dreambox

Enigma2 - переваги і недоліки (ввічливе обговорення)

<< < (7/11) > >>

Astronomy:
 є люди які не хочуть вчитися, їм дай стронг атлас поставити там  багатенько розуму не потрібно, і шуру на рік на халяву дають а вони з клієнта гроші в карман кладуть !а на ennigma2 трішки розуму потрібно! а коли клієнт просить чи можливо ще зробити щоб відеозображення відразу показувало на телевізорі і компютері  і ноуті вони. говорять що таке не можливо а на енігмі2 це просто!Dreambox800 на ринку вже більше 8 років а софтова підтримка на дуже високому рівні!не давно появилися на ринку тюнера Orton 403p,orton 7310, Eurosky 4500..... і де їхня підтримка?
щоб найти недоліки в Enigma2 потрібно покористуватися повноціною Enigmf2 ,це іміджі таких груп-BlackHole,Merlin-3, OPENPLI ,Domica,italysat,newnigma2,Dreamelite,TSimage ,OoZooN-Image, OpenATV...........

nico2:
Цікаво це сайт супутникового тб чи любителів айті технологій?
пункт перший людина попросила відсортувати канали,пояснюю відскановуеш наприклад 23 градус і треба видалити які шара відкриває які ні,де в якій енігмі на компі супер пупер фан енігми пояснить які відкриті які ні?
пункт другий якому кліенту на хер потрібна ваша енігма коли мені на прошивку крута пані дає опенбокса 820 і каже зроби шоб звук був на всіх каналах одинаковий, бо якийсь дебіл прошив мені то один канал верещить а другий не чути,я кажу тиснеш червону вибираеш рівень,вона я це не вмію таких кліентів 99.9 відсотків,вони хдмі не можуть включити коли шось не те натиснуть
пункт третій почитайте шо вас попросив дядя Міша а потім несіть всю цю лобуду для нього так і не пояснивши шо його питання не реально вирішити таким способом як він попросив,я прошиваю і дріми,і оптібокси і анаконди і не всцикаюся яке тут дехто вважає шо він айті технологіях бога за яйця держить ,я б подивився як він з лінуксом розібрався в мене на заводі на компі в управлінні заводу
пункт четвертий для особливо тупо доходящих,коли питання звучить конкретно ,якшо вважаєте шо можете відповісти по суті відповідайте якшо починаєте нести всяку ахінею шоб повихвалятись які тут вундеркінди ,і адмін починає міняти тему шоб з цього якось вийти то скоро цей сайт на хер нікому не потрібен буде
пункт пятий читаючи останній допис ,якшо не вмієте писати не пишіть я розумію шо з школою були проблеми в багатьох навіть коли читаєш біжучі рядки на айсітіві,якшо ви тут на сайті так любите українську мову то хоть не позорьте її

slavon:
nico2 Прошу пана ви читати будете, чи ви тільки "пісатель" на форумі

--- Цитувати ---В енігмі є така функція "Увімкнути редагування пакета користувача"
Наводжу приклад : В фаворитну папку "НТВ+" потрібно додати нові відскановані канали
1. Відкриваю папку "НТВ+" з списком каналів
2. Нажимаю кнопку Menu - з"являється меню редактора каналів
3. Вибираю "Увімкнути редагування пакета коритувача" або "Включить редактирование пакета пользователя"
4.Нажиаю жовту кнопку "Провайдер" вибираю "НТВ+" захожу в папку
5. Канали які уже існують в фавориті будуть підсвічуватись іншим кольором , яких немає будуть звичайного кольору при нажатті кнопки ОК канали будуть міняти колір
6. Відмічаю групу каналів які потрібно додати в фаворит
7. Нажимаю кнопку Menu - Вибираю "Завершити редагування пакета користувача"
Усе в кінці фаоритного списку "НТВ+" нові добавленні канали ! :2funny:
Жмем Menu вибираєм "Увімкнути переміщення каналів та сортуєм  !
Ось така байка  ca.,
--- End quote ---

--- Цитувати ---Взагалі я рахую редактор каналів енігми найкращим , якщо чесно я свої списки в основному редагую з пульта ! Dreamboxeditоrом дещо піредаговую но в основному використовую для скидання і завантаження в приймач.
--- End quote ---

Astronomy:

--- Цитата: nico2 від 19:40:30, 11 Серпня 2016 ---в мене на заводі на компі в управлінні заводу
--- End quote ---
цікаво було-б побачити Вашу роботу на компютері на заводі! а завод мабуть LEGO конструктори!
nico2 повірьте Enigma2 це дуже просто! Ви самі себе накрутили що це щось страшне.після enigma2 по класу йде  spark.але всерівно не те

bodyan:
Ну чому ж так все критично - дістали і так далі...
Якщо, пз не дозволяє виконати сортування за дод. зручних опцій (які реалізовані на інших приймачах) - невже користувач не має право написати своє невдоволення таким мінусом?

Інша справа, що лінуксоїдні приймачі не усім до снаги, тоді це інше питання. З самих початків відвідин супутникових форумів, часто для порівняння приймачів, проводилась аналогія запорожця з мерседесом, призначення те саме - задоволення від користування різні. Не є сторонником цього порівняння, для мене це скоріш зрівняння звичайного телефону і смартфона. Якщо людину задовільняє користування телефоном, навіщо йому нав'язувати смартфон, ну і звісно ж, якщо користувач націлений на смартфон не має змісту його переконувати у перевагах телефону.

Прохання не переходити на особисті образи, а висловлювати аргументовані позиції - "Enigma2 крута" не варіант :)

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version