Приймачі DVB-S/S2 > 4000с, 4050c, 4100c, 7010c Plus

Обговорення софтів

<< < (45/53) > >>

slavon:
Хлопці маю проблему - принесли вчора на прошивку 2 ресвера: 1. - 4050C, 2 - 4100C. Пришив їх дампом від Хмури, який був виложениий ним, ще на початку 2012 р. (версія ПЗ 1.4.09, бут 1.06, протягом року мною цим дампом було прошито більше 100 приймачів, дамп неодноразово мною правився - доскановувалися нові канали, вдилися нові ключі, тобто протягом року дамп проблем не викликав ...). Виставив порти комутатора так як було в клієнтів і віддав...
Сьогодні ті приймачі повернулися до мене знову - не бачать реси сигналу хоч ти трісни. Перепробував більше десятка прошивок з різними бутами починаючи від 1,02 ... Хто що думає з цього приводу ???  an24

niklajj:
Думаю справа не в прошивці ,а в залізі.
А те що два реси одразу-просто  співпадання

slavon:
niklajj Щось я тако ж починаю так думати...  :2funny: Завтра гляну залізо...  ca.,
Додано: 09:58:49, 07 Грудня 2012
--- Цитувати ---Сьогодні ті приймачи повернулися до мене знову - не бачать реси сигналу хоч ти трісни. Перепробував більше десятка прошивок з різними бутами ...
--- End quote ---
Все проблема вирішилась заміною вхідних електролітичних конденсаторів... Всім дякую за посильну поміч...

boris.kovalthuk:
Скажіть,у когось показує Триколор на останньому дампі 1.4.42? Чи ні?Якщо ні,то для чого писати ці дописи і вводити в оману людей???

Прошу модератора видалити мій пост за помилку.

b.wan:

--- Цитата: boris.kovalthuk від 09:37:47, 28 Березня 2013 ---Скажіть,у когось показує Триколор на останньому дампі 1.4.42? Чи ні?Якщо ні,то для чого писати ці дописи і вводити в оману людей???

Прошу модератора видалити мій пост за помилку.

--- End quote ---
Нормально показуе, зрозуміло що не довго, до зміни трико мастер-ключа.

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version