Приймачі DVB-S/S2 > 4000с, 4050c, 4100c, 7010c Plus
Обговорення софтів
boris.kovalthuk:
--- Цитата: b.wan від 12:40:25, 28 Березня 2013 ---Нормально показуе, зрозуміло що не довго, до зміни трико мастер-ключа.
--- End quote ---
Я вже зрозумів,потрібно було трохи зачекати,потім включається.
b.wan:
Триколор на останньому дампі 1.4.42 вже не працюе. Зменили МК07 на МК08, тобто потрібно повернутись на прошивку 1.4.39.
qvestyara:
так я шось так і не вшарив, hustler з сіріуса на 4100 можна дивитися чи ні?
Snoop:
--- Цитата: qvestyara від 16:26:17, 06 Квітня 2013 ---так я шось так і не вшарив, hustler з сіріуса на 4100 можна дивитися чи ні?
--- End quote ---
наразі ні!
arrows:
--- Цитата: b.wan від 07:37:54, 03 Квітня 2013 ---Триколор на останньому дампі 1.4.42 вже не працюе. Зменили МК07 на МК08, тобто потрібно повернутись на прошивку 1.4.39.
--- End quote ---
Вже третій день МК09 і прошивка 1.4.36 рулить. Надалі якщо нема AU, дивіться логи ЕММ, там видно який МК у потоці, від цього приймайте рішення. Не наїзджайте на тих людей які викладають прошивки та дампи, від них нічого не залежить та тимпаче вони невинні в тому що тр-ко-л стриба по ключах як блохи. У тр-ко-л паніка вони незнають що робити та як побороти нелегальний перегляд. Дуже багато свого лайна вони людям напродавали, а тепер простої заміни нехочеться, продавати нове старим абонентам неполучаеться. Отакий воно хитрий бізнес, доречі такий бізнес тільки у тр-ко-л. Вони вже відрубили деяке офіційне обладнання від HD, уявіть скільки скарг йде в їхню жадібну харю. Та сама хрень була з інтернетом, заманили людей щоб продати нікому непотрібне обладнання і кинули. Ну що це я, трохи понесло, вибачте. Просто поки є можливість дивіться тихенько. Вибачте ще раз.
Навігація
Go to full version